• Carma07

    Fikasugna GbgFruar träffas igen....

    Nu ska jag ge mig ut på altanen en sväng och fika.

  • Carma07

    Tillbaka in från trädgården. Det är varmt idag. Nu har jag varit och sågat bort lite grenar på vinbärsbusken och krattat ihop en massa högar med grenar som rasat ner under vintern. Högarna får maken ta hand om sedan. Och så hittade jag lite vitsippor i vår trädgård.

    Det enda som saknas just nu är en glass. Men just nu orkar jag inte ge mig iväg och köpa en. Och dessutom vill jag ju ha den på altanen.

  • Carma07

    Godmorgon

    Ab: Låter som en härlig kväll. Och vilket härligt sätt att somna på.

    Igår som sagt blev det en del trädgårdsarbete. Det sista gav jag mig på björnbärsbuskarna för att rensa bort nässlorna. Det var inte roligt så det gav jag upp. De buskarna gav inte så mycket fina bär ändå så vi funderar på att gräva upp den rabatten. Nästa projekt blir att ta hand om altanen och trädgårdsmöblerna och börja plantera i krukorna.

  • Carma07

    Godkväll

    Snart sena natten och dags för mig att kika in.

    Addiz: Vad skönt med en bra dag efter elände. Vilken underbar man du har som skickar blommor till dig.

    Tezz: Som jag nämnt innan så läser jag din blogg så gott som varje dag och tycker det är jättekul att läsa den. Men jag gör precis innan jag ska gå och lägga mig och är jättedålig på att kommentera.

    För övrigt så kikar jag in på alla era bloggar och kollar om ni har uppdaterat. Alltid lika kul. Tänkte också lära mig att blogga tills bebisen kommer eftersom halva bebisens släkt bor så långt bort. Kul för dem att kunna hänga med lite granna.

  • Carma07

    Frujj: Ang elavtal har vi treårigt fast avtal med vattenfall med någon slags köp-loss-funktion. Det är makens jobb att hålla reda på det och mitt att betala räkningen.

    Frujj igen: Här mår magen också bra. Bebisen sparkar och nu börjar jag även känna när den sparkar dagtid. Igårkväll la jag handen och armen på magen när den sparkade och kände hur hela magen rörde på sig.

    Nu har vi iaf bestämt att vänta med resa uppåt landet till hösten istället. Nu är det bara några saker kvar att kolla upp så mailar jag snart ut lite förslag på dagar för bröllopsvisardag.

  • Carma07

    Godkväll Linum!

    Blir det resa till Skåne? Tråkiga nyheter idag.

    Ang tisdag så kommer jag att bestämma mig den dagen. Känner att det är mycket att fixa med här hemma just nu, men skulle ändå vara kul att träffa er.

  • Carma07

    Har nu skickat ett svammligt mail till er om bröllopsvisardagen. Det blev lite krångligt, men hoppas ni fattar.

  • Carma07

    Godmorgon (eller kanske god förmiddag)

    Har heller iiiiiinngennn lust att jobba idag. Är i princip själv här och har jättetråkigt.

    Nides: Klart du måste skaffa dig en almanacka så du kan planera in våra träffar.

    Ab: Har också blivit lite nedstämd av yoga. Men inte så det känns jobbigt. Brukar tänka att om jag vet att jag inte är ledsen över något så är det bara en känsla som försvinner. Man brukar må ganska bra efteråt.

    Addiz: Shoppingterapi gillar jag också. Den är suverän.

    Tezz: Den lådan var fin. Om du vill scrappa något har jag som förslag att köpa en liten väska i hårdpapp på Panduro och klä den med fint papper och scrappa den. Finns massor av inspiration om det på Scrappiz.

    Ikväll blir det till att packa inför helgen. Imorgon åker jag ner till Halmstad dels för en scrapträff och dels för att det är 20 år sedan *gulp* som vi träffades på en kibbutz i Israel. Så på kvällen blir det lite nostalgiafton. Hur jag ska orka upp och vara i Halmstad vi niotiden undrar jag förståss, men det ordnar sig imorgon.

  • Carma07

    Tezz: Den lådan var också fin. Har scrappat en skolåda en gång som jag gav bort och det var riktigt roligt. Om jag kommer ihåg kan jag maila dig lite bilder ikväll. Jag blev riktigt nöjd med den och extra kul att mottagaren har den ståendes framme.

  • Carma07

    Godkväll

    Kikar in lite snabbt innan det är dags att gå och lägga sig. Tänkte att det skulle bli i hyfsad tid för en gång skull.

    Helgen har varit bra. Var nere i Halmstad på scrapträff och sov över hos en kompis. Alltid kul att pyssla.

    Idag var det besök hos barnmorskan som mätte magen för första gången. Jag låg mellan medel och övre kurvan. Bebisen sparkar på ordentligt emellanåt. Ikväll körde vi ett race och städade här hemma vilket var välbehövligt. Känns skönt!!

    Har skickat mail angående bröllopsvisardag, men jag får det till att den 25 maj är den bästa dagen.

    Ab: Jag ska gå på basebollen och har skickat dig ett mail om det.

    Dags att sluta, maken väntar på att få låna min dator.

    Ha det bra

Svar på tråden Fikasugna GbgFruar träffas igen....