• Vikbobrud

    sommar2006: norrköpingsbrudar sökes!

    Hej,
    jag ska gifta mig nästa sommar och skulle gärna få lite feedback och höra lite hur andra blivande brudar tänker. Vill gärna komma i kontakt med fialott: det verkar som att vi ska gifta oss på samma ställe !! jag har bokat mauritzberg. för övrigt så skrev jag på din tråd om att de inte hade så mycket koll där och att jag tyvärr inte fick ett sånt gott intryck. Det skulle vara kul att få höra andra brudars tankar kring planering. Hur ser er budget ut? HUr stort bröllop? Något speciellt tema?

    Hälsningar
    Vikbobrud

  • Svar på tråden sommar2006: norrköpingsbrudar sökes!
  • Vikbobrud

    vill bara puffa för denna tråd. hoppas den kommer igång. denn andra norrköpingstråden verkar ha dött ut. kom igen!

  • mannagry

    verkar som att det är fler som ska gifta sig på vikbolandet. inte på samma ställe och samma dag får vi hoppas!

  • Vikbobrud

    Bröllopsnojig:
    Det verkar vara lite dött på norrköpingstråden, men hoppas fler vill lufta sina hjärtan. Hur ser det ut för din del? Bestämt datum? Plats?
    Jag har just fått reda på att stället vi bokat på har ett annat bröllop samtidigt, men de har inte sagt något till oss om detta, fick reda på detta nu när jag läste ett inlägg.

  • Floria

    Hej, ska gifta mig nästa sommar och känner mig helt uppgiven inför allt. Ja, preics ALLT. Det är så mycket osm ska planeras och så, men det verkar som att jag och min blivande man är rätt sent ute. Skulle vara skönt att träffa andra från stan som ska gifta sig nästa sommar och få lite råd kring planering etc. Var är ni tjejer som är upplagda för en fika och lite uppgiggande feedback?

    kram

  • Bröllopsnojig

    jag ska gifta mig i augusti.. tror jag .. hänger helt på lokal... tycker klart vi ska ta en fika! Vore kul att lufta funderingar med någon mer

  • Leylani

    Jag gifter mig i juli, men vi har ett väldigt lågbudgetbröllop då vi bägge studerar. Vi har redan bokat Lindö kapell och tillhörande församlingshem. Mat tänkte vi ordna själva (blir lite olika pajer, sallad och bröd) däremot vill vi ha en riktig tårta (lite flickig måste jag ju vara)

  • Vikbobrud

    Hej, vad kul att fler har hittat hit! Vi håller på att leta plats eftersom det verkar som att vårt ställe var dubbelbokat. Har tänkt att bjuda runt 50-60 personer, tänkte vara på restaurang eller catera (om man hittar en lokal) Jag verkar vara lite sent ute, det är faktiskt ganska uppbokat redan. Jag blev färdig med mina studier på universitet i somras och pendlar mellan 2 jobb så vi har inte heller så mycket pengar sparade. Har inte riktigt satt en budget, men vill nog lägga mer krut på en resa efteråt. Ja, och jag vill också ha en riktig tårta!

  • Bröllopsnojig

    Kära brudinnor!!! Verkar som vi alla strävar efter samma sak! Kan vi inte träffas, diskutera hur man håller kostanderna nere och olika tips på lokaler?

  • Leylani

    Vi får församlingshemmet till Lindö kapell för 750:- och då ingår bestick och kök och sånt. Nackdelen med sådana lokaler är att man bara har dom fram till midnatt, men då vi dels har barn med och dels tänker hålla det lite enklare passar det oss bara bra. Vill nog hellre vara med min man på bröllopsnatten än festa fram till småtimmarna.

Svar på tråden sommar2006: norrköpingsbrudar sökes!