• SnuttisSessan

    En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)

    Finns det fler än jag som behöver gå ner i vikt?
    Jag vill gå ner i vikt för min egen skull, för at orka röra på mig mer och få mer energi och ork över till annat samt för att avlasta min rygg.
    Häng på med tips och trix - tillsammans kan vi ro varandra i land... Så vad säger ni, är ni med?

  • Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)
  • SnuttisSessan

    Jag orkade inte hoppa på min cross-trainer idag... Regnet öser ner utanför och man blir lite deppig... Men jag förstår vad du menar svanprensessan det är as-jobbigt! Jag står i tio minuter hoppar av och har vattenpaus i ca 5 minuter sen hoppar jag på och kör tio minuter till. Jag är mest missnöjd med min mage. Jag hatar att se gravid ut, för jag gör verkligen det... Jag känner mig inte bekväm ute bland andra folk, vill ju inte att dom ska tro att jag är gravid! Till hösten (jag menar i typ september) ska jag börja hos sjukgymnast för min rygg och försöka gå två gånger i veckan tills man verkligen känner sig säker på att man kan fortsätta hemma själv...

  • SnuttisSessan

    Välkommen alla nya :) Vad är era mål?

    Sarapayam - Vad är det som gör att sista måltiden blir så sent?

  • miracles0607

    Hej, hoppar gärna in här... bröllop 4e oktober så måste ner... väger 84kg till mina ynka 165cm...

  • SnuttisSessan

    Välkommen miracles hur mycket vill du gå ner då? Och hur tänker du göra?
    Själv är jag för tillfället helt ur gängorna men har bestämt att den 1 September ska jag komma igång ordentligt!

  • brud2009

    I morgon (eller idag) ska jag börja ren kur, körde det för ett år sen och lyckades gå ner 10 kg, vilket är det mesta jag någonsin har gått ner! Nu har jag börjat gå uppåt igen och jag vet att jag har problem med att hantera mat så jag ska få gå till vårdcentralen för att få hjälp med det men till dess så ska jag köra ren kur. Av de 10 kg jag gick ner för ett år sen har jag i alla fall bara ökat 3 kg, det känner jag mig jättenöjd med.

  • Fejs

    Hej!
    Vill gå ner men det är svårt. Maten är svårast även om jag har med mig matlåda varje dag. Är nog sockerberoende känner sug hela tiden även om jag inte är hungrig! Vet att jag borde gå ner då hälsan inte är så bra och så fort man ska till någon läkare klagar de bara på vikten.
    Väger 82 idag är 165 lång. Vill gå ner till 67.

  • Plummis83

    Här är en till som vill gå ner 15 kg och jobbar på det!! 83 kg idag är 170 lång!

    Blivit nyttigare med maten men tyvärr blir det sen middag när jag äter hemma. Jobbar kvällar och nätter men på jobbet är jag duktig iaf, men det är svårt för nästan alla andra arbetskamrater har alltid gottis med sig. Men jag har sagt till de att jag försöker sluta med godis å såna onyttigheter så har jag ens en liten kaka med mig så påpekar de det så knappt man vågar det!! Lagar min mat lr har matlåda! Tidigare hade man med sig portionsrätter - inget jag saknar då jag inte gillar de så speciellt mkt plus att jag sparat pengar!

    Har precis börjat på gym, försöker iaf träna styrketräning 2-3 gånger i veckan plus att jag försöker vara med på några olika pass som step m.m. Var på ett steppass igår, shit vad jobbigt det var men kul!
    Cyklar så mkt jag kan.
    Har 2 hundar som behöver komma ut flera gånger dagligen så många promenader blir det
    Har även 1 häst som behöver motion plus stallskötsel osv...

    Trots alla dessa ändringar så har jag legat kvar på 83 kg sen jag började för 2-3 veckor... när börjar man se ändringen?? Vill framförallt bli av med min mage, ser ut som om jag är gravid vilket jag inte är!

  • SaraPayam

    SnuttisSessan: Anledningen är att vi oftast går & tränar kl 20 & vi är inte hemma förrens vid 22 & då äter vi ju ca 1 timma innan vi går & tränar & sen tar vi typ en frukt när vi kommer hem. Sen så jobbar jag inom sjukvården & då blir det ju en hel del kvällar & man hinner ju inte äta där så då äter man när man kommer hem kl 22. :)

  • SnuttisSessan

    Jo precis Jobbet kan ställa till med mycket..

    Välkomna alla nya :)
    Jag är nog också sockerberoende efter varje måltid blir jag sjukt sugen på godis - hur mycket eller lite jag än har ätit...

  • miracles0607

    började ren kur i onsdags har gått bra... tror jag *ler*

    så igår förmiddag var jag å simma ett par timmar sen blev det en kvällsprommis på en timme och imorse en prommis på ett par timmar medans barnen var på dagis.

    vill verkligen gå ner... hoppas nu detta fungerar

Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)