• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Det var ju bra tt han blev glad. Glada makar är en fantastisk sag att ha hängandes i hemmet!

    Hur länge har ni haft karrantän nu? 6 veckor?

  • Hvidbrud

    Oj, vad tiden går långsamt när man inte har något att göra... På jobbet flög veckorna och nu väntar jag bara .

    Några tips på vad man kan hitta på när man inte orkar gå mer än tio minuter i sträck...?

  • Hvidbrud

    Ha ha! VAd underbart, Lanovia! Skulle gärna ha sett deras miner.

    Skönt med extra semester och en god bok. Det är bra att du lyssnar på dig själv och tar det lugnt. Hur är det med illamåendet? Börjar det bli bättre?

    Själv har jag ställt in mig på kejsarsnitt. Senaste UL visade att moderkakan inte flyttat sig en millimeter, så jag skulle till läkare för snittsamtal och att han skulle kolla för säkerhets skull... Men det var så rörigt och ingen visste vad jag gjorde på den avdelningen och jag var mest ledsen för att jag hade verkligen hoppats på att den hade flyttat sig, så jag orkade inte ta tag i det, utan bestälde en ny tid istället. Den första tiden läkaren har är d. 28 juli, så på tisdag alltså. Så får vi veta med säkerhet. Jag har ställt in mig på snitt nu och läst en massa om det, så jag vet vad jag kan förvänta mig. Det ska nog bli bra!
    Lillmuffin lever röverae i magen. Det börjar bli väldans trångt för henne där inne nu, så sparkarna har blivit mer till buffande och dragningar. Det ser lite läskigt ut ibland faktiskkt! Min egen lilla ailien! *hjärtar*.
    Tröttheten har kommit tillbaka och jag kokar, svullnar och svettas och pustar och stönar och tycker att det är svårt att känna mig bekväm, men jag har det bra och vad kan man räkna med när man går och bär på en stor vattenmelon i magen. ( hittade en vattenmelom i ica som vägde 2500g... den var stor och tung...)

    Daa: Mysigt med föräldrarna på besök. Jag längtar till på lördag när jag ska hem till mamma!

  • Hvidbrud

    Nej men Blommis!!! HerreGUUUD!!! Gud vad roligt och så härligt!! *slårklackarnaitaketochspringerruntruntruntochklapparhänderna*

  • Hvidbrud

    Hej gulliga tjejer! Allt bra här!
    Ja, vi har varit hos läkaren idag och hälsat på lillmffin. 2500g väger hon nu och är klar att plockas t om 22dagar! Hi hi! Den 19 Agsti 2009 ska jag bli mamma, om allt går som det ska! Shiiiiit!! Det är så himla skönt att veta vad som väntar, även om jag hade hoppats på vaginal födsel, så är det bra det här. Läkaren sa att det saknades minst 2cm och att moderkakan var tjock (=bra) och i bakvägg, vilket inte gjorde våra odds bra för varken mig eller muffin. Så nu vet vi när hon kommer!!!

    Var på IKEA igår och brände många många pengar... men nu ska vi få BOA!

  • Hvidbrud

    Måste hälsa brttan och jenny välkomna i tråden! *vink vink*
    Och vinka till spelevinken (som jag nästan kallar för tellevinken varje gång!)
    Och gratta Blommis! Åh, vad glad jag är för er skull! Jag kommer med lillmffin på magen och dricker punsh och badar i ån!

    Ninnis och Ankan: Här står jag och visslar med huvdet (och magen) i sanden... *nyfiken så att jag håller på att spricka*

  • Hvidbrud

    Ja, Shiiiit! 1år och 1 månad efter bröllopet. Det är inte illa... oj oj oj vad fort det har gått, skulle kanske ha väntat liite... Nä!

    Ja, trötthet och halsbrännan har slagit ut mig på det sista...

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan