• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Jan visst är det spännande! Och så många pluss det är på g denna månaden... *visslar en sommarvisa igenom sugröret i sanden*

    Om jag tänker på momsen som om det var suduko så är den ok... Bara tal som ska skrivas in på rätt ställe... Och tänk om det blir lite återbäring tillslut? Skulle inte sitta dåligt...

  • Hvidbrud

    Ingis: Lilla gulle-fladderbuset... *hjärtar* H*n börjar ju också bli klar nu! Inget farligt att ligga på magen om man ligger i en grop. Du känner ju om det är obehagligt.
    Hur går det med värdena?

  • Hvidbrud

    Jenny, ja, det tror jag... du sitter väl inte ute på ett öppet fält, då kanske det skulle vara lite riskigt?

  • Hvidbrud

    Vad skönt att värdena är bra Ingis! Super!

    Jenny: Spännande med spänning Kan ju vara tecken på både ankommande indianer och ankommande bebis... Eller blixtar och dunder! *Håller tummarna på bebis, men vislar fortfarande nere i sanden*

  • Hvidbrud

    Åh, grattis Villemoa!!!!!! Håller tummarna för ett starkt plus på torsdag! Som man säger, ett plus är ett plus oavsett hur svagt det är. Shiiit! På första försöket! Det är inte illa!

    Ninnnis: Wow, efter 15 år! Ja, du är ju i kanonform *gnäller lite avundsjuk, här i mitt hörn, där jag själv har passerat 90sträcket*, låter som en bra idé att fråga på ridskolan om hjälmen fortfarande är bra.

    Fjällbruttan: Hi hi! En snabbis i skrubben Härligt!

  • Hvidbrud

    Godmorgon!
    En sån storm vi hade i natt! Wow vad det bullrade! Kan verkligen förstå att de gamla vikingarna trodde att det var tors vagn som körde över himlavalvet. Det lät precis så!

    Lite hostig och förkyld känner jag mig idag... Får äta massa frukt och dricka honungsthe och vatten, så jag repar mig snabbt och är frisk som en nötkärna nästa vecka.

    Vad ska ni hitta på i dag?

    Hur gick det med besiktningen, Blommis? *nyfikenienstruttittarut*

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan