• _elin_

    någon med erfarenhet av viktklubben?

    precis som rubriken lyder så undrar jag om det finns någon här som har erfarenhet av viktklubben.se ? Jag funderar på att testa detta, känner att jag behöver lite hjälp att motivera mig och att komma igång med träning och bättre mat.

    Är viktklubben bra? krånglig att använda? ger det resultat samt får man "hjälp" både med kost och träning eller handlar det bara om kosten?

    många frågor, tacksam för svar och inspiration! :)

  • Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?
  • MSW

    Hallå! Hur går invägningarna?? Jag hade själv en konstig invägning.. Vägde mig först och vågen visade då -0,6kg, sen gick jag och la mig i sängen igen och läste tidningen och gick på toa och vägde mig igen, och då visade vågen -1,1kg ist.. Sen vägde jag mig tre gånger till och den visade -1,1 varje gång.. Så jag skrev in det.. Får juh lida nästa invägning om det skulle vara fel.. Well, well gått ner har jag juh gjort i vilket fall.. Men jag hoppas att det var -1,1 som stämde, för då ligger jag nu på prick 25BMI.. Balloons

  • 16 aug

    Idag bärjar jag med viktklubben.. men jag ska inte följa slaviskt, men kolla upp vad det innehåller så jag håller mig inom ramarna..

    Så nu har jag helst 7 mån på mig att gå ner 20 kg.. utan motion.. ( kan inte motionera än, men blir bättre med tiden hoppas jag).Sista kilorna på dom 20 kan jag kämpa med under sommaren, men vore ju skoj om jag klarade det till maj..

  • 16 aug

    Viktualia: men grattis Det är bra ändå! Tycker jag, jag skulle vara glad

  • viktualia

    16 aug - jag är så OTÅLIG!!!! jag har tröttnat på att banta... jööööö *suckar* vill att det ska gå fort så att jag ska kunna få använda "hålla nollan" och lära mig hur jag ska leva på lång sikt!

  • miapias

    jag hade gått upp 0,1 kg det är ju bra..för jag misskötte mig rejält i lördags..mkt vin o så

  • viktualia

    miapias - 1 hekto är inte att betrakta som att du gått upp... tänk på hur lite det är, det motsvarar ju 1 dl vatten tex. Så om jag var du skulle jag betrakta vikten som oförändrad!

  • Skottdagen2008

    Har inte varit inne på VK på flera dar. Vägde i alla fall mig imorse och står still eller 0,1 kg uppåt, men så har jag ju mens och då brukar man stå still. Bättre lycka nästa vecka

  • 16 aug

    viktualia: ha ha jag med


    Skottdagen2008 skrev 2007-10-29 22:58:05 följande:
    Har inte varit inne på VK på flera dar. Vägde i alla fall mig imorse och står still eller 0,1 kg uppåt, men så har jag ju mens och då brukar man stå still. Bättre lycka nästa vecka
    ja
  • Skottdagen2008

    Har verkligen ätit massor av godis och annat gott. Hade nästan crawingsliknande sug så jag tänkte va fan, en dag får man väl synda ordentligt. Det var ju i fredags så man kan väl hitta på att jag firade att vi beställt våra ringar

Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?