• Carma07

    Fikasugna GbgFruar träffas igen....

    Godkväll

    Idag har det varit en lite stressig dag på jobbet. Det var lite saker jag ville bli klar med så jag kan vara ledig imorgon och jag tror inte telefonen har ringt så mycket som idag. Men jag blev klar iaf och kan vara ledig imorgon. Då vankas det tandläkarbesök, ärenden på stan och senare på eftermiddagen ett infomöte hos försäkringskassan.

    Tezz: Har ännu inte fått alla kort. Men vi får hålla tillgodo med de jag har. Jag har några studiobilder och jättemånga från festen och utifrån kyrkan.

    Har mailat er en liten rolig sak som jag har roat mig med några kvällar. Jättekul!!! Det är ett första försök på den. Saknar ett foto som jag har skrivit om i mailen.

    Ha det bra. Imorgon kanske jag hinner kika in till er en sväng under dagen.

  • Carma07

    Tjingis

    Ab: Tack för gratulationen!! Så det var idag det var.

    Tezz: Kul med intervjun. Alltid kul att få med sig en bra känsla och mer självförtroende.

    Tillbaka från tandhyginist och shoppingtur. Har haft lite svårt att borsta tänderna ordentligt längst in, men det börjar äntligen släppa nu. Men jag blöder rejält. Dessutom blöder man mer av gravhormonerna så hon ville inte rota och dra allt för mycket. Bebisen tyckte inte om att gå till tandläkaren. H*n bultade på för fullt medan jag låg i stolen.

    Nu har jag varit hemma och ätit lite och ska snart göra mig iordning för att åka ner till Gbg igen.

  • Carma07

    Linum: Jag har ätit en glass idag. Det var jäääättteegott!! *retas*

  • Carma07

    Godkväll i stugan

    Svarade precis på Nedas mail, men såg nu att onsdag redan var bokat. Jätterolig idé. Vad jag vet så ska ju vädret hålla i sig nästa vecka.

    Bauti: Kul med bilder från salongen. Kommer du med till Abbe nästa fredag? Kul att få höra lite hur det går.

    Hur är det med Frujj och Addiz? Ett tag sedan de var här eller har jag bara missat dem i farten?

    Kort inlägg idag, måste verkligen försöka komma isäng jättetidigt idag. Så man orkar med helgen sedan.

    Ha en bra fredag!! Jag hinner förmodligen inte in här imorgon.

  • Carma07

    Godkväll i stugan

    Det har varit en bra helg och vi har fått gjort en del. I lördags var vi på Lisebergs trädgårdsdagar och kollade runt lite. När vi kom hem satte vi igång med trädgård och altan. Jag började slipa våra trädgårdsmöbler. Idag har vi fortsatt och jag har oljat lite möbler. Maken har tömt och tagit bort den fula komposten vi hade och lagt plattor. Innan dess snickrade han ihop en sågbock till sina projekt. Jag fick koncentrera mig lite på insidan och fick tvättat och städat lite. Nu ska det bli gott att sova inatt.

    Kul att komma och hälsa på er tjejer på loppismarknaden och att får krama lite på Addiz. Hoppas du får bra veckor och hinner börja läka.

    Tezz: Spännande med en andra intervju. Får du komma även om din uppsägningstid inte riktigt passade dem så betyder det att du är intressant. Lycka till och jag håller tummarna stenhårt för dig.

    Bauti: Vilka dårar det finns på vägarna. Bra att du kom hem helskinnad iaf.

    Lillac: Är dålig på bra ställen i Göteborg. När vi förlovade oss så tog vi båten ut till Vinga och satt alldeles själva ute på klipporna. Vi hade med oss en lite champagneflaska och glas och även en liten picnic om jag minns rätt. På kvällen gjorde vi oss iordning och gick på restaurang.

  • Carma07

    Bauti: Ni kunde kanske också ha varit med på trädgårdsdagarna. Det var en uställare där som sålde rabarerbladsfat. Jag köpte inget för jag vill hellre köpa ett av dig sedan. Ett litet tips iaf vad jag såg så hade de även gjort med små blad av olika sortet och satt magnet bakom.

  • Carma07

    Ojojoj!!! Här har man ingen möjlighet att kika in och så händer det massor av saker idag.

    TEZZ: GRATTIS I MASSSOOORRR!!! OCH MÅNGA KRAMAR TILL DIG!! Jag blev så glad när jag läste nyheten. Jag får krama på dig lite extra när vi ses.

    Linum: Fy vad hemskt med M. Skönt att han är hemma igen och verkar må bra efter omständigheter. Nu borde er tur vända tycker jag.

    Ab: Förändringarna i vår trädgård ser förmodligen bara vi än så länge. Idag har maken varit hemma och hyvlat och slipat altanen dock. Den blir som ny. Har inte varit ute och kollat till flädern idag, men den har inte blommat än iaf. När plockar man dem?

    Ang fredag ska jag höra med maken så återkommer jag om vi är en eller två. Jag kommer i vilket fall.

  • Carma07

    Bauti: Roligt med möhippa. Du får berätta sedan vad ni var ute på.

  • Carma07

    Frujj: Är imponerad av ditt tidiga dopp. Själv tycker jag det låter kallt. *burr*

  • Carma07

    Abbe: Var ute och kollade flädern och de har börjat komma lite blomknoppar. Ska hålla ögonen öppna på trädet.

Svar på tråden Fikasugna GbgFruar träffas igen....