• SnuttisSessan

    En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)

    Finns det fler än jag som behöver gå ner i vikt?
    Jag vill gå ner i vikt för min egen skull, för at orka röra på mig mer och få mer energi och ork över till annat samt för att avlasta min rygg.
    Häng på med tips och trix - tillsammans kan vi ro varandra i land... Så vad säger ni, är ni med?

  • Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)
  • Stina25

    Hej! Jag vill va med:) Jag har gått ner 12 kg som mest, det tog flera år av att ibland köra viktväktarna och ibland bara äta massa dumt, men nu har jag gått upp 3 av dem under sommaren. Mitt mål är att gå ner några kilo till fram till jul. Men det handlar mest om se bra ut kilon, inte för hälsan. Fast egentligen är det väl för min psykiska hälsa, att jag vill känna mig bekväm och kunna ha gamla kläder. Väger 58kg på 158 cm... Vill väga nåt mellan 50-55.

  • zurcis77

    Hej!
    Jag vill också gå ner i vikt, men har en urusel karaktär.
    Ska också börja ett nytt liv den 1/9. Har också fått frågor om jag är gravid. Nej nu får det vara nog. Ska börja använda min crosstrainer och äta nyttigare.
    Tänk om man ändå hade råd att anlita någon som lagade ens mat + en personlig tränare.

  • SnuttisSessan

    Hej och välkommen! Jag ska också böra med nya tag den 1 september då min skola drar igång jag kommer äta en kapsel om dagen som ska minska hungerskänslorna och så får vi se om jag orkar träna. Men det är alltid en bra början bara att äta nyttigt också!

  • SnuttisSessan

    Kom igen tjejer tråden är ju nästan helt död!

    Ville bara berätta att jag har satt igång på riktigt nu och på en vecka har jag gått ner tre kg utan motion bara ändrade kostvanor! Heja på mig :)

  • Vickan85

    Hej!

    Jag vet att man inte får göra reklam här så därför är jag lite försiktig. Men jag äter en väl sammansatt måltidsersättning,har lyckats gå ner 7 kilo utan problem. Led även av (IBS) el "uppblåst mage" som jag kallar det o det är nu borta! Jag mår kanon!! Är ingen bantar-diet direkt heller,man mår toppen! Nån som är intresserad?? Är nämligen distrubitör!! Ta gärna kontakt med mig!

  • Fejs

    Går sbsolut inte bar här! Var sjuk mars-april och blev av med hostan i juni. Nu blev jag sjuk igen (2 veckor sen) och jag är fortafarande sjukskriven (till imorgon) och har inte alls fått tillbaka orken.

  • jenli

    Kan ju hoppa in och säga att jag borde ha varit med i den här tråden tidigare. Har nu gått ner 9 kg och siktar på 3-5kg till innan 18:e oktober.

  • juni 09 brud

    hmm,har läst mycket om alla era underbara inlägg, och tycker ni är så duktiga med era viktnedgångar.
    Jag har själv insett att det är dags att sätta i gång seriöst, men inte förrens den 1/10....

  • juni 09 brud

    hmm,har läst mycket om alla era underbara inlägg, och tycker ni är så duktiga med era viktnedgångar.
    Jag har själv insett att det är dags att sätta i gång seriöst, men inte förrens den 1/10....

Svar på tråden En tråd för oss som vill gå ner 10 - 20 kilo! :)