• viktualia

    Nu har jag gjort det igen... del 8

    ... startat en tråd på samma tema!

    Trådnummer 8 gör sig gällande! Fascinerande att det går att hitta så goa vänner som er här på BT!

    Här har vi nu en åttonde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, ha fredagsfester och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!

    Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 8.

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... del 8
  • viktualia

    pling!

    det är Lååååååång helg nu! tjohoooo!

    Jag ska renovera imorgon, på bröllop på lördag och på sammanträde på söndag - vad ska ni göra!?!?

  • MuffinsTönt

    heej! Det känns som imorrn är lördag, men det är freeedaag!! Vi ska på tårtbuffe imorrn! Det finns en konditori,steinbrenner och nyberg som har det. På lördag ska jag klippa håret. En släkting till mig ska toppa lite grann. Sen... ingen aning.

    Vickan
    Fattar fortfarande inte HUR du kunde gå ner så mkt. OCH stanna kvar. *suuuperimpaad*

  • Zozo

    Muffins; tja för mig .. sa var det inte saaa svart att ga ner 23kg.. men att stanna kvar är betydligt värre! Sa hejja Vickan!!!!!

    Irriterad idag - dels för att ni alla har helgdag och jag maste jobba.. grrrrrrrr!
    Och dels för att lokaltidningen hemma har blast upp ännu en hanggliderolycka med stora rubriken "Segelflygplan har störtat". Kan de inte ta in information om de nu är helt noviser, innan de skriver???? Ett segelflygplan är ett flygplan utan motor (en flygsport och inte risksport), en hangglider (som är vad som störtat) är en slags vinge man hänger under (friflygning/risksport) och jag vette sjutton hur man skulle bära sig at för att lyckas störta med ett segelflygplan fran 5m höjd.... Jag bliiir sa trött!

  • viktualia

    Zozo - tack! Jaa stanna i vikt.. vet inte hur jag lyckas med still står jag.. trots en hel del "busande"

    Zozo igen - jag håller heeeeeeeeeeeelt med dig om puckade tidningar som inte har koll på vad segelflyg är...

    NU ska jag skriva ett tal till morgondagens bröllop, efter att ha målat i massa timmar idag!

  • MuffinsTönt

    Hej Hej! En ny dag på e nny vecka. Idag händer det mycket spännande grejer. Först o främst har jag tid för en fotanalys. Får se om dem lyckats lura på mig ett par "magiska inlägg". Efter det är det dags för sjukgymnastik. Mitt knä är mycket bättre nu, förhoppningsvis får jag göra lite roligare grejer.

    Helgen var trevlig med slapp o piknick. Hur har ni haft det?

    Hur var bröllopet Vickan? Superbra är min gissning.

  • viktualia

    Tjo!

    Helgens Smålandsturné var helt till belåtenhet! Bröllopet var jättefint, de var SÅÅÅ fina tillsammans och vigseln var stilig och fin. Festen var superbra med god mat och röj på dansgolvet. Och mitt tal gick hem..... ALLA asgarvade åt brudens gamla brev skrivet till mig när hon hade varit tillsammans med brudgummen i 6 månader... vilket inträffade för EVIGHETER sedan... fniss fniss

    Hann med ett sammanträde innan jag drog hem igen. Ska göra småläbbiga grejer i sommar, ta på mig stort ansvar och vara väldigt vuxen... *pirrigt*

  • Zozo

    Trevligt Vickan. Jag kom just pa att jag inte har ngt att ta pa mig till svagerns förlovningsfest! (Det firas lite som ett minibrôllop med ceremoni i kyrkan och allt i deras fall). Shit! Nan som har ett tält som inte är svart.. här i Frankrike kan man visst ha svart vid sadana tillfällen men jag känner sa för ngn annan färg; Jag har en röd klänning men den har sa dumma axelband att jag inte kan ha bh under. Hmmm.. kanske läge att vara kreativ och sy om den??

  • Zozo

    Knöligt värre Vickan; men det är väl dagens I-landsproblem. naken ska jag inte behöva ga, men de är lite jobbiga i makens familj och blumpar ur sig dumheter ibland och jag vill ju känna mig fin.. Över huvud taget i Frankrike sa är man relativt utseendefixerad, och det är väl en av de grejer som stör mig mest i landet.

  • Zozo

    Suck - jag har BARA skräpuppgifter pa jobbet och sa lite att göra att jag hinner ha trakigt... Saaa trist och dagarna blir saaa langa!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... del 8