• Carma07

    Fikasugna GbgFruar träffas igen....

    Godmorgon

    Nibla: Läste också din blogg. Lindex har en del mammakläder. Kankske inte så roliga, men iaf något. Sedan finns det en butik uppe på Avenyn i galleriet mittemot Konsum. Kommer inte ihåg vad den heter, men är en "mamma"butik. Lite dyra kanske, men lite snyggare kläder att välja. Vilken fin present du fick av din svärmor förresten.

  • Carma07

    Godkväll

    Låter som ni hade en trevlig fika. Synd att jag missade er. Idag har det varit jättevarmt på jobbet eftersom de har ännu inte fått igång kylsystemet efter ombyggnad. Jag orkade bara inte sätta mig i en varm bil och åka till gbg. Och tur var väl det kanske för jag var så trött och var tvungen att lägga mig en stund och sova när jag kom hem.

    Addiz: Tråkigt om du flyttar långt bort från oss, men håller ändå tummarna för dig.

    På tal om glass (som ni har snackat om idag) så är det min nya craving. Maken börjar nog tröttna på mig snart när jag måste åka vägen om affären för att köpa en 88:a *mums*

  • Carma07

    Hej hopp

    Kikar in lite snabbt. Sitter ju inte själv längre på mitt kontor och kan inte kika in här som jag har gjort förut. Men nu är de på lunch.

    Nibla: Kul med sparkarna. Det är så mysigt med de bubblande sparkarna som även maken kan känna. Vår bebis sparkar så hårt numer att maken inte bara känner utan kan även se när den sparkar. *aoj*

    Måste ha sovit jättedåligt inatt för imorse vaknade jag bra mycket tröttare än vad jag var när jag la mig. *urk* Tur att det är långledigt snart.

    Har skickat ut litet infoblad om basebollstart med lite jippo för dem som är intresserade att komma och kolla. Jag kommer att åka dit och troligtvis Abbe med make också.

  • Carma07

    Och nu dags för lunch. Ha en trevlig Valborg och helg alla mina vänner om jag inte hinner in här något mer under dagen.

  • Carma07

    Hej svejs

    Har varit ute på en liten shoppingrunda idag och inhandlat bla en spjälsäng. Vi passade på när vi såg att den fanns inne i lager. Två par skor till mig och ett par till maken.

    Ab: 1045 blir jättebra. Kanon att jag kan åka med er. Jag kan kolla upp om det går någon lämplig buss till er lilla by.

    Dags att pyssla lite. Dels har jag köpt lådor att organisera mitt pyssel hemma, dels ska jag göra klart ett kort som ska ges bort imorgon.

    Ha en fortsatt bra helg.

  • Carma07

    Godmorgon

    Ab: Ok! Vi kan åka bakvägen till planen sedan. Då syns vi imorgon.

  • Carma07

    Godkväll

    Bauti: Grattis till öppningen av salongen och att allt gick bra.

    Frujj: Usch, låter inget trevligt alls med såna äckliga loppbett.

    Linum: Kul att höra att ryggen är på bättringsvägen.

    Ab: Tack för idag, kul att ni var med.

    Helgen har varit lugn. Lite pyssel och städ hemma, shoppingtur med maken, besök hos kompis och hälsade på deras nykomling + att jag fick med mig en kasse med mammakläder hem. Skönt med lite nya kläder. Och baseboll och plantering idag i solen.

    Kommer troligtvis inte kunna kika in här på dagtid under veckan, men jag kikar till er en sväng på kvällen.

  • Carma07

    Godkväll

    Hyfsad dag på jobbet och trädgårdsarbete när vi kom hem. Underbart i trädgården även om arbetet bestod i att kratta. Tvärr gjorde det att det blev sen middag, vilket gör mig sur och grinig. Men nu är det bra igen.

    Imorgon ska vi hem till mamma som fyller år och på onsdag ska vi på infomöte för försäkringskassan ang föräldrapenning. Torsdag och ev fredag blir det säkert mer arbete i trädgården eller på altanen. På lördag blir det besök på Kviberg och sedan Trädgårdsmässan Liseberg. Söndag får jag se vad jag känner för.

    Ab: Då måste R ha suttit i samma profil som jag. Är också mer solbränd på ena sidan. Tack för påminnelsen idag till radioinslaget.

    Snart dags för sängen, men jag kikar förhoppningsvis in imorgon kväll.

  • Carma07

    Godmorgon

    Kikar in snabbt innan folket kommer. Innan vi åkte hit var jag och kikade på makens jobb i trädgården. Han hade det roliga jobbet att gräva upp rabatten med björnbärsris och nässlor. Men det blev jättebra. Nu får vi väl slänga på lite gräsfrön och sedan bestämma vad vi ska ha där i stället.

    Visst var det någon som frågade om elleverantör för ett tag sedan. Har hittat en länk iaf om jämförelser mellan olika bolag. www.energimarknadsinspektionen.se/elpriskollen/

    Har inte varit och kikat på den och vet inte om den är något att ha eller inte.

    Ha en bra dag!

Svar på tråden Fikasugna GbgFruar träffas igen....