• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    hänger med på whiskey´n, blommis! Krya på dig!

    Har lust att gå i tempel idag, men i detta landet finns ju bara kyrkor... Skulle vilja höra mummlet av budhistiska munkar som ber och känna doften av rökelse. Liten dos av ödmjukhet mot det stora hela skulle inte skada.

  • Hvidbrud

    Ja, den ligger precis här och är jätte fin. Sitter och "andas" där inne ibland, men idag är det nått mer som krävs. Saknar det Asiatiska sättet att visa sin vördnad på. Här "händer det" ju inget, inte de där ritualerna och den vackra chantingen som får en nästan i trans.

    Det får nog bli en "pata-pata" dag hemma på dansgolvet istället! Brukar ge samma effekt!

  • Hvidbrud

    Jepp, jag och magen i mitt lila sidennattline, som är aaaningenstramt över kroppen med en svart stödstumpa och en läcker "hud"färgad (vem har egentligen den förgen på sina ben!?!) på elefantfötterna ska ta oss en svängom för hela bebistråden idag tror jag. (oj! Lite pippivarning på mig idag ser jag! )

  • Hvidbrud

    Min svärmor är jättegullig, men hon är inte så bra på svenska, så det är svårt att komma på djupet. Gullig är hon, men jag fasar för dagen då de, hela tjocka släkten ska komma ner och se den lilla nyfödda. Sova här 5 pers i jag vet inte hur länge. Efter ett par dagar tror jag att UT! är tydligt nog att förstå... Eller, vem vet... det kanske blir jätteskönt att ha dem här?

  • Hvidbrud

    Heja dig ankan! pruta på rea! Klart ni ska ha nya skor du och lill****. Vad kallar du den egentligen? *nyfiiiken*

  • Hvidbrud

    Lillankan.... åååhhhh.... *hjärtar*

    Ninnis: Jo... lite bättre är det nog. Men det hjälpte inte att han snarkade som ett sågverk inatt, men det hjälpte att han damsugade balkongen, så jag kunde ligga där och gispa i värmen och att han gick ner och köpte bullar hos bagaren och jag fick en hejdå puss vid stationen... Behöver bara lite omsorg...

    Satt och snackade med brossan i flera timmar, kul! Glömde tvättiden...

    Hälsade på min bästis som tattuerade en super vacker tattoo. Måste länka, (OBS jag är så stolt över henne, inte för att göra reklam!) lovingink.bloggsida.se/ så ni kan se hur duktig hon är! Hennes dotter (min guuddotter) kom in, lite febrig, men guuuud vad goooo hon är. pussade på magen och klappade och var så himla fiiin. Får mig att längta efter min egen lilla tussa ännu mer!

    Tack för vinet. Mmmmm... *njuuuter*

  • Hvidbrud

    Nej inte 8! 9! Den 19 Augusti blir det ju!

    Varmt svettigt och trångt i kroppen... Tiden går så låångsamt..
    Fick äntligen tömt butiken igår, fått upp bokhyllorna här och satt saker och tingh på plats. Jätte skönt! Bjöd hjälparna på sushi på Hai efteråt och det var sååå goooott!! Mmmmm...
    Kunde inte somna igår, jag ochmannen låg och rullade runt i varsin halva av sängen, hade pratat ganska mycket bebis, så jag tror att vi var liiite spända och nervösa inför den stora förändring som komma skall.

    Blommis: Du är u helt vansinningt produktiv även med förkylning. Krya på dig?
    Hur blev blommorna förresten. Blev hon nöjd??! Bilder! vILL SE BILDER!!
    Detta Capslock som slår på av sig själv gör mig lite tossig... Drömde att jag skrev med Capslock med Ninnis hela natten. Konstigt.

    Nä, nu ska jag vara duktig och göra ett halvt års momsredovisning med gravidhjärna... Det blir nog skiiit kul.

  • Hvidbrud

    Ja, snaaark!
    Pallar inte.... Det värsta är att komma igång, kokppla in hjärnan och så, när jag väl är i rullning brukar jag tycka att det är ganska roligt faktiskt. Men det är unjefär som att träna, man ska liksom upp ur soffan först...

    *kram till alla fina tjejer*

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan