Inlägg från: caruba |Visa alla inlägg
  • caruba

    Oktober 2012

    Lillama. gud så hemskt. kan nog inte ens ana. Men prata med din blivande så att ni får det ur världen innan. Sedan löser sig nog resten med bröllopet av sig själv.

  • caruba
    lillama skrev 2012-10-01 09:55:14 följande:
    De e redan diskuterat och han säger som så "även om du hamnar i rullstol så kommer ja alltid älska dig"
    tack de blev en lättnad. De va skönt att höra de.

    De jobbigaste e väl att jag inte får bära barnen, att ja inte få busa me dom i vinter, kasta mig i snön så som jag gjort innan om åren med stora sonen. Men han förstår mig jätte bra, han hjälper till och vet om att mamma inte får bära honom så de ber han inte om ens. Eller så säger han mamma bär mig, och jag säger men Philip mamma får ju inte. Just de, förlåt säger han då.. Han e 4 i november..
    skönt att ni verkligen diskuterat detta...
  • caruba

    På Fredag åker vi till hotellet.. Så är det bara jag och min blivande som ska mysa... Ska bli skönt.

    Provade brudklänningen ikväll.. Passar fortfarande... Var rädd för att den hade mystiskt krympt..;0)

    Och håller nu på med placeringskorten.
    Tack gode gud dynamo. =0)

  • caruba

    höll på att strypa en av gästerna när han berättade att han var tvungen att gå vid 17-tiden. Då har ju festen knappt börjat.

  • caruba
    Tokig skrev 2012-10-02 10:47:22 följande:
    Caruba: det förstår jag, vad konstigt. Varför behöver han gå?
    jag vet inte, ville inte fråga heller för den delen då jag blev lite put. Han hade sett schemat så han borde ha vetat när det skulle ätas och så. Tur att jag frågade honom.. Då får hans plats gå till en annan. *suck*
  • caruba

    Hur mår du nu Tokig?
    Allt ditt pyssel är jättesnyggt. =0)

    Sitter här och tittar på det mycket tråkiga vädret. Men löven och sånt börjar att bli riktigt fina här.

    Idag har jag tänkt att packa,
    Leta upp om jag har några bra strumpbyxor. (annars får jag köpa det)
    Köpa chips och liknande. (jag tror inte att jag behöver så mycket, folk är väl ganska mätta)

    Imorgon så ska jag köpa pumpor på torget, (helst vita)
    10.00 gå på en makeupstorekurs
    14.00 - tiden så hämtar min far upp oss och så tar vi oss till Malmö för att hämta hans kläder
    Helst ska vi äta någon lunch någon stans där i mellan.

    Sedan är det iväg till Arild. =0)

  • caruba
    csq skrev 2012-10-04 09:25:00 följande:
    Hurra! All lycka till oss nu allihop!!! Kan knappt fatta att det är dax! Idag får vi lokalen, så ska ut o börja fixa, familj och brudfölje börja anlända, tänk att så många är så engagerade i vår stora dag. Det enda jobbiga vi har kvar att fixa är att eventuellt göra om bordsplaceringen + skriva våt tal. Själv filar jag fortfarande på mina löften. Nu kör vi! Ska försöka njuta av varje sekund! Kramar till er!
    Visst är det spännande..
    Nu bröjar det kännas verkligt. =0)

    Folk engarerar sig verkligen när det är bröllop. Det är underbart!
  • caruba

    Somnade på soffan... Nog tur att man har ledigt idag och imorgon så att man inte somnar halv nio i ett hörn på sitt eget bröllop. ;0)

  • caruba

    Åh va fin Tokig. Nu har vi precis plockat en massa vildvinsblad till borden imorgon. Hoppas att dom håller sig fina.

  • caruba

    Har nu varit och testar smink och köpt smink på makeupstore.. Inte särskilt imponerad. Men jag hoppas att sminken är bra. Köpte fondation, puder, rouge och eyeliner... Där gick tusen kr.. *gylp* Fick också plockat mina ögonbryn.. Är riktigt dålig på det..

    Fick även köpt lite cider till morgondagen för att smuta på när vi ska förbereda oss... Fick visa leg där så lite yngre ser man uppenbarligen ut i sminkningen därifrån. ;0)

    Packar nu det sista, vi skulle inte ha så mycket med oss... *suck* Två ikeakassar, en stor plastpåse, våra väskor och så inte förglömma klä'derna.. Tur att vi blir hämtade...

  • caruba

    Vilken tur Tokig. Lilama, jag kan maila dig vårt sånghäfte på måndag. Påminn mig.

  • caruba

    Det blev en mycket mycket lyckad fest. Är så nöjd. berättar mer imorgon....

  • caruba

    Nu börjar man så smått landa...

    För vår del började bröllopet redan på fredagen var vi hade åkt till Arild. Vi skulle ner och vad vi trodde äta en romantisk middag. Dock så när vi satte oss så fick  vi reda på att två som skulle på festen dagen därpå redan skulle komma samma kväll. Detta visade sig vara min mans (va roligt det är att kunna skriva detta) farbror och hans fru som jag aldrig träffat. Senast min man sett sin farbror var säkert arton år sedan.

    Det blev en underbar kväll var jag lärde känna dessa människor på ett sätt som jag inte gått på något annat sätt.

    Morgonen därpå var det självklart en trevlig hotelfrukost med farbrodern och frun. Därpå så kom fotografen tidigt som attan..  ;0) Han fick våra ringar som han kunde fotografera och sedan började vi att förbereda oss.
    Frisören och toastmasterparet blev tyvärr sena så vi fick fixa det mesta själva..

    Fotografen kom upp på rummet när vi var propert klädda var han började bilder... ;0)

    Frisören och de andra kom och så fick hon börja med håret.. Det tog nästan en timme med alla hundrasju hårnålar etc. Jag undrar om man kan få blåmärken på skalpen. ;0)

    Sedan vid 12-tiden så begav vi oss ut i Arild och blev fotade både här och där. Nere vid hamnen, uppe på en äng, vid gamla hus etc. Livet som modell är nog inget för oss då vi kämpade med nässlor och björnbärssnår för de perfekta bilderna.

    Tyvärr så "förstördes" min bukett lite och jag fick fläckar på kläningen.

    Halv tre så begav vi oss till vigselplatsen var det togs ännu mer bilder och väntade in vigselförättaren som kom kort därpå var efter vi pratades vid lite...

    Lite i tre så kom prosessionen med gäster ner till oss på klippan och vigslen blev genomförd. Den var kort, koncis och precis vad vi ville ha. Därpå kastades det hur mycket fågelfrön på oss som helst, jag fick plocka fågelfrön ur håret, kläderna och det hittades nog fågelfrön över halva hotellet. ;0) Min man fick frön ner i nacken av sin nya svärmor och "klagade" på frön längs ryggen och längre ner hela kvällen :0)

    Tillbaka på hotellet blev det skumpa och kanapeer. Min man fick kalendern som vi gjorde på möhippan.. Bilderna blev faktiskt jättebra.. Förutom en vis hm bröstvårta som blev glömt att redigera bort. Ups
    Då fick vi också en bok med bilder på vad vi gjorde på svensexan och möhippan. Dom bilderna blev innnnttttteeee bra.. Usch. ;0)

    Middagen gick också bra. Mycket tal, både planerat och icke planerat. En del sånger, lite bus. Mycket pussar blev det när en av oss "gick på toaletten". Min urringning fick sig en och annan omgång också av de lite mer hm entusiastiska gästerna.

    Maten och vinet sades vara otroligt gott. Men jag kunde inte riktigt njuta av det.

    Efter maten öppnade vi presenterna.. Vi fick det mesta vi önskade oss och vi blev överväldigade av allt vi fick. Helt otroligt vilken fantasi folk har haft. =0)

     Efter presenterna blev det förstås tårta.. Den var jättegod så där kunde jag äta en bit. ;0)

    Bröllopsvalsen fick väl sådär, vi hade behövt träna mer..
    Men det gick ändå och min man fick både strumpor och kalsonger klippta. ;0)

    Till dansen hade vi spotify och min mans farbror hade med sig högtalare och folk dansade mycket och med alla.. Har aldrig sett folk dansa och prata med alla så mycket som denna fest.

    Vid halv tolv så blev det nattamat.. Vi hade som sagt beställt röda pölser.. Men röda pölser blir inte så gott till svensk ketchup och senap. Det skulle vi tänkt på...

    Ett så stängdes musiken ner och jag och min man gick och lade oss medan många av de andra fortsatte festandet på rummen. ;0)

    Sedan tog det säkert en timme att få ut alla nålar och hårspray ur håret.. *puh*

    Dagen därpå börjades med frukost och en massa massa kramar innan folk begav sig hemåt.

    När vi var kom hem så hade toastmasterparet fixat en massa bus med vår trappa.. Ritat med krita, satt upp toapapper, vita band etc.

    Annars tillbringades gårdagen på soffan.. Men gud så skönt att vi har ledigt idag och imorgon med. ;0)

Svar på tråden Oktober 2012