• Carma07

    Fikasugna GbgFruar träffas igen....

    Hej

    Idag har varit en slö dag. Inte alltid jag mår så bra känner jag när jag grejar och blir lätt alldeles svettig och svag. La mig på soffan och har nog sovit mestadels av dagen.

    Tezz: Vi har inte bestämt någonting ännu utan vill hålla det öppet. Men vi kan väl se när vi närmar oss helgen hur de kanske ser ut.

    TVÅ veckor kvar att jobba. Denna veckan lär jag dessutom att ha att göra och sedan lite lugnare sista veckan. Känns att det börjar bli behövligt med lite ledigt.

    Vad jag sett så ska det regna hela veckan, men uppehåll på onsdag. Håller tummarna stenhårt för att de har rätt.

  • Carma07

    God middag

    Tack för alla gratulationer. Det var nästan att man hade glömt bort det i morse. Snacka om att bli gammal.

    Äntligen av med min surdeg på jobbet. Var mycket lättare att lösa än vad jag trodde. Vilket det oftast brukar vara när man tar tag i det.

    Inatt har jag lyckats så en hyfsat bra sömn och känner mig lite piggare idag. Skönt det. Gästerna ikväll får nöja sig med köpekakor eftersom jag däckade igår.

    Enligt GP ska det bli bättre väder på onsdag. Vi håller tummarna för att de har rätt.

    Dags för lunch.

  • Carma07

    Godkväll.

    Lite sur för att jag inte mådde bra idag. Fick sådan värk i benen igen, lite illamående och yr så jag vågade inte köra ner till Göteborg. Kanske tur det för jag hann knappt lägga huvudet på kudden så sov jag gott i två timmar. Svägerskan var snäll och fixade mat idag. Nu har jag fixat det sista med presenten som ska ges bort imorgon och nu ska jag snart lägga mig igen.

    Hoppas ni alla hade jättetrevligt ikväll. (Fast det vet jag att ni hade )

  • Carma07

    Bauti: Nu igen? Tycker inte det var längesedan du hade din dator hos farbror doktor. Eller det kanske var bilen?? Hmm...

  • Carma07

    Goddag

    Blir nyfiken på bilderna, men får kika när jag kommer hem. Kul med er vadslagning. Ni skulle även ha lagt till vilken sort.

    Nibla: Tråkigt med din födelsedag. Bra mail du skickade iaf. Man kan inte bara anpassa sig till gästerna. Jag hade också tänkt att spy galla över min släkt som dök upp på min födelsedag. Sparar det till nästa gång, vill inte skriva här.

  • Carma07

    Godmorgon

    GRATTIS NIBLA!!!!! Hip Hurra!!! Hoppas du får en bra dag idag.

    Tezz: Ha en bra sista dag på jobbet. Ska bli spännande att höra nästa vecka hur du har det. Antar att helgen kommer att kännas underlig.

    Igår kväll var jag på födelsedagsfirande med en gammal vän som fyller dagen efter mig. (Hon som spelade piano i kyrkan) Vi var ute och käkade, bytte presenter och satt och babblade som vanligt i timmar.

    Äntligen fredag!!! Och en jättelugn dag. Kommer att vara själv här halva dagen. Och sedan är det bara en vecka kvar!!!

  • Carma07

    Kikade på bilderna på bloggen. Åh, vad jag hade velat vara med. Men är rädd för att ett sugarrushparty var det sista jag behövde den dagen. Jag får baka era recept hemma och testa de smarriga kakorna iaf efter hand.

  • Carma07

    Tezz: Ja, det känns lite konstigt eftersom jag har haft nedräkning så himla länge. Känns väl egentligen inte konstigt att gå på semester, men att inte behöva komma hit på lääänge och förhoppningsvis inte alls.

  • Carma07

    Framför allt känns det konstigt att jag inte ska vara hemma själv.

  • Carma07

    Ab: Det skulle kännas bra att få veta det. Det är lite lättare att planera då. Vi håller iaf tummarna stenhårt på att det INTE blir den 18 augusti.

  • Carma07

    Tezz: Vad kul ändå att din chef kom förbi med en present. Hon verkade lite underlig innan. Förstår att det känns vemodigt. Det är ju trots allt en förändring i livet och ett steg framåt.

  • Carma07

    Nibla: Mums... Hoppas det blir massor över så kan vi kanske ha ett nytt sockerparty.

    Gör heller inte många knop idag. Men nu är jag inte ensam längre så det är dags att börja jobba.

  • Carma07

    Godmorgon

    Igår hade jag världens tråkigaste dag. Tack och lov att den tog slut. Ikväll ska jag hem till tjejen som sjöng på vårt bröllop. Det ska bli kul att träffa henne och en annan gammal kollega igen.

    Ser att ni pratar om Ullared. När har ni planerat att åka dit?

    Tezz: Stort lycka till på måndag!!

    Frujj: Hoppas du får komma tillbaka efter din ledighet till jobbet. Det är så mycket värt att ha en arbetsplats som man trivs på.

    Jag har EN vecka kvar att jobba!!!!!

Svar på tråden Fikasugna GbgFruar träffas igen....