• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Det heter en Mokabrygare.... Finns länk i din länk...

  • Hvidbrud

    Kopuleringskanna- det ska jag önska mig!

    Jag hade en kille i min klass på gymnasiet som gillade att använda fina ord, finare än han kunde hantera... I en uppsats om köpenhamn under kriget, som han skrev, berättade han hur hela köpenhamns befolkning kopulerade... Det blev knäpptyst i klassrummet, sen ett jättgapflabb! Ni skulle sätt lärarinnans min.

  • Hvidbrud

    Daa: det är nog bara att vänja sig vid tårarna.. man gråter för att saker inte blir som man tror, man gråter för att saker blir som man tror, man gråter för att nån är så snäll, eller för att nån är så dum, eller för att man blir missförståd, eller missförstår. För at där är öta barn på tv, för att folk är dumma på tv, för att kaffet är slut, för att man missar bussen, för att det kittlar inne i magen, för att det sparkar tillbaks när man prickar på magen, för att man inte riktigt vet varför... ja, det är nog vara att vänja sig...

    men fybubblan för slarviga MVC! De borde ju veta att vi gravida är extra känsliga (eller är det bara för att det är sverige som de ignorerar det? )

  • Hvidbrud
    Hi hi. *fniss* Jag har aldrig hört en perkolator ens, men nu fick jag en lite uddig bild på hur den låter. Och ett bra fniss!
    Tur att jag var normal också som inte kunde få till det med fantasin...

    Ja, jag måste säga att jag är glad för at jag fasthåller at föda i köpenhamn, även om det är en chansning att få ett bro-barn i en taxi.
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan