• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Ja, aj för ömma höfter... gissa vem som längtar efter att få ligga på magen.... Me me me me me me!!!

    Nä, nu ska jag ner och tvätta bebilaka och täck och alla små fina rosa klänningar vi har fått!
    Och ner till brossans kontor och låna printern så jag kan hämta min blöjspan!

  • Hvidbrud

    Självklart är jag med på en trippelgnugg! - glömde svara! men då får det bli denna eller nästa vecka, för min del...

  • Hvidbrud

    Här är jeg. tittar bara in lite snabbt.
    Sur på min man, men det går nog över när jag får lite perspektiv på det.
    Hatar att känna mig hjälplös och inte kunna göra någonting själv. Längtar bebin är ute och att magen har vuxit ihop igen, så jag kan göra någonting själv utan att känna mig så jävla beroende av andra hela tiden!

  • Hvidbrud

    Lanovis: Det är den 19de Augusti! 13 dagar kvar! Ska in åp förundersökning den 18, blodprover och tala med barnmorska, läkarteamet och anestesiläkaren. Då får vi precis tid för operationen också.
    frågade barnmorskan om vi båda får sova på sjukhuset, men det lät på henne som om det bara var jag Vill gärna att mannen ska sova där också (just nu får han gärna vara så långt borta som möjligt, men då, när det är tid, vill jag säkert att han ska vara där vid vår sida ).

    har varit på babyproffsen och hämtat babylåda. De första jag var på (på nobelvägen, för dem som har planer att åka dit) hade inga, för de skulle stänga för gott idag! Kunde de ju ha skrivit på hemsidan tycker man, så jag fick åka på upptäcktsfärd i Malmö för att lokalisera deras andra butik. Så nu vet jag var Dalaplan ligger . Fick blöjspann och napp och haklapp och några miiiiniblöjor. Jätte gulliga! Kan hon inte komma ut snart så jag kan få pussa på den gulliga gumpen?

    Nä, nu ska jag komma på vad jag ska äta till middag... Andra rätten vet jag vad det blir iallafall... Novalucol!

  • Hvidbrud

    Åh, skulle gärna gå igång med en motorsåg just nu... Behöver ni fler händer
    Härligt med massage!

    Varmt... pust, flås!

  • Hvidbrud

    Daa: He he.. Ja, kanske tur det.. men tanken av de snabba resultaten man kan uppnå med en motorsåg lockade så. Att man kan se omedelbara resultat, liksom...
    Skönt att det gick b ra med bilmeckandet!

    Jenny: Jag tycker att om man anställer en nygift kvinna i sina repruduktiva år, så hör det till i risktagandet att hon blir gravid. De ska vara glada för din skull tycker jag. Och om det inte föds fler bebisar, så blir det inga nya elever- vad ska man då ha skolor till? (håller tummarna för smekmånadsbebis)

  • Hvidbrud

    Teknisk suport: Hjälp! jag har trykt på nån angent så att alla ramar har försvunnit på min skärm! Hur får man tillbaks den vanliga??

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan