• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Mrs  B

    EA
    Ja, just nu är jag faktiskt lite trött på Malte.
    Men visst har han lite otur och han kan ju inte hjälpa att detta har hänt, men trött är man allt.

  • Izzie

    Sweet - Hoppas det går bra för dig med samtalet med chefen idag. Oproffsigt beteende av din chef måste jag säga. SÅ beter man sig inte i en sådan position. Men men, precis som du säger - man måste se om sitt eget hus först. Du gör helt rätt!
    Glöm inte att rapportera sen bara!

    Piggelin - Grattis!!! Hoppas du får en jättemysig dag med fina presenter!

    Lappis - Din cykel är verkligen en följetong den här månaden. Konstigt. Ja, nåt är definitivt annorlunda än tidigare iaf. Och eftersom det inte funkat innan, kan ju bara all förändring vara till det bättre - eller hur?! Sen att du vill upp på banan igen kan man ju förstå, men det kanske tar ett tag för din kropp att vänja sig. Så länge det leder till något bra i slutändan så är det ju värt all väntan. Hoppas innerligen på att det blir så. kram!

    September - Har ganska många kompisar med barn som kämpat med flaska och välling - ALLA har druckit efter ett tag i min bakantskapskrets. Trägen vinner! (Dessutom är ju välling smidigt tex när barnen är sjuka. Lätt att få ner.) Skulle det inte fungera med välling så är det ju inte hela världen heller egentligen. De får i sig det de ska näringsmässigt ändå. Lycka till!

    BS - Lycka till hos sjukgymnasten! Hoppas du får mindre ont denna gången! Vet inte om man kan applicera samma tes på sjukgymnastiken som på gymträning... Kanske inte, men ändå... Min tränare brukar annars mässa "No pain, no gain".

    Nenne - Första tiden på ett nytt jobb är ju ofta sådär. Man kommer från ett ställe där man kan sina grejer och är van vid att vara "on top". Allt brukar bli bättre efter ett tag när man börjar få koll på läget och kan ta sig för lite egna saker och inte bara behöva vänta på att bli upplärd. Det är ganska frustrerande i början på de flesta jobb.
    Maken bytte i juni och det är nog först nu som han verkligen trivs på riktigt och faktisk jobbar helt självständigt. Det har ibland varit lite småtufft att coacha honom till att hitta motivation och glädje i sin jobbsituation men nu har det definitivt släppt.
    Det dröjer säkert inte så länge för dig. Ha lite tålamod bara så ska du se att det blir bättre. Du hittade väl dit idag iaf? En bättring då!

  • Ore

    Piggelin: GRATTIS på födelsedagen!

    Sweet: Lycka till med chefen Hon kan bli topp tunnor rasande, men du har rätt att säga upp dig ändå, så det är inte ditt fel oavsett...

    Mrs B: Åh vad jobbigt att det är så besvärligt med Malte och hans mage... Hoppades ju att det skulle bli som en förtrollning bara man fått beskedet, men tydligen inte...

    Ego: Stryk mig från BIM-listan, tanten överrumplade mig två dagar tidigt den här gången. Nu var cykeln 26 dagar... Finns det något bra ställe för att köpa ÄL-stickor på nätet? Vilken typ är bra?

  • Izzie

    Mrs B - Han är för söt Max
    Trist med Malte! Skickar en uppiggande kram!
    Du var förresten lite kryptisk efter gratulationen till Piggis - fyller du oxå år idag???

    EA - Vad gulligt! Hon får börja med små PET-flaskor till dig och portionera ut jämnt över dagen
    Funkar det kan hon ju göra sig en förmögenhet! Graviditet på flaska! Det vore nåt det!

  • fru AM

    Ore: Äsch då - med tanten alltså! Kram! (Har inte testat ÄL-stickor så jag kan inga rekommendera.)

  • Fru E

    Ore-nej vad trist men bättre att hon kommer i tid i alla fall

    Izzie-ja jag vet inte riktigt än hur hon ska ta med sig vattnet till mig men om det ska ge någon effekt så får man ju ha lite var dag

  • Fru E

    Ore-jag tycker CB:s digitala är bäst för då kan man aldrig tvivla på när ÄL verkligen är, köper dem på apoteket och de är värda sitt pris enligt mig

  • Liten med Mindre

    MrsB - Maltes mage tar säkert ett tag på sig att svara på kostomläggningen, och då kan nog förstoppning vara en del av bilden.

    Mindre har en mage som gör lite som den vill. Vi kör på muggles/piggis tips med olja i vällingen, plommon o päron vid behov, extra vatten, mindre morot o majs, och vid kris blir det microlax (eller vad ni nu fick rekommenderat).

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!