• Carma07

    Fikasugna GbgFruar träffas igen....

    Godkväll

    Hade varit jättetrevligt med picnic på Addiz balkong, men vi har en trädfällare på väg hem till oss för konsultation så det var lite bråttom hem idag. Hoppas ni får supertrevligt. Eller det vet jag att ni får. Men jag får ju träffa er på fredag.

  • Carma07

    Nu har vi haft trädfällaren här. Det är riktigt akut med våra träd. De är så risiga att han knappt ville gå under träden för rasrisken. Han kommer att prioritera våra träd och kommer hit redan på tisdag. Så illa var det. Vi får köra en budgetvariant dock som innebär att de bara plockar ner träden och vi själva tar hand om resten. Så vi kommer ha trädgården full med döda träd ett tag framöver. Nu ska vi bara snacka med kommunen att de hjälper oss att stänga av cykelbanan och så får vi snacka med dagis att de håller ungarna inne den dagen. Men det ska bli skönt att slippa magnknip så fort det blåser lite ute.

  • Carma07

    Bauti: Kan nog inte komma på er bazar imorgon. Ser att tiderna inte passar mig. Men å andra sidan kanske det inte finns några rabarberfat nu ändå? Säger du till när det finns? Finns det någon tid för dig att vara på A-huset nu förresten?

  • Carma07

    Halloj

    Lite folk här så jag passar på att smita in.

    Tezz: Jag ropar med i kören "TA JOBBET" Jag har lärt mig i livet att ibland måste man försaka något för att vinna så mycket mer. Och du behöver inte förlora dina arbetskamrater som du har nu. Ni kan fortfarande hålla kontakten.

    Abbe: "Bättre att vara ute på hal is och ha det glatt än att gå i lera att sörja" Det måste vara den du menar med Robert Broberg.

    Nu har vi varit borta på dagis och pratat med personalen och även rektorn om att de håller barnen borta på tisdag. Nu har vi bara en kommunsnubbe kvar att snacka med och få hjälp med avspärrningar också. Sedan borde allt vara kirrat. Vi kommer båda få vara hemma och vakta avspärrningarna när jobbet pågår.
    Ska bli så skönt när allt är nere även om vår trädgård kommer att se ut som en stormskadad skog.

  • Carma07

    Måste erkänna att rappakalja inte är mitt slags spel. Har alldeles för dålig fantasi.

    Jag är alldeles dagvill och trodde att det var två dagar tills vi träffas, men det är ju imorgon redan.

  • Carma07

    Det spelet som Linum hade med sig till Bokenäs var väldigt roligt. Kommer inte heller ihåg vad det hette.

  • Carma07

    Addiz: MASSOR AV STORT GRATTIS!!! Tråkigt för oss, men så roligt för dig!!! Och det var ju inte så länge heller. Åre ligger nog inte jättelångt från svärsläkten. Vi kanske kan ta oss en liten tripp dit när vi är uppe.

  • Carma07

    Hej svejs

    Full fart på er idag och äntligen lite tid för mig att kika in.

    Usch, mår pyton idag och dagen går så sakta. Sover så dåligt på nätterna nu och troligtvis äter för dåligt också. Det värker i kroppen och jag mår illa och kan knappt hålla mig vaken. Känner att bebisen verkligen trycker på överallt just nu.

    Vi vill inte missa ikväll och kommer en sväng. Vi har ju ingenting som smittar. Men ingen av oss kommer orka att leka utan är jättenöjda och glada att bara snattra och umgås med er. Jag ser verkligen fram emot ikväll. Det är inte ofta vi blir så många samtidigt.

  • Carma07

    Abbe: Jag tror det räcker med en sov/vilohelg och proppa mig full med råkostsallad eller nått. Sedan får jag ju den bästa medicinen ikväll. Tror jag piggnar till lite när jag kommer bort till er.

    Dessutom har jag bara 7 veckor kvar att jobba. *yipppie*

  • Carma07

    Abbe: Det är med andra ord den bästa fest jag kan gå på. Bra mat, god kaka och gott sällskap.

    Ringde försäkringskassan precis för att kolla en sak. Plats nr 147 i kön och 27 minuter. *urk* Tror jag tar det en annan dag eller skickar mail istället.

Svar på tråden Fikasugna GbgFruar träffas igen....