• Vikbobrud

    sommar2006: norrköpingsbrudar sökes!

    Hej,
    jag ska gifta mig nästa sommar och skulle gärna få lite feedback och höra lite hur andra blivande brudar tänker. Vill gärna komma i kontakt med fialott: det verkar som att vi ska gifta oss på samma ställe !! jag har bokat mauritzberg. för övrigt så skrev jag på din tråd om att de inte hade så mycket koll där och att jag tyvärr inte fick ett sånt gott intryck. Det skulle vara kul att få höra andra brudars tankar kring planering. Hur ser er budget ut? HUr stort bröllop? Något speciellt tema?

    Hälsningar
    Vikbobrud

  • Svar på tråden sommar2006: norrköpingsbrudar sökes!
  • Bröllopsnojig

    Hej hej A K G. Alltid kul med nytt blod Häradshammars bygdegård har jag aldrig hört talads om, är den fin? Finns det några bilder på nätet? *nyfiken*

  • Vikbobrud

    Välkomna A-K G och caprea!
    Jag ska också gifta mig den 19 aug.
    Bröllopsnojig: Har du tänkt att vara på Abborreberg?

    Brudar, glöm inte bröllopseventet den 11 februari!

  • Bröllopsnojig

    Vikbobrud - Har inte bestämt lokal än!!!! Börjar få anik, kommer hamna på liten ful bygdegård brevid motorvägen med elak värdinna och salmonellamat

  • Bröllopsnojig

    känner mig helt vilsen.. har ringt massor av bygdegårdar men dom har aldrig tid så ma kan komma o titta.. hittade en jättefin utanför åp andra sidan örebro men det är ju så LÅNGT!

  • Vikbobrud

    Bröllopsnojig: Hihi, nej så hemskt blir nog inte ditt bröllop. Vilken kyrka har du tänkt dig?

  • Bröllopsnojig

    Vikbobrud: någon som ligger nära festlokalen.. Så ALLT hänger på lokalen! Vi har nu satt oss ner och kollat över vår budget samt tänkt igenom hur vi verkligen vill ha det.. hade fastnat i släktfällan´där alla vill klä upp barnen i små söta kläder och alla ska va brudnäbbar osv... Min släkt är jättestor och hälften gillar jag inte ens så varför ska vi betala en massa lyx för dom? det är folk som går ihop 3 familjer och ger 100 kr ihop när nån fyller jämnt!! *ryser* PINSAMT! Så nu blir va ca 40 personer och vi har helt skippat slottsteamat och jättefest... men vill ju ändå ha fint..

  • Vikbobrud

    Bröllopsnojig: känner så väl igen mig i det du säger, i början så var jag så fast besluten att gifta mig på Vikbolandet, men hittade ingen lokal jag var riktigt nöjd med. Fastnade för Mauritzbergs slott med kapell och hela paketet. Men det var svårt att planera något själv, samt att vi inte var säkra på om någon annan hade bokat det samma dag. Trots att de sa att ingen annan hade bokat det, så kom jag i kontakt med Fialott här på tråden som sa att hon också hade bokat kapellet den 19 aug. Från att ha ca 70 personer på gästlistan, så har vi dragit ner till 50 pers. men hoppas på 40. Känner att jag vill ha ett väldigt enkelt bröllop, vill snarare lägga pengar på bröllopsresan. Och sen så är det ju en massa människor man inte umgås med annars och de har vi försökt att välja bort.

    Kan du inte kolla upp rönö kyrka då? jättefin liten kyrka med lokal alldeles runt hörnet. Ligger på Vikbolandet.

  • Bröllopsnojig

    vikbobrud: vad kostade det för er på Mauritsberg? om man får fråga.. Har varit där o tittat det är verkligen jättefint men så var det folk som började prtat om att dom va oseriösa o så... :-I avundsjuka säkert.. det är så trist när folk i ens omgivning inte gläds med en utan är missundsamma. Förresten, vi funderar på att flytta bröllopet till september för min blivande ska ha froakcoat o det kan ju bli väldigt varmt. har mauritzberg öppet då?

  • Bröllopsnojig

    Hur ser lokalen vid Rönö ut? Har förälskat mig i bilden av en mindre herrgårdsbyggnad...

Svar på tråden sommar2006: norrköpingsbrudar sökes!