• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Lapinette

    Ore - trist med tanten men om den ändå ska komma så föredrar iallafall jag att den inte drar ut på eländet.

    EA - kan du skicka över lite vatten till mig??!! Räcker det om man bara dricker eller måste man ha sex också .

  • Fru E

    Lappis-ha sex näääääää vattnet borde ju räcka

    AM-ska definitivt höra hur mkt hon vill ta med sig!!!! Om man dricker en kopp te varje kväll så räcker ju lite mer än en liter per vecka

  • Ore

    CB Digitala ÄL-tester nu beställda, väntas dimpa ner i min postlåda snarast...

    Om min cykel behagar vara 25-26 dagar så vill jag gärna veta när ÄL är och hur lång lutealfasen är.

    EA: Hjälper vattnet så kan jag nog tänka mig en tripp ner till Skåne...

  • Fru E

    Ore-lutealfasen är väl nästan alltid densamma tror jag, 14 dagar från ÄL till tanten kommer

    Får kanske sälja in iden till min kollega om att hon kan tjäna stora pengar på sitt vatten *fniss*

  • FruCicci

    Hejsan hej!

    Lappis, det är iaf spännande, med din cykel och tempen. Jag säger inget men håller iaf tummarna i det tysta

    PIGGIS! Grattis grattis grattis tjejen!

    ore, vad tråkigt med tanten. kramar

    Ha ha ha, Max är ju en skön alltså! Roligt att få fina komplimanger MrsB, det värmer hos alla mammor.

    Ektorp soffa, den är fin. Själva har vi 2 gamla ikea soffor med, kommer inte ens ihåg vad de heter, men vanliga iaf!

    I dag har jag varit på möte i kungenskurva, fy vilket hemskt möte, det var sannerligen inga muntergökar (appropå humor). Phhuuu tur att man har en bra "trut" själv ibland o kunde prata, annars hade det varit ett mycket kort och tyst möte.

    Nu är det det strax lunch - har inte hunnit mer än läsa de 3 sista sidorna.
    Kramar till er alla

  • MSW

    Hej!

    Ore: skit med tanten!

    Piggis: Grattis!

    Ea: spännande med vattnet!

    Frullan: Jobbigt att inte veta.. Hoppas det blir bättre!

    Nu ska jag ta med mig sonen till sängen och hoppas att han kan tänka sig att sova en stund... han åt typ jämt i natt så jag är genom trött! Dessutom känner jag mig inte riktigt pigg, och så är det 2års kalas ikväll!

    Puss på er!

  • Fru FruLLan

    Hejsan tjejer
    kan börja med att meddela att man inte är så där jätte super het på uppdrags marknaden när man är gravid
    diskriminering av gravida, javisst finns det!
    nåja, vi får se hur det går. Sitter och väntar på samtal nu... rörig är det iallfall och jag orkar inte ens gå in på det. verkar dock vara skitkul men kan som sagt falla på graviditeten och att jag ju får flygförbud om några månader.
    Suck.

    Såg att Malte fått sin diagnos. HURRA faaaan vad skönt. Hoppas nu att det stabiliserar sig när den nya kosten sätter in. det brukar ju ta ett tag men resultatet brukar ju komma snabbt när väl vändningen kommer. Skönt att det var så pass "enkelt" som mjölkprotein allergio. Jag menar så att det inte var nån knäpp tarmsjukdom eller nåt obotligt elände.

    lappis: vilken hiiiimla skum mens/cykel du verkar ha!!!! vad händer????

    nenne: att börja nytt jobb är ju alltid lite trist. man viull ju gärna vara självgående direkt men är oftast inte det tyvvär. Men snart så...

    Tråkigt att det har skett tantbesök
    rekommenderar helt klart Cb ÄL test och även deras grav test.

    Cicci: tack för att du rapporterade i tråden åt mig gummn! Puss Och det finns nog fler skäl till att de ska vara jäkligt glada över att ha dig på ditt jobb! Smidigt munläder är bara en grej.
    Läste även att victor inte äter på dagis. vad jobbigt. Mest för att man ju behöver mat för att orka med. Hoppas han börjar äta snart!

    Sweetan: hoppas det gick bra att berätta för chefen. jag tycker att hon får massa tid på sig om du stannar till April. Hon har verkligen inte ett skit att gnälla om. Särskilt som du ju inte vet om du kommer ha jobb där efetr september. Näe hon ska gratta och lyckönska dig hon har faaan ingen anledning till nåt annat! April är ju skitlångt fram!
    Hoppas de gick bra
    superkraaaaaaaaaaaamar

    vad söta ni är som funderar på varför jag kan ha ont TACK. Har fortfarande ingen aning. men det känns lite bättre för tillfället. Är mest förvånad att det går så upp och ner. Ska ta och lägga mig i soffan och vila medan borren sovger så känns det nog ännu bättre pusssss

    Just det.
    Jo sweetan. Min enorma skräck för tjejer( som ju egentligen är en skräck för framtida tonårstjejer) ha ju förbytts i en besatthet i att få en tjej.
    Knäpp i hela huvudet??? japp det är jag nog.
    Men så är det. Nu är jag helt besatt av att få en dotter.
    suck.
    vilken knäpp person.

  • BrudSommar2006

    Vad jag tycker att det är tråkigt att Iris är på så dåligt humör jämt, speciellt på kvällarna men det kan slå till när som helst. I alla fall så vore det så kul att få mysa lite efter jobbet med henne men icke, så fort hon inte får som hon vill så kastar hon sig ner på golvet, illvrålar och gråter hysteriskt. Grejen är ju att det är någonting var femte minut som hon vill ha eller göra som hon inte får så hon hinner ju inte mer än resa på sig så är det dags igen. Det är så himla trist faktiskt. Det känns som att kvalitetstiden med henne är noll just nu och man blir så himla besviken när man stressar hem från jobbet bara för att slåss med en hysterisk galning fram till läggdags, blä.

  • Liten med Mindre

    BS - är hon väldigt trött på kvällarna med? Hur går det med maten vs välling?

    Vet att jag själv väldigt lätt blir sur (har ju märkts som sagt) när jag är trött, och går minsta sak mig emot då så kan jag börja gråta eller svära/hoppa jämfota av ilska. Mindre verkar vara likadan - blir jätteledsen för minsta sak om hon är extra trött på kvällen.

    Sen finns det ju de som tror att vi alla (stora som små) får sämre humör av mycket kolhydrater. Stämmer ju hyfsat på mig som kan vara på uselt humör dagen efter att ha frossat godis o kakor. Och jag kan tänka mig att välling är mycket kolhydrater och mindre fett o protein.

    Bara lite tankar.

    Om det är någon tröst så är Mindre sällan gosig, även om hon inte har raseriutbrott så ofta. Alltid ska hon göra något, eller helst ha oss med till att göra något. Sitta still tillsammans duger inte. Funderar på det här med kolhydrater där med... När hon ätit mer mat en dag så klarar hon bättre att sysselsätta sig själv inbillar jag mig.

  • BrudSommar2006

    Liten, hon är säkert trött när hon kommer hem från dagis i och för sig men det här är bara så trist. Vet ju inte hur mycket hon äter på dagis men jag tror att hon äter hyfsat i alla fall, hon får ingen välling på dagis. I förrgår åt hon middag, igår vägrade hon. Sitta still tillsammans vill hon inte heller några längre stunder men vi brukar bygga torn, spela piano, läsa ett par böcker, rita osv en stund i taget av varje, ibland vill hon sitta i sin sacco-säck och se en snutt av en film, Bamse, Teletubbies, Nalle Puh eller Fifi Förgätmigej är väl de saker hon gillar.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!