• Carma07

    Fikasugna GbgFruar träffas igen....

    Tezz: Tycker det är så spännande med ert hus. Hoppas du tar massa bilder när huset är uppe. Förstår att du längtar.

  • Carma07

    Tjngeling

    Lungt idag och jag passar på att smita in.

    Ang söndag och svar på mailen så var det Ab, Addiz, Nibla, Linum, Tezz och Frujj som kunde på söndag. Frujj hör av sig om hon kommer eller inte och Addiz hör av sig under dagen och kommer ev lite senare beroende på när, var, hur hon kommer hem. Så om de andra fortfarande kan komma blir vi 5 med mig.

    Vi kan flytta på dagen om ni vill. Inga problem för min del. Kände mest att det var lite bråttom att få till de här dagarna. Om vi flyttar det till juni har vi egentligen bara två helger på oss, sedan är det midsommar och sedan blir det juli.

  • Carma07

    Tezz: Lördag kan inte jag så den dagen var inte med på listan. Addiz kommer senare om hon kommer. Hon ringer under dagen och kollar om ni är kvar.

    Nu är det dags för lunch.

    Ab: Framstegen i trädgården kanske bara vi ser ännu, men jag har fotat massor innan, under och lite varje dag så då kan ni se skillnaderna.

  • Carma07

    Tezz: Tack för erbjudandet, men på söndag bjuder jag.

    Har urtrist på jobbet idag. Alldeles själv för tillfället och ingen arbetslust alls. Jag får tänka på att jag snart bara har 6 veckor kvar att jobba. *tjohoo* Känns alltid extra trist att vara på jobbet när det finns tusen saker att göra hemma istället.

  • Carma07

    Ab: Ja, jag har ju inte haft några böcker eller nått att kunna ta med mig. Än så länge finns allt bara digitalt. Vi kommer att få har visning i arbetsrummet vid datorn.

    Ang jobbet så har det mesta lugnat ner sig ganska mycket, tack och lov. Men från maj så lämnar jag över bokföring och dyl så det blir mindre jobb för mig framöver. Ska stämma av och "städa" mina grejer efter mig och sedan blir det en del doument att sätta ihop till de andra.

  • Carma07

    Tezz: Men du får gärna ta med dig en kaka ändå om du vill. Ville bara tillägga det. Det kommer nog att gå åt. *mums*

  • Carma07

    Ab: Jag funderar på den eftersom jag själv är väldigt sugen på den. *slickar mig runt munnen* Men eftersom ni redan har smakat den kanske det blir någon annan. Får se när jag har bestämt mig.

  • Carma07

    Halloj

    Frujj: Vilka underliga personer du råkar ut för. Man får hoppas att hon har mer ordning än vad det verkar.

    Ab: Låter som en trevlig afton igår och en trevlig afton ikväll.

    Imorse var vi iväg på vår första träff på föräldrautbildningen. Det var trevligt och vi slapp den virkade livmodern. *fniss* Satt nästan och väntade på den. Men den kanske kommer i ett senare skede. Vi fick se en reklamfilm om att föda på Borås sjukhus. De vill inte skrämma en, men när en person som föder gnyr lite, säger "oj" och sedan plopp, så förstår man ju ändå att det inte kommer att bli så idylliskt.

  • Carma07

    Ab: haha, vem vet. Den här gången handlade det bara om när det var dags att åka och vad som händer där. Nästa gång ska vi gå igenom själva förlossningsarbete och då kanske man får se en mer verklighetstrogen film ang det.

    Frujj: Ang din fråga till Nibla med kostfrågor på föräldrautbildningen så är ju alla i det sista skedet när man kommer dit. Är inte det något som man tar upp redan tidigt i graviditeten med barnmorskan? En tanke bara.

  • Carma07

    Godkväll

    Tack själva för i söndags. Tyckte det var roligt att ha er här. Och som vanligt så springer tiden.

    Nides: Snygging!! Jättesnyggt vad du har klippt håret.

    Linum: Trist att ryggen fortfarande krånglar. Hoppas det blir bra snart.

    Bauti: Trevligt bröllop. Men hua vad det lät läskigt där ni bodde. Det hade jag nog inte vågat.

    Ang fika - som det ser ut nu så kan jag de dagar som Abbe har räknat upp.

    Segt på jobbet nu när jag har lämnat över en del av arbetsuppgifterna. Känns som om dagarna aldrig tar slut. Idag var jag riktigt trött. Efter jobbet skulle jag bara vila en liten stund innan jag satte igång och måste ha stensomnat på direkten och sov säkert tre timmar.

Svar på tråden Fikasugna GbgFruar träffas igen....