• Carma07

    Fikasugna GbgFruar träffas igen....

    Tezz: Det är de misslyckade kakorna som oftast är godast och dessutom spelar det ingen roll hur den ser ut, den ska ändå ner i magen där den gör nytta.

  • Carma07

    Godmorgon

    Abbe: Vi tackar för igår. Mycket trevligt och god mat.

    Och tack alla ni andra. Vi tycker båda att det var jättekul igår. Som sagt så är ni bästa medicin för allt och idag mår jag mycket bättre.

    Nides: Sorry för ditt dåliga musiklag, men du kämpade tappert för oss.

    Bauti och Nibla: Synd att ni inte kunde komma med. Ni saknades igår.

  • Carma07

    Godkväll

    Det har varit en lugn helg. På lördagen stadade jag och donade en hel del. På söndagen kände jag mig dålig igen och fick inte mycket gjort. Försökte istället att vila en del. Jobbet idag har varit segt. Imorgon är vi lediga eftersom det är den stora dagen då alla träden åker ner. Det innebär att vi kommer att stå vakt vid avspärrningarna hela dagen.

    Nibla: Skickar grattiskramar även här på tråden. Kul med alla breven från gästerna. Vi har något liknande fast till 5-årsdagen.

    Nides: Tyckte inte alls att du var en dålig förlorare utan en riktig kämpe.

    Ab: Maken blev riktigt förtjust i Merguez (stavning?) och kan inte glömma den goda korven han åt. Idag när vi var och handlade var vi och letade upp dem så han vet var han ska hitta dem sedan.

    Dags att krypa ner i sängen. Magen trycker på något så jag får väldigt ont under revbenet och bak i ryggen. Brukar hjälpa när jag ligger ner.

    Ha en bra tisdag.

  • Carma07

    Godmorgon

    Sitter här nu och väntar på trädfällaren. Vi är mer än redo. I morse hade vi två igelkottar i trädgården som bara är så söta. Nu när maken satte ut avspärrningarna såg han dem borta vid dagiset. De verkar springa omkring här.

    Nibla: *fniss* Nä, riktigt så elak make har jag inte. *fniss* Hoppas du mår bättre förresten.

    Ab: Vi har boxer. Fråga mig inte mer än så. Jag har lärt mig att byta kanal, trycka på en knapp för att se vad det är på den kanalen just då och så kan jag höja och sänka volym. Men frågar du mig tycker jag det funkar bra och har inte varit några problem.

    Frujj: Vad skönt att ha barnvagnsfrågan avklarad. Och dessutom till ett billigare pris.

  • Carma07

    Tezz: Så spännande med huset. Svårt med inredning innan man har flyttat in. Tycker många gånger att man får bo in sig lite först så man ser hur ljuset faller och hur det känns. Men antar att ni inte kan vänta på det. Ni måste ju ha något på väggarna. De tapeter som man får välja mellan brukar vara ganska tråkiga. Hoppas ni hittar något ni gillar.

  • Carma07

    Nä, nu ska jag ge mig ut i trädgården. Vi hörs något senare idag.

  • Carma07

    Godkväll

    Trädfällningen har gått bra. Tre man här och jobbade för fullt. Två i liften och en på marken. Ett tag såg det lite jobbigt ut med ett träd som lutade över in till grannen och som de inte nådde med liften. Men han bestämde sig sedan för att klättra i trädet för att få ner det också. Därefter gick det snabbt. Dessutom hade han kontakter med en snubbe som var intresserad av veden, så han var här med traktor och kvistade av och sågade själv och plockade vad han ville ha. Det är en enorm hjälp för oss. (Framför allt maken som får ta hand om det. ) Så nu är det mest risveden kvar.

    Men vad tomt det ser ut nu. Och framför allt ljust. Just nu ser vår trädgård ut som en skogsavverkning eller nått. Mina funkior är platta och likaså krusbärsbuskar och rhondodendron, men det gjorde inget. De har lyckats med att bevara flädern, körsbären och äppelträdet, vilket jag är mäkta imponerad av. Jag var orolig när träden åkte och jag stod på håll och kikade med andan i halsen.

    Just nu är lillebror mutad och mätt av chokladbit, korvstroganoff (hans beställning)och havrekakor (hans favorit) för att hjälpa maken att röja cykelbanan från allt ris och stockar.

  • Carma07

    Nides: Piff och Puff?? Är det igelkottarna du menar? Dem har jag döpt till Igge och Pigge. De var här förra året också vid den här tiden.

    Tezz: Vi försökte rensa innan vi flyttade till huset också, men det kändes så rörigt och trångt att göra det i en liten lägenhet. Vi flyttade med oss all bröte och började utrensningen här istället där vi har mer plats för det. Dessutom behövde vi använda lite av sakerna för att fylla ut med tills vi har möjlighet att göra om som vi vill.

  • Carma07

    Godkväll

    Seg dag på jobbet. Maken har varit hemma och slitit med trädgården eller framför allt cykelbana. Har massa bästa kompisar nu på dagis.

    Ab: Vi kan nog inte plocka fläderblommor på söndag. De är än så länge bara små, små knoppar.

    Nides: Det var igelkottar vi hade i trädgården. En av dem var tillbaka i går kväll när killarna var ute och röjde och blängde lite surt på dem innan han knallade iväg.

    Bauti: Vi kommer inte att försvinna från dig även om du inte har riktig tid just nu. Vi finns kvar. Dessutom är vi lite nyfikna på att komma och hälsa på dig i salongen, men tiderna passar oss dåligt. Har du tid och ork när du kommer hem kanske du kan ordna en lördags/söndagsvisning? Ha det jättebra i Falun.
    Hur går det i salongen förresten? Har du börjat din utbildning ännu?

Svar på tråden Fikasugna GbgFruar träffas igen....