Inlägg från: snowstars |Visa alla inlägg
  • snowstars

    september 2014

    Gaah! Svägerskan lovade att fixa en tjej som skulle fixa håret. Hon skulle säkert ställa upp så det kunde jag bara släppa. Hon lovade i juli. I lördags fick jag ett sms där det stod att tjejen inte ville. Så nu står jag utan frisör. 

    Funderar på att sätta upp håret själv istället för att tjorva med det. Jag vet ändå inte hur jag vill ha det så jag kanske bara gör en hästsvans och sätter fast en kvist från en rönn, typ. 

    Det som flöt på så bra, det här.. 

  • snowstars
    Ninisen skrev 2014-09-01 10:25:25 följande:
    Hur trött får man bli? Skickade ett par förslag till dig i tråden du startade.
    Sitter i ett anat "hår-dilemma", mina två tärnor har lång hår bägge två, och efter många om och men kunde de (två 18-åringar, min dotter och bonusdotter) enas om att ha Waterfall-braids. Bonusdotterns kompis lovade att hon skulle fixa dessa, inga problem. I lördags fick jag veta att hon plötsligt inte alls är säker på att hon klarar detta. Så nu känns det lite jobbigt med tjejernas hår. De kan iofs ha det nersläppt och bara lite lockar, men min dotters hår är som en man, midjelångt och hysteriskt tjockt. Att försöka locka det håret är lönlöst, lockarna håller 30 minuter. 
    Ja, det var jättefina frisyrer :)  Ska grunna lite och se vad som passar. Jag är ganska seriös när jag säger att jag funderar på att göra det själv, med youtube kan man fixa det mesta. Det enda som stör mig är att jag brukar få så ont i armarna när allt blod rinner ner i armbågarna, och jag hade ju tänkt mig en prinsesstund där på morgonen.. 

    Angående waterfall braids tror jag nästan att dina tärnor kan fixa det på varandra om det krisar. Finns massa tutorials på nätet och det är inte alls svårt :)  Gjorde en på mig själv sist vi gick på bröllop :) 
  • snowstars

    Jag löste hårkrisen. Har gjort en provuppsättning och känner mig nöjd med det :) 

    Däremot står vi utan vigselförrättare nu. Jippie! 

  • snowstars

    Och nu har vi en vigselförrättare igen. Tjohej! 

    Har handlat för att göra en bordsplaceringstavla idag. Kom dock på att jag har ingen aning om vart vi ska placera själva tavlan, men det får väl lösa sig. Och så har jag gjort en till provuppsättning och blir väl ganska nöjd.. 

    Kontaktade tjejen som ska sjunga men får inget svar så nu går jag och är nervös över det.. Hon får tills imorgon på sig, och sen till på fredag, efter det kontaktar jag någon ny. 

  • snowstars

    Och nu har vi en vigselförrättare igen. Tjohej! 

    Har handlat för att göra en bordsplaceringstavla idag. Kom dock på att jag har ingen aning om vart vi ska placera själva tavlan, men det får väl lösa sig. Och så har jag gjort en till provuppsättning och blir väl ganska nöjd.. 

    Kontaktade tjejen som ska sjunga men får inget svar så nu går jag och är nervös över det.. Hon får tills imorgon på sig, och sen till på fredag, efter det kontaktar jag någon ny. 

  • snowstars
    Anettem skrev 2014-09-07 08:11:19 följande:

    Tack så mycket! :)  idag flyger jag och min man till Prag, det ska bli underbart! 
    Förälskade: det känns helt overkligt på något vis, vi fick en så mycket bättre dag än man egentligen vågat hoppas på tack vare alla fina människor omkring oss som verkligen gjorde allt de kunde för oss. Hoppas fler här inne kommer få uppleva precis samma sak! :)  


    Grattis! Jättefina bilder :) 
  • snowstars

    I helgen bakade jag bröd till bröllopet och provbakade efterrätten för att provfrysa den. Här är det också tre veckor kvar och jag börjar känna mig jättestressad. Än värre är att sambons svensexa blir i helgen och jag har ännu inte haft någon möhippa.. 

    - Festhäften ska korrläsas och tryckas. Vigselprogrammen också. Valde att fråga tryckeret här i stan och fick priset 550:- för 45 häften och 25 (50) vigselprogram. Bra pris och så slipper vi hålla på att skriva och häfta själva. 

    - Klänningen är snart klar. Provade den igår, så nu ska det sista sys. Ska hämta och betala den. 

    - Har ännu inga smycken. Eller inget halsband i alla fall. 

    - Borde leta reda på någon sminkning jag tycker är fin. Någon som kan hjälpa mig med det? 

    - Maten ska lagas. Köttet tänker vi göra i veckan och frysa. 

    - Tårtbottnarna ska jag göra och frysa. 

    - Göra en bordsplaceringstavla

    - Fixa uppläggningsfat och karaffer osv. till middagen.. 

    Ja, det är det jag kommer på just nu i alla fall. Och jag har egentligen inte tid. 

  • snowstars
    September2014 skrev 2014-09-08 15:50:19 följande:

    I lördags var dagen vi längtat efter! Den var magiskt från start till slut! Är så otroligt tacksam för alla nära och kära i våra liv som var med och firade oss.


    Vad fina ni var! Grattis! :) 
  • snowstars
    Förälskade skrev 2014-09-09 11:44:12 följande:

    Åh! Ni so lägger upp bilder från eran dag ger ger mig tårar i ögonen! Stort grattis!

    Jag slåss med vigsel programmen vilka punkter hade ni med?


    Gifter ni er i kyrkan? I så fall kan man ju bara utgå från rubrikerna i vigselgudstjänsten: www.svenskakyrkan.se/troochandlighet/vigselgudstjansten-mellan-man-och-kvinna  (nu utgick jag från att ni är man och kvinna, ber om ursäkt om det inte är så). Ingångsmusik, Psalm, Lovprisning, Inledningsord osv. Om ni ska ha solosånger skriver du in dem där de ska vara.

    Vi gifter oss borgerligt så jag utgick från hur vi har tänkt det där. Ingångsmusik, inledning, solosång, textläsning, löften, vigselakt, solosång, dikt, utgångsmusik. Skrev in namn på de olika musikstyckena och dikterna. 

    Blev det lättare eller svårare? :P 
  • snowstars
    Ninisen skrev 2014-09-17 14:10:50 följande:

    Septemberbrud: stort grattis
    Och ni som fått era möhippor, det verkar ha varit skoj.

    Tycker att det av någon konstig anledning bara blir fler saker som måste göras. Men det är nog lite nerver som spökar. Har egentligen ganska bra koll på läget tror jag.


    Jag tycker också att listan växer på något vis, men jag tror bara att det är för att man äntligen är i det läget att det är dags att få ihop allt. Jag har också ganska bra koll på läget, tror jag. 
  • snowstars
    dream85 skrev 2014-09-20 05:54:56 följande:

    Idag är det äntligen dags. 14.30 idag blir vi man och fru. Jag som har varit super nervös hela veckan är nu super lugn.


    Grattis, hoppas att du hade en underbar dag!

    Här är det sex dagar kvar nu, och jag känner å ena sidan att jag har koll på läget, å andra sidan att jag kommer att glömma något. Jag har provsminkats idag i alla fall, och det blev bra. Är ett steg närmare ett körschema för mig själv. 

    Håller också på att baka den sista laddningen bröd till bröllopet. Nästa stora grej är väl mest att kolla att vi har alla grejer vi behöver, framförallt till middagen. 
  • snowstars

    Och jag ska åka bort tisdag-torsdag. Bra timing, not ;) Ska iväg på stan idag och fixa med lite blandade grejer, och sen stämma av vad som behöver fixas ikväll. Och så lämnar jag min fästman med det och kommer (förhoppningsvis) hem på torsdag kväll, sent. 

    Fick ett återbud i helgen och svär lite över det. Vet inte riktigt hur jag ska ändra i bordsplaceringen så att det blir så lite förändringar som möjligt, med tanke på att jag har klistrat in bordsplaceringen i festhäftet.. Note to self: om jag någonsin gifter mig igen, klistra inte in bordsplaceringen i festhäftet. 

  • snowstars

    Idag är det dags. Eller imorgon. Eller idag. Jag kan inte sova i alla fall, så nu sitter jag här. 

    Beställde min blivandes morgongåva i söndags och trodde att den skulle hinna komma. Men nej, har inte fått något sms. Nu när jag inte kunde sova gick jag in och spårade paketet och då står det att det är framme, samt att de skickat både ett och två sms? Och mitt mobilnummer stämmer med det som jag angett hos företaget. Jaja, ska prova skicka min tärna att hämta ut det imorgon då, då hinner han ju få det. 

    dream85 vilka vackra bilder! :) 

  • snowstars

    Då var det gjort, och för vår del blev det väldigt lyckat. Insåg igår att vi inte hade en enda bild själva på oss, men det kommer väl. Så kul att det äntligen blev av! :) 

Svar på tråden september 2014