Inlägg från: snowstars |Visa alla inlägg
  • snowstars

    september 2014

    Har hittat en sömmerska som ska sy min klänning. Tjoho. Dessutom är gästlistan spikad nu, blev till slut exakt 49 vuxna som blir inbjudna + plus 3 barn under 2 år. Beställde precis sambons ring och ska beställa min till veckan, hade bara ett litet frågetecken som behöver rätas ut. Och så har jag fixat en vigselförrättare och efternamnsfrågan är löst. 

    Nästa på listan är fotograf, vi har några namn som vi tänker fråga i tur och ordning.  

  • snowstars
    Ninisen: åh vad roligt med klänning! Och vilken tur att den levde upp till förväntningarna! 

    Vi har fått hem våra vigselringar nu och jag vill bara gråta, så nöjd är jag! Särskilt nöjd är jag med min egen som jag inte alls hade höga förväntningar på. Den ring jag ville ha egentligen var ungefär tre gånger så dyr som jag hade budgeterat så jag valde en billigare, långt under budget. Och så kommer den och är bara perfekt

    Yay! Sömmerska är fixad och nästa grej är fotograf samt inbjudningskort. 
  • snowstars

    Haha, ja jag hade en vision om att jag skulle sitta och pyssla ihop alla kort själv, tills jag kom på att jag inte är så kreativ som jag vill vara ;)  Så vi ska beställa färdiga, och nu är jag tacksam för det. Har nämligen haft 150% sysselsättning den här terminen så att pyssla kort fanns inte riktigt tid för ;) 

    Jag tycker det låter jättefint att gå in med dina barn, om du nu inte vill gå in med din blivande make. Blir som att två familjer förenas till en då, på något vis :) 

  • snowstars

    Jag har beställt en Wonderbra Ultimate Strapless från UK och hoppas att den kommer till veckan så att jag kan prova den. Vet dock inte om det går att säga att den tar liten plats i klänningen ;)  

    Förra helgen valde vi solosånger till vigseln. Blir Himmelblå, från tv-serien, och Halo, med Beyonce. Ingen av dem jag hade trott för några år sedan men det känns rätt nu i alla fall. Återstår bara in- och utgångsmusik. Jag ville ha Intåg i sommarhagen (fast det är höst) men min blivande tyckte inte att det passade.. Då funderar vi på River flows in you som ingång. Jag tycker den är himla vacker och min tilltänkta pianist kan definitivt spela den. Och utgång.. Gratulation kanske, av Wilhelm Peterson-Berger. 

    Och så googlade jag brudklänningar och har hittat några som jag ska ta med som inspiration till sömmerskan i slutet av maj. Känns skönt eftersom min hjärna varit helt blank ett tag. 

    I helgen ska vi beställa inbjudningarna så vi kan skicka ut dem vid månadsskiftet. 

  • snowstars

    Nu har vi bestämt in- och utgångsmusik också. Blev Intåg i sommarhagen (Jippie!) (fast det är höst kan man gå in i sommarhagen tycker jag) och sen blev det Can You Feel The Love Tonight som utgång. Känns bra att ha bockat av det från listan. Nu ska jag kontakta mina tilltänkta solister. 

  • snowstars

    Fyra månader kvar igår och vi har skickat inbjudningarna. Tror att de flesta har fått dem. Igår gjorde jag det officiellt och la ut en bild på instagram. Funderar på facebook också, men jag tror jag väntar ett tag med det ;) 

    Imorgon ska jag (äntligen) träffa kvinnan som ska sy min brudklänning. Det känns så bra i magen för jag vet att hon är kanonduktig och trevlig. Så nu drar det ihop sig.. 

  • snowstars
    Förälskade: Jag tror att vi kommer att skriva brud och brudgum på våra :) 

    Jag var och träffade sömmerskan i torsdags och det känns så himla bra. Hon förstod på en gång vad jag var ute efter, så jag tror att jag kommer att bli nöjd :) 

    Igår var vi och köpte en kostym till mannen, och han blev så stilig :)  Nu ska vi bara ha en väst så tror jag att hans kläder är klara. Ska beställa från e-bay och hoppas att det blir bra. 

    Har också varit och kollat vad som finns i lokalen så vi vet vad som behöver fixas dit.

    Hindersprövningen kommer vi skicka in någon gång här i juni. Lite lagom innan det blir semestertider tänkte jag.

    - Blommor
    - Hår
    - Musik 

    är det som jag funderar på mest nu. Vet inte alls vad jag vill ha för frisyr, vet typ vad jag vill ha för blommor men det blir nog för dyrt :P Men det är kul att jag börjar komma någonstans med allt det andra. :) 
  • snowstars
    sofiemagdalena skrev 2014-06-01 22:45:32 följande:
    har också funderat på om man har ngn bekant som kan hjälpa till.. men planerar bröllop på distans.. bor norr om Gbg och ska ha bröllopet på Österlen.. de som jag känner där nere ska ju på bröllopet! ;) Får se hur vi löser det hela.. men känner som du, alldeles för dyrt med en tårta (när man inte är så förtjust i det)..

    Tack för alla tips, ska starta att provbaka och se vad som håller bäst och vad som smakar godast! Inte så bra för bröllopsformen dock! ;) hihi!
    Jag kommer baka tårtorna själv. Nu är ju inte det för alla, förstås ;)  Men jag har tänkt göra avlånga tårtor (typ en sån här avlång sockerkaksform) och fylla med goda mousser samt täcka med smörkräm. Det blir relativt billigt (har räknat med 10:-/bit) och ganska enkelt men ändå lite ovanligt sådär. Jag skulle heller aldrig betala 60-70:-/bit, även om jag gillar både tårta och sötsaker :) 
  • snowstars

    Fotograf är fixat här, blir en gemensam vän till oss som ska fota. Hon är jätteduktig så jag är glad att hon ville ställa upp!  Skönt att kunna bocka av det från listan, fotograf och ringarna känns ändå som det som är viktigast att det blir rätt, för det är ju det som är kvar efteråt.. 

Svar på tråden september 2014