Fast man behöver ju inte äta sånt till frukost?!?!
Finns ju ägg, bacon, avocado, räkor... ja massa man kan äta till frukost som inte involverar smör, entrecote eller gräddsås.
Vad jag mer menade skulle vara jobbigt är att avstå alla grönsaker och frukt... Är svag för morötter ända sen jag var liten, och har frossat frukt under uppväxten, så känns väldigt knas att inte äta sånt, plus att inte tänka på fettinnehållet!
Mår illa av för mycket smör och grädde, så jag håller mig till olja.
Cantaton: har ett tips på mat som jag gjorde av saker jag hade hemma efter att ha GI-rensat mitt hus en regning dag.
-Grytbitar av fläsk eller nötkött (kyckling går nog också)
-kokosmjölk
-paprika
-vitkål
-lök
-vitlök
-salt, peppar och massor med curry.
Stek upp köttet, sen lök, vitlök, paprika, curry, salt och peppar.
När köttet är genomstekt häller du i kokosmjölken, låter det koka upp och äter det som en gryta. Under Fas 2 kan du ju äta det med linser eller quinoa eller bulgur.