• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    ankis. åh, så jobbigt när det är så! Hoppas att strecket blir tydligare nästa gång, eller (mindre gärna) att indianerna kommer smygande. Fy så taskigt av dem att ha dig hängandes i limbo...

  • Hvidbrud

    Nej men herreguuuuud!!!! GRATTIIIIIIIS Ankan!!! Åååååhhh!! VAd glad jag blir!
    Håller tummarna för dig Grå Katt och Villemoa också! Så spännande! *Kraaaaaaam*

  • Hvidbrud

    Godmorgon godmorgon!

    En ny småregnig dag, skönt efter gårdagens värmebölja, jag höll på att smälla av. Glass hjälper Men att spendera en så varm dag på IKEA är kanske inte det roligaste, men vi hittade madrassen och lakan och bädmadrass och gardiner och och och... Tycker inte om att jag inte har så mycket pengar att röra mig med, så mannen får betala det mästa. Det får mig till att känna mig lite makteslös... Men fint blev det! Så nu har bebisen fått säng och skötbord och skåp, vi har fått ny säng och min man kan sova ostört om nätterna (har inte haft nån överfallsdröm de senaste nätterna ) vi har fått tv-bord så att vår tv inte står och ballanserar på högtalarna längre.. På lördag kommer bokhyllorna på plats och om 16dagar kommer bebisen! IiiiHH!!

  • Hvidbrud

    Ingis: Oj vad spännande att husbygget går igång nu! Åh! Det är ju helt fantastiskt hävtigt att bygga sitt eget hus!

    Blommis: fy så störigt att ni måste vänta med svar! Tycker som du, att lillkillen ska börja skolan så fort som möjligt.

    Ankan: Svullna bröst ja... De kommer att växa betydligt mer, så köp heldre liite för stort än de som passar perfekt. du blir ruinerad!!!! Hittade en amnings bh på rea... st 75J ( ) hoppas att det räcker annnars får kag köra 70tals stil och bara låra dem hänga, se ska nog nå ner till knäna efter amningen...

  • Hvidbrud

    Ska över till DK och packa butik (fortfarande ingen ny hyresgäst), gå på födselsförberedelse (som käns lite onödigt...) och hem till en härlig väninna och sova över där och snacka halva natten (eller till jag kolapsar kl 23 ). I morgon är de tid hos BM för mätning!

  • Hvidbrud

    Ankan: Ja! Det är nästan lite läskigt! Shiit! ska JAG bli mammma. Självupptagna jag med en liten oskyldig liten ängel vid min barm. Tänk om jag glömmer henne nånstans eller ytappar henne eller inte kan byta på henne eller uppfostrar världens värsta lilla monster?
    Eller så kokmmer allt helt naturligt och den kärleken till barnet kommer att lösa allt. Det väljer jag att tro på!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan