• Carma07

    Fikasugna GbgFruar träffas igen....

    Godkväll

    Linum: GRATTIS!!! Jag måååå du leva!!!!'sjunger jag med nyvaken röst* Hoppas du har haft en bra dag trots kramp.

    Ab: Såg att det var fullbokat till den 10 maj. Synd, men det kommer fler tillfällen. Vi har ändå funderat lite på att gå på trädgårdsdagarna på Liseberg då. Har för mig att dem var då.

    Tezz: GRATTIS till intervjun. När är den? Ska hålla mina tummar stenhårt för dig!!!

    Igår och idag har vi haft trädgårdsdagar efter jobbet. Känns jätteskönt att äntligen vara igång. Idag har maken fixat med framsidan och målat slipersen och jag har kapat grenar på träd och buskar. Hehe, skitkul. Jag har nästan svårt att sluta. Känns lite tråkigt bara att jag inte kom åt ordentligt på fläderträdet. Grenarna känns så bräckliga att jag inte vågar klättra i det och hittade ingen stadig stege att stå på.

  • Carma07

    Frujj: Usch och fy för möss inomhus. Sina husdjur vill man allt välja själv.

    Nää, dags för att lägga sig i sängen och sova istället för soffan.

  • Carma07

    Godkväll

    Ikväll har vi trädgårdsledig dag. Är såååå trött. Ska gå och duscha och snart lägga mig.

    Linum: Kul med huset. Tycker de har gjort iordning huset jättefint. Alltid bra lånelöfte oavsett det blir hus eller lägenhet så man vet sin gräns.

    Tills på söndag tänkte jag fixa en matpaj, men Nides eller Ab (var det va? ) får gärna ta med något också. Vi kan bli upp till åtta personer. Vi brukar ha med fika och lite godis ev frukt också. Och dricka för den som vill. Vatten, kaffe och te finns. Bestäm själva vad ni vill ta med. Jag kommer att vara där från 10-tiden, men man kan dyka upp när man vill och hålla på så länge man orkar. Oftast tar vi en fika på förmiddagen, käkar lunch något senare och en till fika på eftermiddagen. På eftermiddagen åker lite godis fram på pysselbordet så man orkar.

  • Carma07

    Godmorgon

    Vilket underbart väder idag. Synd bara att man måste jobba. Hade hellre varit hemma och hjälp maken i trädgården.

    HIP HIPP HURRA DET ÄR ADDIZ DAG IDAG!!!!!
    Grattis Addiz - hoppas du får en bra dag.
    (Bra med fb som håller reda på födelsedagarna)

    Linum: Hoppas allt gick bra hos banken. Nyfiken om det blir titt på huset eller inte. Är det något bättre med ryggen idag?

    Nibla: Usch för att vara ensam hemma och ha mardrömmar. Man kan bli så nojjig, speciellt i ett hus med massa vrår, skuggor och ljud.

    Ha en bra dag om jag inte hinner kika in här mer.

  • Carma07

    Godkväll

    Sååå trött idag efter jobbet. När jag kom hem så kollade jag vad fint maken har gjort i garaget idag. Sedan satte jag mig en stund i solen och dåsade innan jag gick in och somnade i soffan. Tror att det blir tidigt i säng.

    Addiz: Jag vet inte vad alla tar med sig på söndag. Jag tar med två matpajer för säkerhet skull. Vet inte om någon tar med någon mer. Ab pratade om en fruktsallad, så det är väl resten kvar att välja på.

    Linum: Tråkigt med banken. Vi har SEB och det har aldrig varit så för oss. Vi hade heller inget sparkapital så hon räknade ut lånelöftet utifrån det. Första gången vi var där för ett annat hus hade vi inte ens pengar till lagfart och avgifter utan var tvungna isf att även ta lån på det. Grejen är att man får ett mycket lägre lånelöfte så klart. Så har ni inte bråttom är det mycket bättre att spara ihop pengar först för att ha större möjligheter när det är dags. Men tycker ändå att ni ska höra med andra banker. Alla verkar räkna olika.

    Nibla: Förstår att du väljer hus och trädgård på söndag. Det är väldigt skönt att komma igång med allt som ska göras. Det blir snart ny pysselträff.

  • Carma07

    Godkväll i stugan

    Tack själva alla ni som var med i söndags. Alltid kul att träffas och att pyssla.

    Ikväll har det varit trädgårdsarbete. Mer sågande och kapande på våra risiga spireor. Sedan var det matlagning och köksstädning. Nu kommer jag nog att sova gott i natt.

    Nibla: Kul att fixa med trädgården. Speciellt när man får upp lite blommor. Själv har jag inte börjat med våra krukor. Man skulle behöva vara ledig från jobbet för att fixa med allt man vill.

    Tezz: Inte bli sjuk igen. Krya på dig och se till att bli ordentligt frisk.

    Godnattkramar!

  • Carma07

    Godmorgon

    Idag har jag tagit ledigt och stannar hemma och donar och vilar. Det var mycket förra helgen och nu till helgen ska jag ner till Halmstad. Känner att jag blir så trött och med allt trädgårdsarbete också. Men det blir fint.

    Ang fika - bestäm dag ni så ser jag om jag kan. Beror lite på vädret och vad vi har att göra i trädgården. Skönt att få komma i ordning.

  • Carma07

    Linum: Tråkigt med ryggen, men skönt att få avart på vitt vad det är. Känner du dig något bättre i ryggen nu?

    Addiz: Hoppas du får en bättre dag idag. *kramar om* Glass är bra medicin för de flesta "åkommor".

  • Carma07

    Tez: Jag såg det precis. Men jag bestämmer mig den dagen som det blir huruvida jag åker ner eller inte. Det kommer att bli lite pyssel i trädgården, men bara lätt arbete idag. Det finns massa annat att göra, men vila upp mig är prio nr ett idag.

  • Carma07

    Ab: Ja, jag läste också det i GP. Fördelen med att ta över en risig trädgård är att hur man än gör så blir det bättre.

    Linum: Skönt att det går åt rätt håll iaf. Maken var iväg till läkaren idag med sin rygg. Det blir sjukgymnastik vilket är bra. Rätt träning är nog det bästa för honom just nu.

Svar på tråden Fikasugna GbgFruar träffas igen....