• Vikbobrud

    sommar2006: norrköpingsbrudar sökes!

    Hej,
    jag ska gifta mig nästa sommar och skulle gärna få lite feedback och höra lite hur andra blivande brudar tänker. Vill gärna komma i kontakt med fialott: det verkar som att vi ska gifta oss på samma ställe !! jag har bokat mauritzberg. för övrigt så skrev jag på din tråd om att de inte hade så mycket koll där och att jag tyvärr inte fick ett sånt gott intryck. Det skulle vara kul att få höra andra brudars tankar kring planering. Hur ser er budget ut? HUr stort bröllop? Något speciellt tema?

    Hälsningar
    Vikbobrud

  • Svar på tråden sommar2006: norrköpingsbrudar sökes!
  • Vikbobrud

    samhäll. vi gick faktiskt i samma klass på högstadiet, vill inte skrika ut våra namn här, men du var jättefin i din klänning.

  • Vikbobrud

    vad sysslar du med nuförtiden? Så kul att du hänger här fortfarande! Visst är BT beroendeframkallande? Kanske hr du några bra tips att ge mig inför min stora dag:)?

  • fialott

    Pysselpassion:
    ja, så kul får jag det!? Vill gärna se det du gjort. Själv försöker jag pyssla ihop födelsedagskort osv när jag hinner. Har även en kompis som försökt få med mig på scrap-träffar för att hon tyckte att det säkert skulle vara nåt för mig men jag har tackat nej eftersom jag förstår att det skulle vara det och att jag inte har tiden som krävs... Har två barn och ett hus som tar en massa tid att ta hand om så tiden går åt ändå. Men någon gång så.. Vil du maila mig eller hur kan jag se det du gjort?

  • Arkö

    Beroendeframkallande är bara förnamnet. Jag avundas dig och alla er andra som har allt det roliga framför er. Själv får man tänka tillbaka på den underbara dagen med hjälp av fotografier.

    Självklart sitter jag inne med 1000-tals goda råd. T ex kan jag tipsa er alla om en tjej som heter Anna. Anna gör bland annat helt otroliga brudbuketter och blomsterarr. Anna tillverkade även alla mina (brudkrona, halsband o ring) och min tärnas smycken (halsband o ring). Det kändes otroligt exklusivt att ha smycken som man själv var med och formgav. Anna hittar man i en butik som heter zink, ligger i norrköping.
    Ett annat tips är, enkelhet! Även det hemmagjorda inbjudningskortet ser lyxigt ut om man tänker till lite.

    Vikbobrud: Vore roligt med en mailadress...

  • caprea

    Skämtar ni!? ska de va bröllopsmässa i nkpg 22 jan?!?

  • caprea

    Fick lite panik innan... jag o min m2b ska gifta oss o oktober...har prel.bokat kyrka men inte hittat lokal ännu...fy va svårt! ska sätta oss ner på lördag o planera... jag kommer vara 23 och han 25 när vi gifter oss.. =) men det är såååå mycket att fixa och dona med,och det är så otroligt kul! men jag har nästan aldrig tid att sitta ner o planera... =( Må träffas snart tycker jag!

  • A-K G

    Hej Alla!
    Ska Gifta mig 19 aug-06 känns fortfarande lite overkligt men jättehärligt!!
    Ska gifta mig på vikbolandet oxå men har valt att ta häradshammars bygdegård så vi kan ta vilken catering och dryck som vi vill!
    rekommenderar varmt bröllopsmässan 22/1 -06 på himmelstalunds brunnsalonger

  • fialott

    A-K G: välkommen!

    Kul att du valt samma dag och nästan plats som vi... Kommer ni ifrån Vikbolandet? Vilken kyrka gifter ni er i, blir det Häradshammar det oxå?

Svar på tråden sommar2006: norrköpingsbrudar sökes!