• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Fru E

    Fru L-fniss jag vet precis hur jag och maken ska berätta det för våra gemensamma vänner redan

    Blivande fru L skrev 2009-01-13 13:21:50 följande:


    EA: Du har helt rätt. Den här månaden ska jag försöka att inte planera hur jag ska berätta för maken att jag plussat... Knäpp - jag?! EA&MJ skrev 2009-01-13 09:00:36 följande:
  • Fru E

    Hehe ja hur lång framförhållning som helst är kanske inte rimlig men lite iaf

  • Ore

    Ok, äldreboende, där har min gräns gått för länge sedan... Jag slipar för övrigt på hur man berättar för chefen att man ska vara mammaledig, utan att ha fått ett plus än... Men jag blev litet triggad av Cicci i förra veckan också.

  • Ore

    Alltså, jag funderar på det, Utan att ha fått ett plus. Jag har inte tänkt berätta någonting förrän typ 3 mån i på en graviditet... Ifall någon missförstod, men det tror jag inte. Ni är smarta här... Kommer precis från en annan tråd där man får väga sina ord tre gånger innan man skriver dem.

  • Fru E

    Ore-här får du skruva precis vad du vill eller nästan iaf *fniss*

  • Grodan12

    Hej alla! Sitter här med en sovande lillgroda i knät och har nu läst ikapp. Låter ju bra att allt var bra med Frullans bebis!
    Apropå känslor när man får upp den nyfödda bebisen på bröstet så kommer jag mest ihåg att jag blev förvånad över att han var varm. Det är ju ganska självklart, men de ser lite blöta och kalla ut.

  • Grodan12

    AM: skulle också bli lite tveksam till att se ut äldreboende...

  • Ore

    Grodan, du har inte funderat mera på att ta med dig din lillgroda och dyka upp på våran gbg-träff på lördag? Det verkar bli många som kommer, och vem vet när vi blir lika många igen...

  • Grodan12

    Jo jag är allt lite sugen på Gbg-träffen, men tror inte att jag lyckas lösa det praktiskt denna gång.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!