• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • start september

    Tack för tips om välling och ersättning. Jag är helt med på att gröt är samma näringsinnehåll och det äter hon gärna sedan flera månader. Jag vill dock gärna kunna ge en godnattslurk i famnen innan läggning och då är en flaska perfekt. För att inte bråka vid läggning har vi testat ett par veckor nu vid annan tidpunkt på dagen. Funkar lite i taget, men inte några mängder. Det är väl bara att vara ihärdig och kanske ta smällen vid läggningen som Liten skrev.

    Får vi till det så blir det flera kvällar iväg för mig kan jag lova

  • Lapinette

    Har inte alls läst ikapp utan börjar morgonen med att säga: GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PIGGELIN!

  • Lapinette

    Sweet - grattis till nya jobbet och tack för att du påminde mig om ditt mail. Läste det igår men har inte hunnit svara än. Du är för söt! Hoppas det går bra idag när du meddelar chefen.

    Frullan - skönt att allt ser bra ut! Inte skoj med värk i magen när man har något litet där inne.

    nenne - det kommer säkert igång snart (jobbet). Alltid trist i början när man inte har en aning om vad man ska göra.

    Annars var jag en smygläsare igår. Jag läste men hade liksom inget att kommentera. De ringde från CvL och sa att blodprovet i princip inte sa något alls (typ som mitt test, svagt positivt) utan jag ska ta ett nytt test i slutet på veckan och sedan ringa dem igen. Igår gick tempen ned något och eftersom jag hade haft menskänningar i bröst och mage trodde jag att den skulle sjunka ytterligare idag och så voilà riktigt mens men imorse hade den istället stigit. Tror jag blir knäpp snart!

  • BrudSommar2006

    Jaaa, grattis, grattis, Piggelin!

    Lapinette, vad segt att det inte blir varken eller, hoppas att det ordnar till sig snart.

    Ska till sjukgymnasten vid elva och insåg att det inte var någon idé att åka till jobbet innan eftersom jag ska tillbaka hit sedan. Skönt att få vara hemma utan Iris en liten stund faktiskt.

  • Piggelin1

    Tack, Lappis - sötnos, vad snäll du är

    Sweet - grattis till nya jobbet, grymt att slippa den långa pendlingen!! Lycka till på samtalet med chefen idag!

    Nenne - hoppas att du cyklar rätt väög till nya juobbet idag

    Frejis - har nog glömt bort det, men inte desto mindre: välkommen hem!

    Frullan, skönt att bebisen var OK, men konstigt att du har så ont?! Njursten har jag haft några ggr, det är inte att leka med - kan det vara det?

    Kan annars bara hålla med Nenne - jädrar vad ni skriver om dagarna & vad dött det blir efter kl 17 Jag har knappt möjlighet att läsa om dagarna för tillfället

    Imorgon kör vi igång med visning av lgh igen - håll tummarna för att det går bättre nu än i nov...

    Ha en bra dag hela gänget!

  • fru AM

    Grattis Piggelin! (och vilken koll du har Lappis! ) Håller tummarna för er visning! Förresten har du lagt ut länken här - eller har lust att inboxa? Nyfiken - jag? Ohhhh JA!

    Lappis: SÅÅÅ mysko med dina temp-ändringar och tantkänningar hit och dit. Saknar kroppen akun kanske? Nej, jag har ingen aning. Finns det inte specialister på närmare håll än Uppsala? Sophiahemmmet har ju (väl?) en fertilitetsklinik

    BS: Ahhh, barnfri stund hemma! NJUT!

    Start september: Livia var också en grötätare fram tills hon var ca 8 månader - då började vi lirka i henne välling. Först vid sidan om, sedan istället för. Det tog nog en månad eller så innan flaskan satt som den skulle. Trägen vinner. Och ni föräldrar är i numerärt överrläge! Lycka till!

  • kängu

    Grattis Piggelin!!!!
    Och jag skulle också gärna vilja ha en länk- tänk på att jag är ev. spekulant

    Lappis: Verkar ju väldigt skumt detta med temp.svängningar och att blodprov visar antingen eller. Jag går och hoppas på att du är gravid, jag säger som Cissi- du är gravid tills motsatsen bevisats. Två tummar hålls fortfarande hårt här i Götet

  • kängu

    Själv har jag resignerat till det faktum att det får bli en ny IKEA soffa för oss. Jag står inte ut med den gamla längre. IKEA är ju bra eftersom de har tvättbara överdrag, och dessutom är de så billiga att det inte går något om vi inte orkar ta med oss den vid eventuell långflytt. Lutar åt en Ektorp med tillhörande fåtölj... inte min favoritsoffa rent utseendemässigt men den är iaf skön att sitta i. Duger för oss så länge

    Och därmed avslutar jag dagens ego soffinlägg

  • Liten med Mindre

    kängu - vi hade en ektorp tidigare (makens). Den var faktiskt skönare än min att sitta i när man ser tv o film - men min var snyggare och av bättre kvalitet. Ni kan ju gissa vem som vann. Och soffan gick att sälja på 5 röda på blocket.

  • fru AM

    Kängu: Vi har Ektorp som bäddsoffa i gästrummet/arbetsrummet. Ska förmodligen köpa en till makens landställe också. Om vi bara kan komma på ett sätt att få in den i huset (de stora gamla öppningsbara fönstren har bytts ut mot ej öppningsbara ... Ingången för trång ...)

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!