• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Låter enormt, men så farligt är det inte... (men man kan tälta i skålarna )men guuud vad skönt det kunde vara att få passa i en vanlig klänning utan att skvalpa över och köpa söta bh-ar. Kanska kan man rulla ihop dem till en nätt b-kupa när man är klar? tror att det var perelli som var så glad för sina n ya små bröst... ?

  • Hvidbrud

    Klart du vill oc klart du ska! När ni minst anar det är det lilla plusset framme!

    Låg och kramades med min man i gårkväll. Bara krama var så skönt. Vi två nära varandra. Det är inte många nätter till vi får som är så lugna. Man ska bara njuta av det man har i ögonblicket, annars har man ju inte ens det. Det verkar ni så himlans bra på!

  • Hvidbrud

    Kan bli rätt bra push på dem. Tur man inte ska ut och ragga med sina upprullade tuttar. Tänk om man får bett och han knäpper upp bh'n och ut rullar två en halv meter platt tutte... He he...

  • Hvidbrud

    Iiiiiiihhhh!!!! ÅÅååååååhhhhhh!!!! Graaaaaattiiiiiis!!! Guuuud så roligt!!!

    Jag har "what to expect when you are expecting" som jag tycker har gett mig svar på alla små konstiga undror längsta vägen. Den är på engelska, så det ska man vara lite bra på. Kost tips och motionstips och annat bra. Vecka för vecka vägledning om vad som händer med barnet och med dig. Har inte hittat en bok på svnska som gav mig lika mycket...

    Guuud vad roligt! Så är ni lika nära varandra som jag och Ingis! Det är ju jätte roligt!

    Hur mår du?

  • Hvidbrud

    Ja, det tror jag också att du gör... Svårt att föreställa sig vad de hormonerna kan ställa till med Så roligt!

  • Hvidbrud

    Små härliga vädurar då alltså... Som jag och -var det villemoa? Envisa rackare !

    Det är ju en annan bebis, så kanske därför det käns anorlunda?

    Nä, nu måste jag se tioll att få något gjort!

    Ha det så bra tjejer! och grattis än än gång! *KRAAAAM*

  • Hvidbrud

    Grrrrr!! Åh, vad irriterande Ninnis! Kan verkligen förstå din irritation. Telefon tidet är det värsta, efter telefonköer med en röst son säger, vi gör allt för att kunna hjälpa dig så fort som möjligt och man har väntat i en halvtimme och man har fått meddelandet var 15 sekund. Grrr!! (oj, där blev jag lite gripen!)
    Men det är ju bra att du får en tid till nästa månad, gumman!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan