• _elin_

    någon med erfarenhet av viktklubben?

    precis som rubriken lyder så undrar jag om det finns någon här som har erfarenhet av viktklubben.se ? Jag funderar på att testa detta, känner att jag behöver lite hjälp att motivera mig och att komma igång med träning och bättre mat.

    Är viktklubben bra? krånglig att använda? ger det resultat samt får man "hjälp" både med kost och träning eller handlar det bara om kosten?

    många frågor, tacksam för svar och inspiration! :)

  • Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?
  • _elin_

    har ätit godis idag, men vägde det först så det va exakt 100g, och gott va det!
    :)

  • Skottdagen2008

    åt precis en av farmors goda blåbärsbullar (hennes eget recept). Onyttig ja, onödiga kalorier ja, men tänkte tusan, jag har ju redan förstört dagens mål. är så grymt sugen på ALLT innan mens.

  • _elin_

    vilken otrolig skitdag.. bara massa skit mat har åkt ner i magen idag. ingen kul invägning på måndag!!
    känns som jag tappat fokus lite. ska ha semester en vecka nu och hoppas på ny inspiration..

    :)

  • viktualia

    _elin_ - semestrar är farliga saker.. fast du kanske inte ska åka bort och ha dig?!

    själv har jag varit iväg på tjänsteresa över dagen - uteluncher är alltid farligt! och imorgon är det dags för gourmetweekenden jag skrev om tidigare.... invägningen på måndag blir nog en utmaning här med..

  • _elin_

    viktualia: nej ingen resa inplanerad, men ska åka en sväng till föräldrarna ett par dagar och då bjuds det på mat!!

    hoppas att du får en underbar gourmetweekend, njut och må bra. Man ska unna sig ibland och det känns dumt att inte gör det vid ett sådant tillfälle.

    bävar invägningen men hoppas att jag ska orka ta nya tag nästa vecka!

  • miapias

    jag var på fest med jobbet igår....hockey +olearys..o en hel del alkohol....o då vettet går ut med den så äter man ju självklart det man tycker om o det var inte så nyttigt....undra vad vågen visar i morgon då?? suck...

  • _elin_

    vi är många som suckar över morgondagens vägning, jag håller mina tummar och hoppas att det går bra för oss alla. Så tar vi nya tag tillsammans i veckan som kommer...

    kom igen nu alla :)

  • MSW

    Det ska bli lite spännande imorgon med vägningen.. Veckan har bestått av ca 1.5 med maginfluensa, en kväll med kebabtallrik och ett par fika omgångar i helgen + ett tre års kalas, men tycker att jag ändå varit ganska duktig, och bara tagit mat en gång och inte mer fika än man "måste"..

  • viktualia

    MSW - har du också haft magsjuka?!?! *stackare*

    Själv har jag varit på gourmetweekend och verkligen frossat i god mat, helt utan hämningar a la bantning. Måste säga att min motivation inte är på topp sen ett tag tillbaka. Helgerna blir gärna undantag av en massa goda skäl, men problemet är ju att om jag ska bli av med de sista 10 onödiga kilona så räcker det inte med att sköta sig i veckorna (vilket jag fortfarande gör), utan jag måste sköta mig även på helgerna.

    MEN jag har ju bantat och hållt stilig diet i ett halvår och det börjar bli lite halvtrist minst sagt. Samtidigt har jag inte gett upp hoppet helt, utan tänker fortsätta hålla diet i veckorna för att om möjligt fortsätta vandringen neråt.

    Träningen går verkligen ruttet, men den senaste veckan kan jag ju skylla på magsjukan......

  • MSW

    Vickan: Japp i tisdags (började på natten) låg både jag och mannen helt däckade.. Men på onsdgaen var det bra igen, med mig iaf..

Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?