• viktualia

    Nu har jag gjort det igen... del 8

    ... startat en tråd på samma tema!

    Trådnummer 8 gör sig gällande! Fascinerande att det går att hitta så goa vänner som er här på BT!

    Här har vi nu en åttonde tråd där vi kan fortsätta diskutera allt mellan himmel och jord, ha fredagsfester och fundera över vad vi ska bli när vi blir stora. Slänga ut enkäter och diskutera snusk. Tipsa om presenter och kanske nojja över livets små och stora utmaningar! Diskutera IRL-träffar innan och efter de går av stapeln!

    Kram till er alla goa trådvänner och välkommen till tråd nummer 8.

  • Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... del 8
  • viktualia

    Muffins - jag har väldigt svårt för folk som är "synska"... tycker att det räcker med att jag själv drömmer hemska mardrömmar alldeles för ofta....

  • MuffinsTönt

    Jag förstår dig Vickan. Hade det varit en annan person skulle jag inte tagit det på allvar. Men det är lite annorlunda med denna kvinna. Jag har även pratat med flera om detta. Vissa tror på det kommer hända snart, men kanske inte precis den tidpunkt hon sa. Andra är som mig, vet inte vad dem ska tro.

    Vet du varför du får mardrömmar? Själv har jag börjat få en sån hemska tanke/känsla om MrG och hans mc. Usch,ibland blir man allför nojjig.

    MEN - Han har börhjat använda cykelhjälm! Var även orolig på den biten ett tag. Usch, låter som en gammal gumma!

    MEN 2 - Jag har blivit slankare nu efter hård(?) träning hos sjukgymnasten. *woho!! Beach 2008, here I come!!*

  • anne på grönkulla

    Kunskap är makt, men inte alltid en välsignelse.

    Jag är väl som vickan, inte så road av det "ockulta". Men i detta fallet så låter det som att det kanske snarare ger en (svår men nödvändig) väg ut ur en redan knepig situation, på det lilla du sagt. Kan input utifrån ge verktyg för att lösa knutar så är väl det bra. Oavsett om det beror på synskhet eller allmän klokskap.

  • MuffinsTönt

    anne på grönkulla skrev 2008-06-02 04:51:20 följande:


    Men i detta fallet så låter det som att det kanske snarare ger en (svår men nödvändig) väg ut ur en redan knepig situation, på det lilla du sagt. Kan input utifrån ge verktyg för att lösa knutar så är väl det bra.
    Det stämmer bra! En lösning på en knepig situation. Är fortfarande lite chockad. Ska man "vilja eller inte vilja" det ska hända. För som sagt, det kan ju vara fel. Va händer då? Blir man besviken eller lättad?
    Svårt att säga, jag vet. Menar inte att ni ska ge mitt ngt svar, utan känner mest för att ventilera. Det här är ju inget man säger till folk. Alla är ju "inte road av det ockulta".

    Jaja, ha en bra dag tjejer!
  • Zozo

    Tror inte ett smack pa just synskhet eller att kunna se in i framtiden. det finns en hel del andra saker som jag kan fundera över.. men just att se in i framtiden skulle ju betyda att framtiden redan är bestämd i förvâg och det vägrar jag tro pa.

    Vickan - har ocksa testat halvfabrikat pa potatisgratäng - urrrkkk!

  • Telemarkgrrl

    Jag tror inte heller att framtiden är förutbestämd men däremot tror jag att en del människor är känsligare och mer uppmärksamma än andra och ha föraningar om vad som kan komma att hända. Men även det är bara föraningar och gissningar och behöver inte alls vara ristade i sten.

    Muffins, ha inte dåligt samvete. Vad det än är som kommer att hända eller inte hända så påverkas det inte av att du tänkt tanken/velat att det ska hända/inte ska hända. Det är inget du kan göra åt saken nu utan det är bara att se tiden an. Kram!

  • anne på grönkulla

    Vickan, kom inte hit! om det är för varmt för dig hemma alltså - här är minst 7 resor värre.

    Näe, framtiden är inte förutbestämd. Men om vissa kan ha ideer om hur det kan bli, så kan det hjälpa andra att förbereda sig på scenarier eller försöka motverka dem.

  • Zozo

    Vad har ni för temperatur da?? här ligger det pa runt 25 men san där tryckande innan-aska-väder!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... del 8