Tips:
Jag tycker ni ska tänka efter lite med vad ni har för ingrediener i maten när ni försöker gå ner i vikt.
Jag är också trogen medlem i viktklubben. Behöver gå ner hutlöst mycket, typ 40 kg till, för hälsans skull, och bröllopet nästa år. Går ner ungefär 1 kg i veckan med hjälp av viktklubben, friskis&svettis, motionssim och stavgång.
När det gäller maten så har vi, moi och m2b, de senaste månaderna börjat se efter vad det är i det vi stoppar i oss. Ju mer man tar reda på vad det är i det livsmedel man stoppar i sig, ju mindre vill man äta. Vi försöker utesluta det mesta som är tillsatt i maten. Det är skrämmande hur mycket tillsattser man får i sig. Efter det att vi började utesluta natriumglutamat så har inte jag migrän längre! Rökt kött äter jag inte längre. De duschar ju köttet med "rökarom". Det mesta som det står att man har tillsatt Arom i ska man lägga tillbaka på hyllan. Det mesta med E nummer kan man skippa.
B.la de flesta lightprodukter innehåller grymt mycket "skit". Ta istället riktig grädde...men mindre. Vill man nu ha sju procentig matlagningsgrädde så ta en "trea" grädde och späd med en och en halv liter vatten. Så har du 7 % grädde. Vill du ha flytande smör, gör ditt eget med hjälp av rapsolja och riktigt smör.
Å nej, jag är ingen "skogsmulle" som har begravningsceremonier för mina använda bindor och går klädd i linne året runt. Jag är en helt vanlig tjej som öppnat ögonen och läser på innehållsförteckningen innan jag stoppar något i matkassen och som numer är pigg som en lärka och migränlös.
Ät mindre av det som är naturligt.