• _elin_

    någon med erfarenhet av viktklubben?

    precis som rubriken lyder så undrar jag om det finns någon här som har erfarenhet av viktklubben.se ? Jag funderar på att testa detta, känner att jag behöver lite hjälp att motivera mig och att komma igång med träning och bättre mat.

    Är viktklubben bra? krånglig att använda? ger det resultat samt får man "hjälp" både med kost och träning eller handlar det bara om kosten?

    många frågor, tacksam för svar och inspiration! :)

  • Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?
  • _elin_

    Jag har faktiskt gjort några av deras recept, dock inte de som de har givit mig på min veckomeny.
    Jag hittade ngr recept som jag faktiskt tyckte lät goda plust att det är kul med lite nya maträtter. Vissa gånger tar jag recept från VK men gör om så jag tycker om dom.

  • Skottdagen2008

    Jag brukar skriva in på ett ungefär, någon kalori hit eller dit, gör jag egen spagetti och köttfärssås så inte skriver jag in det receptet utan tar deras så blir kalorierna på ett ungefär. man får inte bli slavisk.

  • viktualia

    Jag använder deras recept som grund och sen gör jag om dem. Är allergisk mot vissa matvaror och måste nästan alltid modifiera recept.

    En sak som jag har upptäckt är att fast jag följer recepten (i min modifierade form) så kan det bli båda för mycket och för lite mat. Jag har alltid matlådor och jag brukar väga dem när jag anar att vikten avviker från VKs rekommendationer. Inser att jag ibland äter 1,5 portion av något och ibland 0,6 av något annat. Kan vara värt att kolla!

  • viktualia

    16 aug - det GÅR att gå ner mycket med hjälp av viktklubb. Själv har jag snart blivit av med mitt 19:e kilo sen i maj och då har jag gått på lågvarv i bantningen i några omgångar. Vägde 95 till mina 1,64 från början. Nu väger jag precis över 76.

  • _elin_

    16 aug- säger som viktualia det går att gå ner.
    VK funkar plus att vi finns här och kan peppa dig!

    :)

  • _elin_

    16 aug- säger som viktualia det går att gå ner.
    VK funkar plus att vi finns här och kan peppa dig!

    :)

  • 16 aug

    Viktualia & _elin_ :

    Tack, snällt av er! Jag ska nog reg snart Ska läsa lite på sidan ikväll. kram

  • miapias

    jag åt fisksoppa idag på lunch restaurangen...men den är gjort på sjukhusets kök så den är ganska mager...det var fisk, tomat, morot, lök, mjölk/el grädde

    hur ska man räkna ut vad det är i kaloriväg??

  • Skottdagen2008

    Jaag brukar söka på ett ungefär, dvs de ingredienser jag kommer ihåg elelr så söker jag på t.ex. fisksoppa och så tar jag en som ser likanden ut. jag orkar inte hålla på med exakta kalorier och hittills så funkar det. Blir jag osäker tar jag i lite och sätter 1,5 portioner så är jag på den säkra sidan.

Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?