• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Min bästis födde på sin födelsedag. Den bästa pressenten hon någonsin fått!

  • Hvidbrud

    Här är jag ju!!! Skulle ju läsa alla 5011 sidorna i romanen först! Shiiit vad ni skriver! Men det är ju roligt och väldigt underhållande.
    Var på gympa och fick lite avunsjuka blickar av de andra rultande valarna när jag berättade att jag bara hade två veckor kvar och viste när hon ska komma ut. Gympade med och gjorde andningsövningar ändå. Så skönt att röra på sig faktiskt. Lagom tempo utan att magen drar ihop sig som en tegelseten.

    Min kompis hade lagat tapas.. Mmm.. Gott! Satt och snackade till 3 och upp kl 8 för att gå till BM. Fick höra lilla hjärtat *hjärtar* och blev mätt. symfysmått 37cm! Det sprängde alla kurvor!!! Lillmuffin är nog lagom stor och fin om två veckor!

    Tog till ex-jobbet och packade flyttkassar och slängde grejer. Maken kom och hjälpte mig att bära det värsta. Han är så fiiin! Lunchade förresten med honom när jag ändå var på sjukhuset. Tänka tt man kan sakna en människa så mycket efter att ha varit utan honom i bara 2 dagar!

    Öm och dödstrött när jag kom hem. Kolapsade i soffan med benen högt, låg och stenade till kl 1 och vaknade nu kl 11... Shiiit... Tror att jag försöker samla ett sömnlager att ta av när lillan är ute, verkar det som...

  • Hvidbrud

    Lanovia: Ja mandlar är kanon! Och mannagrynsgröt, kom jag på igår. Skönt att det hjälper. Det är verkligen obehagligt när ddet bränner så!

    Ska in och kolla på Jenbnys bilder nu. Låter som en fantastisk dag!

  • Hvidbrud

    Jättefina ni var jenny!! Åååhhh!!!!

    Blommis: Du, det är ju inte alls konstigt att det svajar innuti! Konstigt vore det annars! Du är ju så jäklans duktig! Se3 till att ha bokat tid till en skön behandling efter du är färdig, så musklerna kan få mjuka upp sig och du kan få hjälp med att släppa taget. Tror jag skulle vara guld värt!

  • Hvidbrud

    På tal om sladdar, så går minman också och gömmer dem... Men han tejpar fastr dem i skåpen och binder ihop dem till perfekt längd. Men det värsta- måste vara en dansk vana, är att han går och drar ut alla kontakter hela tiden. Jag blir vaaaansinnig! Särskilt när man satt sig skönt tillrätta med datorn i knäet, en god kopp kaffe och frukosten klar till att läsa alla era inlägg, så går det hjätte långsamt och efter en kvart släcks dataskiten, för att. Jo, för att modemet är utdraget så datorn har koplat upp sig på grannen och batteriet tar slut på datorn för sladden är utdragen. Nå, så flyttar man sig till tv, men den startar ju inte för där är ingen ström heller. Jag blir Gaaaalen!!! Men han känner sig säkrare om kontakten är ute. Han kan vakna mitt i natten för att han kommer på att sladden sitter i! I danmark har man liksom en, vad heter det, strömbrytare till alla kontakter, så det var lättare, dessutom sitter kontakterna ofta i midjehöjd, inte som här när man som höggravid ska krypa ner på golvet, hitta den rätta ledningen och med gnister och risk för stötar stoppa i den i kontakten hela tiden. Shiit, ungen kokmmer ju görqa som vi och krypa runt till kontakterna hela tiden. Nä, jag måste hitta en lösning!

  • Hvidbrud

    Åh, han är bra härlig han herr blommis! Sånt kunde jag också kunna göra. Och känna mig jätte duktig för att jag tog eget initsiativ till det. Men känt mig lagom fånig när jag insett att det kanske inte var läge just NU....

  • Hvidbrud

    En gång? Jag vaknar varje gång jag ska vända valen... Det krävs för mycket för att jag kan göra det i sömnen...

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan