Inlägg från: MuffinsTönt |Visa alla inlägg
  • MuffinsTönt

    Nu har jag gjort det igen... del 8

    Tjoho!!! Här kommer jag,favoritbullen.

    Dagens nyhet: en fågel har kvittat om forskaranställning under sommaren. Inte i min grupp men hyfsat nära mitt område(metaller). Wooho!!

    På torsdag ska jag o muffinsgrabben åka ut till Ikea. Han tycker vi ska börja med minflyttningsprojektet NU. Jag darrar lite grann. Japp, vi kom fram till att det är billigast o roligast att jag flyttar in hos honom.

    Fjong är mitt nya favoritord!

  • MuffinsTönt

    Glad påsk!!

    Idag lyckades vi irra runt Ikea i FYRA timmar. Fatta! Sen gick vi över till Mio o kollade på sängar. Haha! Gissa om ALLA sängar var superbra. Hahaha!

  • MuffinsTönt

    Heej! *sticker fram toppen* Här är den förvunne muffinsen. Har endast läst inlägg men inte orkat skriva ngt.

    Välkommen tillbaka, Vickan o Telis!

    SJälv har jag ångest a la Hagrid. Försöker få ihop ett brev som jag ska söka jobb med landet runt. japp, LANDET RUNT. Finns inga jobb nära göteborg. Närmsta är halland. Och en massa i köpingstäderna. SUCK!!

    Imorrn ska jag prova på vaxning för första gången. Är smart nog att gå till salong. Håll tummar o tår för mig!

  • MuffinsTönt

    Nä pendla till Halland e inte så farligt. Men det är bara ett jobb som ligger där. Övriga ligger i Stockholmslän, Skåne o tom Umeå.

    Jag vet att det inte finns några kemiföretag mitt i göteborg men inte jag hoppas inte behöva flytta. I värsta fall få jag göra det. Jaja, den som lever han får se.

    Zozo
    Grattis till din kompis. Hur länge har dem vart tillsammans? Ni har väl inte gift er så länge... två år kanske...

  • MuffinsTönt
    nennesjuttioåtta skrev 2008-04-01 10:11:33 följande:
    muffinsen! Flytta till Umeå, där är det fint! Om du ändå "måste" flytta en bit bort, gör det rejält! Det behöver ju inte vara för alltid.
    Nja... jag förstår att det är fint där men SVINKALLT!!! Jag kan stå ut med värme men ABSOLUT inte kyla. *darrar*
  • MuffinsTönt

    Haha!

    Ni för roliga tjejer. Varken jag eller muffinsgrabben vill att jag ska flytta såå långt bort. Men men ... nöden har ingen lag. jag kommer se ut som michelingubben me -30graders klädseln.

  • MuffinsTönt

    Haha! Idag berättade en doktorand om en olyckhändelse på labb. Inget farligt bara en massa gegga o stök som ger extra arbete. Vi (bla jag) tänkte gå in o kolla upp det. Men vi kunde inte riktigt bestämma om det var ngt stök eller om det bara ser ut vanligt.

    Japp, vi åker imorrnkväll med nattåget till Åre. Är så nervös!!! Oj, va skoj och mysig det ska bli!! Bara njuta av varran i en stuga med bastu i flera dagar. Och åka skidor. -typ

  • MuffinsTönt

    Hej tjejer! Nu är jag tillbaka från skidresan. Det var superfint där och sååå mysig. Jag kan åka skidor hyfsat. MEN jag råkade ramla när jag försökte ta mig ner för sista backen. Nu är ledbandet och/eller korsbandet skadad. Sitter här med bandage och hoppar på kryckor. Har fått en tid nästa mån hos en ortoped. Muffinsgrabben är alldeles borta av oro. Han vill ha en tid till mig NU. Annars var det superkul resa.

    Har inte läst så mkt av det ni har skrivit. Uppfattar iaf att Vickan har fyllt år. GRATTIS!!!

  • MuffinsTönt

    Tack tjejer! nu har jag fått träffa en specialist efter mkt "spring" och letande. Ortopeden tycker jag ska slänga kryckorna för dem gör bara saken värre. Jag har fått en knäskydd som jag kan gå med utan kryckor. Nu går jag faktiskt mycket bättre med mitt nya accessoar. Försöker boka tid hos sjukgymnast.

    Telis
    Japp, grabben var sååå stolt över mig. Enligt honom själv,var hans bästa gärning att skaffa privatlärare till mig. Jag kan hålla med. Dem första timmarna med honom, innan det var dags för lektion 1 var en pärs. Då tyckte jag skidåkning var jobbigt o inte alls kul.

    Nenne
    Blötsnö o slask o is är dem anledningarna till att jag hatar snö i Göteborg. Däremot tyckte jag om snö ippe i Duved. Speciellt när det har snöat hela natten o hela landskapet var täckt med snö - dan därpå också!

    har lyckats ta en massa superfina bilder innan jag ramlade mig.

  • MuffinsTönt

    Hej Anne! Ja a du, jag var också som dig, tveksam. Menar inte att jag är frälst nu. Knappast! Men jag börjar förstå "poängen" med skidåkning. Kan säga att jag har inte blivit rädd för skidåkning. Snarare för "den där" röda backen. *ryser*

    Förresten, jag tänkte skicka er bilder som jag har tagit där. Men är osäker på vilken mejl som tillhör vems. Dem som vill ha bilder kan väl mejla mig. Jag vill inte lägga ut det på facebook. Hänger inte där längre.

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen... del 8