• Carma07

    Fikasugna GbgFruar träffas igen....

    Tezz: Vilket superfint kort i din blogg. Har du den stämpeln?

  • Carma07

    Ni som bloggar...jag är lite nyfiken på hur man får in en besöksräknare i bloggen.

  • Carma07

    Ab: Är hemma på söndag. Kl 16.00 får vi gäster dock, men förmiddagen ska inte vara något vad jag vet nu.

    Igår var vi på bio och kollade nya "Indiana Jones". Det ingick i vår tackpresent till värdparet att ta med dem på bio. Himla mysigt.

    Vill passa på att önska alla en trevlig helg om jag inte har möjlighet att smita in här mer.

    Snart TRE veckor kvar.

  • Carma07

    Godkväll

    Har varit en lugn helg med en lördag där jag mest låg och sov och idag har vi haft gäster. Nu ska jag snart gå och lägga mig och fortsätta min nedräkning på jobbet.

    Jag försöker gärna få ihop någon pysseldag innan bebisen kommer. Vi kan ju vara på jobbet som vanligt så vi får mer plats.

    Frujj: Krya på dig!!!

  • Carma07

    Hej

    Kikar in lite snabbt. Tre veckor kvar och en vecka kvar med surdeg att fixa i datorn och vad händer då? Jo, min dator kraschar!!! Kunde den inte ha gjort det först om två, tre veckor. Och till råga på allt så ligger internet nere hemma. Idag är inga här så jag kan smita in på brorsans data och kika in till er.

    Ab: Vi är hemma ikväll. Har för mig att du frågat det tidigare i tråden.

    Tezz: Tar gärna pysseldag först om två veckor eller nått. Ska kolla upp dina datum senare hemma.

    Usch, har fått sådan värk i benen och orkar knappt gå. Och dessutom använder bebisen min urinblåsa som huvudkudde så det känns som om jag ska kissa på mig hela tiden. Men i övrigt så är det ju bra så man ska väl inte klaga.

  • Carma07

    Hej svejs

    Äntligen fungerar internet hemma igen. Typiskt att det slutar fungera när inte maken är hemma och kan reparera. Och typiskt nog hade jag skrivit ett inlägg i min blogg som inte gick att publicera då. Men nu är det igång både hemma och på jobbet igen.

    Har nu antecknat i min almanacka att vi träffas 17:30 på onsdag och att jag plockar med mig vindruvor. Ska även kolla efter om jag har någon bra filt att ta med. Och så håller vi tummarna för bra väder så vi får picnic den här gången.

    Tezz: Har antecknat vilken helg du vill pyssla. Vill snacka lite med maken och svägerskan först så vi inte ska hitta på något annat den helgen.

    Linum: Nyfiken på din nya frissa.

    Nibla: Hoppas du får ordning på dina händer snart. Annars får du trösta dig med att det inte är så jättelänge kvar nu. Fast det kanske inte känns så när man har ont.

  • Carma07

    Abbe: Tack för presenten!! Den ska sparas till nästa sötsugperiod sätter igång.

  • Carma07

    Halloj

    Idag har dagen gått åt till att återställa efter datorkraschen. Och blir väl lite till imorgon för det också. Men än så länge har det iaf gått bra.

    Tezz: Jag jobbar imorgon och försöker kika in om jag har möjlighet.

    Midsommar ska vi fira med hemma hos vårt värdpar i Göteborg. Det blir ganska lungt, men det är så jag gillar det.

    Bauti: Snickerskaka är smaksens. Ska bli gott.

  • Carma07

    Frujj: Förstår att det känns tråkigt när du väl hittade jobbet som du trivdes med. Men med tur kanske du får komma tillbaka sedan när det är dags att börja jobba igen.

    Addiz: Usch vad trist att vara sjuk. Krya på dig i massor och jag hoppas du hinner bli frisk tills på onsdag iaf så du kan träffa oss.

  • Carma07

    Halloj

    Glad midsommar

    Hoppas ni alla har haft en bra midsommar. Vi hade himla trevligtmed mat och spel som vanligt. Synd bara att man inte kan vara utomhus numer på midsommar.

    Idag blir det lite hemmapyssel med tvätt och grejer för att hjälpa maken att förbereda sin semester norröver.

    Tezz: Jag tar gärna pysselträff helgen EFTER den som du frågade om (vilka datum det nu blir). Helgen 4-5 juli är svägerskan ledig och vi vill gärna hitta på något med henne när hon ändå är nere. Det har inte blivit något med det ännu.

    Linum: Skickar grattishälsningar till din M från oss. Hoppas han får en bra dag.

Svar på tråden Fikasugna GbgFruar träffas igen....