• SnuttisSessan

    En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)

    Finns det fler än jag som behöver gå ner i vikt?
    Jag vill gå ner i vikt för min egen skull, för at orka röra på mig mer och få mer energi och ork över till annat samt för att avlasta min rygg.
    Häng på med tips och trix - tillsammans kan vi ro varandra i land... Så vad säger ni, är ni med?

  • Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)
  • SaraPayam
    jenkow skrev 2008-11-06 17:16:26 följande:
    Hej, hej Fick barn för snart två månader sedan. Vi ska gifta oss i maj -09 och jag har 10 kg som jag vill bli av med. Försöker med tallriksmodellen bara för att jag inte vill utesluta vissa saker. Det fungerar finfint, men det går ju inte så där jättesnabbt så jag får väl vara realistisk och säga att jag blir glad om jag lyckas hinna gå ner några kilo innan maj.
    Hej välkommen hit

    Ååå vad mysigt med en liten bebis

    Jag kör med me tallriskmodellen & träning, tycker att det fungerar bra, men det tar ju sin lilla tid Men eftersom du har fått barn precis så är ju det de bästa även för dig, för du ska ju inte hårdbanta pga barnet

    Hoppas att allt kommer gå bra
  • gotlandsulrika

    Nej, det är inte farligt. Detta kommer att tas upp mycket i media framöver, och det har redan börjat kallas "de nya kostråden som vänder upp och ner på allt gammalt". Bl.a. skrev Aftonbladet nyligen om det, läs artikeln på denna länk: www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3332781.ab

    Min svärfar som har diabetes har förbättrat sina värden avsevärt t.ex.


    SaraPayam skrev 2008-11-07 08:32:48 följande:
    Okay, då förstår jag. Men tror du inte att det är farligt att äta så mycket fett...jag tänker på att kärlen & hjärtat kanske inte mår så bra utav det....Men det är ju kul att det har gett resultat Jag kommer fortsätta med tallriksmodellen, tror ändå att det är det bästa....även om det tar tid
  • Plummis83

    Samma här... kör med tallriksmodellen!!


    SaraPayam skrev 2008-11-07 08:32:48 följande:
    Okay, då förstår jag. Men tror du inte att det är farligt att äta så mycket fett...jag tänker på att kärlen & hjärtat kanske inte mår så bra utav det....Men det är ju kul att det har gett resultat Jag kommer fortsätta med tallriksmodellen, tror ändå att det är det bästa....även om det tar tid
  • SaraPayam
    gotlandsulrika skrev 2008-11-07 09:37:51 följande:
    Nej, det är inte farligt. Detta kommer att tas upp mycket i media framöver, och det har redan börjat kallas "de nya kostråden som vänder upp och ner på allt gammalt". Bl.a. skrev Aftonbladet nyligen om det, läs artikeln på denna länk: www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3332781....Min svärfar som har diabetes har förbättrat sina värden avsevärt t.ex.
    Jo jag har med hört det. Men med tanke på att när man äter fett i vanliga fall så kan det ju öka risken för åderförkalkning som så småning om kan leda till hjärt&kärl sjukdomar. För man har ju inte gjort någon lägre forskning på det. Så det är därför jag är väldigt kritisk. Vi hade nämnligen en förläsning för ett par veckor sen då det va en kardiolog som va hos oss & föreläste, man uppmärksammande att man ska äta så bra som möjligt & varierat & inte för mycket fett...

    Men jag vet inte...det är säkert bra
  • SaraPayam
    Plummis83 skrev 2008-11-07 09:49:28 följande:
    Samma här... kör med tallriksmodellen!!
    Hahaha vad kul

    Går det bra?
  • mme Plantier

    Halloj!
    Måste bara berätta om mina framsteg..
    Jag har på 38 dagar gått ner 8 kilo i vikt! Wow, vad jag är stolt över mig själv! Visserligen 12 kilo kvar men nu är snart hälften gjord ju, 2 kilo till så har jag fått bort tio och har tio kvar!

  • SaraPayam

    mme Plantier skrev 2008-11-07 14:31:50 följande:


    Halloj!Måste bara berätta om mina framsteg..Jag har på 38 dagar gått ner 8 kilo i vikt! Wow, vad jag är stolt över mig själv! Visserligen 12 kilo kvar men nu är snart hälften gjord ju, 2 kilo till så har jag fått bort tio och har tio kvar!
    Ååå vad duktig du är

    Vilken metod va det du använd, kommer inte ihåg vem som använder sig av vad
  • This Is Me Now

    Hej alla!
    Vad duktiga ni är allihop!
    Jag har gjort en rejäl viktresa jag också men är nu i mål.
    Men trots att jag inte längre behöver kämpa mot vägen så blir jag så inspirerad av arr läsa dessa trådar med alla er som kämpar och visar att det går!

    Den som vill läsa mer om hur jag gick ner mina 27 kilo kan göra det i min blogg på Familjeliv; här kopmmer en länk
    www.familjeliv.se/Bloggar-4-4/b93457.html

    kram på er alla!
    Och lycka till!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • gröna brudens

    tillbax efter helgen nu. ställde mej på vågen i morse..höll på att smälla av när jag såg att jag gått upp 1,5 kg på 2 dagar!!!tur att jag hade så kul att det kompenserar(:
    antar att en del av det är vatten. känner mej helt uppsvälld. blir iaf en tur till gymmet så for mamsen slutat jobbet.längtar redan.

    har en fråga till gotlandsulrika; kan man följa med dieten om man är veg?

  • SaraPayam

    gröna brudens skrev 2008-11-10 13:32:18 följande:


    tillbax efter helgen nu. ställde mej på vågen i morse..höll på att smälla av när jag såg att jag gått upp 1,5 kg på 2 dagar!!!tur att jag hade så kul att det kompenserar(:antar att en del av det är vatten. känner mej helt uppsvälld. blir iaf en tur till gymmet så for mamsen slutat jobbet.längtar redan.har en fråga till gotlandsulrika; kan man följa med dieten om man är veg?
    det är bara att ta nya tag man måste ju få unna sig lite grann, annars blir det ju jättetråkigt
Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)