• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Pust! VAd vaaaarm det är, jag håller på at smälla av! Stödstrumperna ger extra väme men utan dem skulle kaj likna michelinmannen!

    Har varit hos bm idag. Lillmuffins är en stormuffuns på 1700g... *hjärtar!* Hjärtat slog starkt och fint och jag avgudar min barnmorska! Hon är så cool och har de bästa ögonen att titta in i.

    Den bästa nyheten idag är: DET ÄR MIN SISTA JOBBEDAG!!!!! Jippi!!! Två kunder till sen är det bara att vla upp sig!

    Blommis: Fy bubblan en sån tuff tant du är! Saningen är ju inte det fålk orka höra på mest, eller är vana vid att höra. Hejja dig! Om vi alla var modiga att ståfram och säga sanningens or skulle jorden vara ett bättre ställe, är jag säkewr på! *truppar upp bakom dig med handväskan i högsta hugg*

    Dr¨mde at jag gosade med min kise (som jag inte har längre) och saknade den så att tårarna trillade, så kom min man hem och lyfte upp mig och tröstade mig som ett litet barn... Sen vaknade jag och han hade gått till jobbet.

    Nä, nu ska jag UUUT och få frisk luft på min lunch paus.
    Förlåt ego-inlägg... (igen...)

  • Hvidbrud

    Hej!

    I detta vädret är det ju en cab som gäller ninnis! Min man gnäler också över att han vill ha en bil... Men det får vänta... lite. Men guuud vad skönt det hade varit att köra en runda nu, med vinden i håret! (och STORA solglasögon )

    Nu ska lillmuffins dubbla i storlek på två månader! Gissa om jag ska smörja in magen med all världens undermedel?!

    Blev du fin i håret blommis?

    Anka: Nä, inte kul att vara varm soom en hund i en stängd bil i solen... *flämta,flämta,flämta* Med en Juli baby slipper i ju det

    Ninnnis: Låter bra att ni får starta på utredning efter sommaren. Lika bra, ju.

    He he... matchande träningsoveroler... och tållår!

  • Hvidbrud

    Hmm... kombination av arganolja, jojoba olja och shea smör blir det. lite olika olika dagar...

    En kund kvar... pallar nästan inte... Men bara en!!!

  • Hvidbrud

    FÄRDIIIG!!!!!!! :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9 :-9

  • Hvidbrud

    Åh, Daa! Oj vad jobbigt!
    Jag vet precis hur det känns... tyvärr. Men det behöver ju inte vara något fel, som de andra och BM säger.
    Det finns ju kvinnor som blöder igenom hela graviditeten. Hoppas att du får vishet snart och jag håller tummarna på att allt är som det ska. *kramarjättehårt*

  • Hvidbrud

    Ja, som ankan berättade fick jag också missfall. Det var i v.8 tror jag i oktober i fjor. Började med lite brunt och dagen efter kom det mer. på morgonen vaknade jag med smärtor (kraftig mensvärk) och blödde ut allt. Usch vad sorgligt det var. Vi bode precis vid sjukhuset och min man jobbar där så han ringde runt så vi kom in på en gång. Där var inget kvar.
    Det tog några dagar med stor sorg, men när graviditetshormonerna klingade av börjage det kännas mer overkligt och det gjorde det lättare att hantera.
    Det var väldigt mentalt förberedandae inför denna graviditeten (2mån senare) och fick mig nog till att öpna mig mer för hur det blir att vara förälder. Allt det nya.
    Nu är du inne till undersökning och jag hoppas verkligen att allt ser bra ut, men oavsett vad, så har du ju våra skuldror att gråta på. *kram*
    Så skönt att maken är med dig! Skönt att ha den man älskar att hålla i handen.
    Åh, skickar alla kramar i världen!

  • Hvidbrud

    Jag med! Lillmuffin är iallafall en stark bebis! Så fort jag blev gravid med henne kändes graviditeten helt anorlunda. Med den första (som maken döpte till mattias ) kändes min kropp sjuk, den reagerade på att det var något som skulle ut. så är det inte nu!

    Hur ofta kommer posten i detta landet egentligen?? 3ggn nu!

    Ska ut och fika med en väninna nu i solen, öppna konto i banken, betala räkningar och hämta modem på posten. Sy upp makens kostymbyxor och tvätta inför stockholmsresan gör jag nog i kväll! Vi ska bo i finkan i stockholm... min kompis jobbar där, på långholmen, så vi ska ta ett morgondopp i mälaren varje dag!

  • Hvidbrud

    Åh, Daa... *Kramarjättehårt* Ta hand om varandra nu när det känns tungt. Kan förstå hur det känns att få veta hur det står till, bättre än ovisheten. Önskar er allt det bästa och om du vil skriva mer privat så får du gärna inboxa mig!

    Jag har en känsla av att det sker betydligt fler missfall än man hör om. Särskilt den första graviditeten. Helt ärligt. Om ni var kroppen och hade som uppgift att skydda den mot allt ont och alla främmande objekt/microber/organismer ect ect och helt plötsligt är det något som sätter sig fast och börjar en otroligt snabb celldelning, skulle inte ni reagera på den och försöka få bort den ur systemet? Tar det inte lite tid och erfarenghet av kroppen att förstå, "känna igen" vad som händer med den och att det inte är ett främmande angrepp, utan det kroppen helt enkelt är designad till att klara. Alltsa, jag har bobaderat min kropp i 30 år att den INTE ska bli gravid och på ett halvår ändrar jag mening helt. Hur ska den fatta det?
    Det är en förfärlig förlust och det ger en ett tomrum i själen som inte kan fyllas med annat än kärleken till detta ofödda barn, men jag tror att det är en helt naturlig reaktion i kroppen. En liten kickstarter, som "omprogramerar" kroppen och själen till att göra sig redo att ta in detta främmande väsen och ge den absolut första prioitet.

  • Hvidbrud

    Ingis: Åh, vad härligt att allt såg bra ut! Det är så skönt att höra! Och vad härligt det skulle vara om ni fick lova tt vara tillsammans på natten. *håller tummarna att läkarna kan se att du är frisk som en nötkärna*

    Ninnis: ööööööö¨... kiiiisss.... Fy vad gulligt! Låter som en underbar dag! Gnugga mage allt vad du kan, så du blir smittad! Vad hände med dubbelgnuggningen? Nu¨har du bara 2mån på dig att pröva det

    Blomman: så skönt attM är tillbaks! Kör hårt! COh make på semester... JA, jag håller tummarna för en Julibebis! *gnuggarmagenmotskärmenmedhoppomattsmitta*

    Själv är det D-day idag. Idag är det dags för det sista ultraljudet för att se om moderkakan har flyttat sig. har inte sovit så bra i natt och jag är väldigt nervös. Jag vill så gärna föda naturligt och tanken om ett kejsarsnitt skrämmer mig verkligen och det känns inte bra. Men om 5 timmar vet jag vad jag ska förhålla mig till.

    Nä, nu får jag ta och slänga in en tvätt i maskinen- han inte igår och det ska torka innan kvällenså vi kan packa! Åh, vad jag längtar till en hel vecka tilsammans med minh älskade make!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan