• SnuttisSessan

    En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)

    Finns det fler än jag som behöver gå ner i vikt?
    Jag vill gå ner i vikt för min egen skull, för at orka röra på mig mer och få mer energi och ork över till annat samt för att avlasta min rygg.
    Häng på med tips och trix - tillsammans kan vi ro varandra i land... Så vad säger ni, är ni med?

  • Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)
  • SnuttisSessan

    Jag vill börja här och nu.
    Nu väger jag 98 kg till 170 cm
    Min målvikt är 80 kg och mitt delmål är 90 kg.
    Jag cyklar på min cross-trainer varannan dag 20 minuter och försöker öka på farten vartefter. Maten har det varit lite si så där med men att inte äta på kvällarna brukar vara en bra start för et vet jag att jag klarar då jag hr gjort det förr, annars äter jag allt.

  • SnuttisSessan

    Kul att du vill vara med svanprensessan :) Välkommen till tråden som än bara innehåller dig och mig hi hi.
    Hur kändes det med orbitrek? Hur länge orkade du?

  • SnuttisSessan

    Att inte äta efter middagen är mitt bästa tips, bara vatten. Det är så jobbigt i början men efter en vecka känns det ok.
    Har ni något tips på lite lyxigare mat man kan göra när pizza -sug fallerpå?

  • SnuttisSessan

    Välkommen till trden roula :) Har du några tips? Vad är ditt mål?
    Välkommen även Sarapyam :)

  • SnuttisSessan

    Jag orkade inte hoppa på min cross-trainer idag... Regnet öser ner utanför och man blir lite deppig... Men jag förstår vad du menar svanprensessan det är as-jobbigt! Jag står i tio minuter hoppar av och har vattenpaus i ca 5 minuter sen hoppar jag på och kör tio minuter till. Jag är mest missnöjd med min mage. Jag hatar att se gravid ut, för jag gör verkligen det... Jag känner mig inte bekväm ute bland andra folk, vill ju inte att dom ska tro att jag är gravid! Till hösten (jag menar i typ september) ska jag börja hos sjukgymnast för min rygg och försöka gå två gånger i veckan tills man verkligen känner sig säker på att man kan fortsätta hemma själv...

  • SnuttisSessan

    Välkommen alla nya :) Vad är era mål?

    Sarapayam - Vad är det som gör att sista måltiden blir så sent?

  • SnuttisSessan

    Välkommen miracles hur mycket vill du gå ner då? Och hur tänker du göra?
    Själv är jag för tillfället helt ur gängorna men har bestämt att den 1 September ska jag komma igång ordentligt!

  • SnuttisSessan

    Jo precis Jobbet kan ställa till med mycket..

    Välkomna alla nya :)
    Jag är nog också sockerberoende efter varje måltid blir jag sjukt sugen på godis - hur mycket eller lite jag än har ätit...

  • SnuttisSessan

    Hej och välkommen! Jag ska också böra med nya tag den 1 september då min skola drar igång jag kommer äta en kapsel om dagen som ska minska hungerskänslorna och så får vi se om jag orkar träna. Men det är alltid en bra början bara att äta nyttigt också!

  • SnuttisSessan

    Kom igen tjejer tråden är ju nästan helt död!

    Ville bara berätta att jag har satt igång på riktigt nu och på en vecka har jag gått ner tre kg utan motion bara ändrade kostvanor! Heja på mig :)

  • SnuttisSessan

    Man börjar när man själv känner sig manad! I helgen syndade vi lite med Pizza en 200 g chokladkaka apelsinkrokant mums och läsk. Men idag är det måndag igen och nu äter vi vanligt igen... Motionen får komma senare. Just nu orkar jag inte röra mig mer än till och från skolan :) Men jag har ju börjat med något i alla fall :)

  • SnuttisSessan

    Nej men kan tänka mig att det är väldigt skönt att slippa bli svettig och att få jobba med vattnet som motstånd :)

  • SnuttisSessan

    Ja jag pluggar till förskollärare vid Uppsala Universitet. Du får testa och se vad du tycker och sen får du berätta för oss här på tråden :)

  • SnuttisSessan

    Jag har läst ett år och har två och ett halvt kvar :)

  • SnuttisSessan

    Om ni är intresserade har jag lagt ut en brevkurs från viktväktarna i köp och sälj.. Ja vill också testa vattengympa, verkar så härligt!

  • SnuttisSessan

    Ja hur går de här... Ganska stilla tror jag. Idag fyller jag 20 år och ska synda med glass och delicatoboll :) För min del är inte maten så svår men jag hinner inte träna... Jag går 2x15 minuter varje dag... Med maten så är enda problemet ett ständigt sug efter pizza, jag älskar pizza alltså! jag äter det varje helg annars såstår jag inte ut! För min del så är inget bröllop planerat än. Visst vill ja gifta mig men ´vill läsa färdigt först och få en stabil och bra ekonomi... Vi funderar på 2011 eller 2012 så det är en bra bit dit :) Så här är jag mest en drömmare :)

  • SnuttisSessan

    Jag har gått ner 5 kg och är så nöjd, har redan fått höra att jag ser smalare ut :) Pizzan på helgerna ger jag inte upp än men kanske kommer det. Jag orkar i alla fall bara äta en halv pizza så magsäcken är krympt ordentligt! Jag har inte mottionerat alls utan bara hållt igen på onyttigt i veckorna och vrakat på helgerna. när jag har gått ner till 90 kg ca 5 kg kvar ska jag börja träna för att gå ner till mitt mål som är 80 kg och en storlek 42/44 sen om det tar två år att komma dit spelar ingen roll bara jag inte går upp allt igen!

  • SnuttisSessan

    Man kan dricka eller äta äppelcidervinäger som hjälper till med förbränningen...

Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)