• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    men men men... ok. ger mig. det är för lillmuffins skull!

  • Hvidbrud

    Ja, så borde det vara!
    Drömde att jag var i ryssland häromnatten, (med sonja(!)) och en kvinna sa just det till mig at jag var helig- se som det lyser om den heliga kvinnan, eller nått sånt. Sen drack jag ett stort glas Gin!

    Men jag vill ju at det ska vara fint här så tanten vill ha lkalen och det är ju ingen i hela världen som vill städa åt en oavsett hur gravid man är... Och fönstrerna måste putsas och och och och... blir stressad av att INTE kunna göra det.
    Men från och med nästa vcka går jag in i moderskapets helighet och ska bara viiila och sy rosa gardiner och lakan och sovnästen och pyssla och göra heliga saker till min lilla muffin. (och sola och ligga i en grop i sanden i vattenbrynet med en gloria lysandes omkring mitt huvud)

  • Hvidbrud

    He he.. läste sillen istället för silen.. skulle blivit äckligt kaffe...

    Turligt nog har jag en lägare här i danmark som ser moderskapet som något heligt (hon har själv 4, den sista när hon var 42) Hon ville sjukskriva mig från dag ett om det var det jag ville. Det skulle jag veta, klart och tydligt. Inte för att jag var sjuk men för att gravid var något som man är så sällan att det ska upplevas minut för minut. Härlig kvinna! Tack för att reglerna är som de är och att jag får låv att behålla henne även när jag flyttat hensides.

    Min man är verkligen bra på at sköta om mig och låter mig inte göra någonting. Men jag KAN ju! Nä.. Viila. Ligga ner, upp med fötterna osv osv, massera mitt i natten och tjatar på att jag ska äta bra.

    Lanovia: Känner igen det där. Kunde bara äta och äta och äta och äta men ingen mättnadskänla kom det. Förrän jag upptäkte grapefrukten.... Det var den som jag hade försökt att få i mig och i denna härligt sura, söta beska frukt fanns ALLT jag ville ha! Mmmm... 5 om dan...

    Telegrame eller blommor ingis.

  • Hvidbrud

    Nå, ojdå! ja, det får han ju se till att skäppa och komma vidare med... Det og lite tid för min pappa också, men nu mår han bra och är glad som en m¨rt!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan