• Carma07

    Fikasugna GbgFruar träffas igen....

    Hej hopp

    En varm helg minsann. Man ska inte klaga, jag vet. Men det är lite för varmt för min smak. Idag känns det iaf lite behagligare. Det har varit en lugn helg. I fredags var jag och svägerskan och kollade lite baseboll och sedan blev det grillning på kvällen. Är de någon som vet hur man firar 6 juni?

    Lördagen blev lite städdag i lugnt tempo och på kvällen var jag och maken och käkade bröllopsmiddag på Avalon. Vi hade fått ett presentkort där i bröllopspresent och det var himla mysigt.

    Idag blir det återigen en lugn dag. Magen protesterar vilt om jag hittar på för mycket saker.

    Abbe: Flädern är på gång. Några klasar har slagit ut och resten börjar så smått. Ska hålla koll varje dag eftersom allt blommar så himla snabbt nu.

  • Carma07

    Nibla: Vad kul att ha fixat så många saker till bebisen. Undrar just var din kusins son såg den likheten? Jag tycker ni är ljusår ifrån varandra.

  • Carma07

    Abbe: Det behövs inte. Jag har recept så det är bara att prova om jag känner att jag hinner och orkar. Så tonåringarna är tvillingar? Det har jag nog missat. Låter som ni har haft en mysig helg.

  • Carma07

    Godkväll i stugan

    Jätteseg dag på jobbet och fler har jag framför mig. Men fyra veckor kvar och en dag mindre. *Tjohoo*

    Addiz: Kul att höra att du har det bra. Stämmer in med Abbe och hoppas att det finns energi kvar till dig själv.

    Nides: Inget den 5:e för mig/oss heller.

    Tezz: Hoppas du får ordning på allt med jobbet snart.

    Dags att pyssla lite. Har en del kort att göra som ska ges bort i present.

  • Carma07

    Smiter in lite snabbt här idag.

    Tezz: Tack, vad gullig du är. Har tänkt fråga dig om lådan länge nu, men alltid glömt av det på kvällen. Bara kul att kunna inspirera. Jo, ibland känner jag att jag måste göra kort och inte har lust eller inspiration. Känner att jag inte vill köpa kort och ge bort längre. Just nu håller jag på med en massa kort som ska fyllas på till lådan. Det går ganska trögt när jag är trött och saknar inspiration. Men det brukar lösa sig till slut.

    Idag ska vi iväg på ett tillväxtultraljud. Ska bli spännande och se hur det ser ut nu när bebisen är såpass stor.

    Hoppas ni inte blåser bort idag. Just nu sitter vi och njuter av att våra träd är nere och inget vi behöver oroa oss över en dag som den här.

  • Carma07

    Ab: Allt ris är redan borta och lite trasiga buskar. Maken tog ledigt en dag från jobbet och slet från morgon till kväll. Nu behöver vi bara snygga till trädgården lite granna, men just nu orkar vi inte riktigt. Vi tar oss en välbehövlig vila från trädgård just nu.

    Idag var vi och kollade på bebisen. Försökte tjuvkolla om det var en kille eller tjej, men det är inte lätt att hänga med på vad det är man ser. Får snälllt vänta tills den behagar komma. Allt såg jättebra ut iaf efter konstens alla kurvor.

  • Carma07

    Frujj: Skulle jättegärna fota snygga kort på magen, men vi har tyvärr ingen budget för det. Vet inte om jag vill fråga kusin. Hon har redan för mycket att göra. Jag har massa bilder i huvudet hur jag hade velat ha korten.

    Svar om tillväxtul i inlägg ovan.

  • Carma07

    Frujj: Har lagt länken bland mina favoriter. Och så har jag svarat dig och Nibla på mailen.

    Dags för sängen.

  • Carma07

    Godmorgon

    Jag ska inte skryta med någon finska. Kan bara räkna till tre.

    Linum: Redan arbetsskadad. Hur många språk kan du säga det på? Hur har du det med benet och ryggen?

  • Carma07

    Godkväll

    Frujj: Grattis till nya bilen. Alltid kul med något nytt.

    Tezz: Vad skönt att ha fått ordning på allt med jobbet. Två veckor är ju ingenting. Känns som att allt har gått snabbt ändå. Tycker inte det var längesedan som du sa att du ville/behövde byta jobb.

    Jag jobbar fortfarande v27, men då är det min sista vecka. v28 och framåt däremot kan jag luncha.

Svar på tråden Fikasugna GbgFruar träffas igen....