• caruba
    Äldre 22 Jan 12:50
    142127 visningar
    784 svar
    784
    142127

    Oktober 2012

    Vi ska gifta oss den 6 okt är det tänkt. Lokalen är preliminärt bokat.
    Kvar är i stort sett kläder, ringar, inbjudningar, festprogram och liknande..
    Spännande.

  • caruba
    Äldre 31 Jan 14:36
    #10

    Vi ska titta på vår lokal den 19.. =0) Vi kommer ta med mina föräldrar och kanske min M2Bs pappa för dom är med och betalar. ;0)

  • caruba
    Äldre 2 Feb 10:47
    #18

    hej hop. Fick reda på igår att hotellet vi ska ha det hela på har öppet hus på söndag med bröllopstema, så även om vi bokat tid den nittonde så måste vi ju ta oss ditt. ;0)

  • caruba
    Äldre 2 Feb 17:50
    #21
    Daludd skrev 2012-02-02 17:25:44 följande:
    Vi gifter oss i örgryte nya kyrka i göteborg och festvåningen är en liten bit därifrån så vi går tillsammans med alla gäster dit (eller om vi håller oss kvar en stund och de går före). De har hand om allt, så det är inget stolsöverdragsletande eller sådär som kommer krävas av oss. Vi tycker väl inte sånt är så roligt så det kändes bäst att helt enkelt anlita en festvåning som redan har allt.
    Vi har också valt ett ställe var dom tar hand om det mesta. Såååå skönt.  För oss blir det då ett helt hotell. ;0) (dock ett mindre sådant)

    Sitter nu och tittar på inbjudningskort etc. Så som det känns nu kommer vi beställa allt på kortdesign.se. Inbjudningar, festprogram, tackkort etc. Vi får se vad gubben säger. ;0)

    Någon annan som får skrämselhicka av hur budgeten springer iväg?
  • caruba
    Äldre 3 Feb 12:04
    #24
    Pyttsan skrev 2012-02-02 21:19:13 följande:
    Jag är faktiskt rätt lugn vad gäller budgeten, än så länge i varje fall. Vi har turen att ha många i bekatskapskretsen som lovat hjälpa oss gratis, så jag har kunnat stryka till exempel hår och naglar(ska inte ha några förlängningar eller så, men det är ju mysigt att hon vill fixa upp det jag ändå). Sen hittade jag ju klänningen begagnad och kärleken min är fast besluten att gifta sig i sin frack. 

    Lokalen vi tittade på ikväll var faktiskt en positiv överraskning! Det finns fullt porslin och glas, som faktiskt var riktigt ok, enkelt vitt, inga tjocka skolmatsalstallrikar.Skäms Det var fräschare än jag trodde, förutom golvet i hallen och gamla platsmattor på toaletterna, men de skulle renoveras i sommar, så jag hoppas att de gör nåt åt golven! stolarna var dock såna där skolklass-stolar som man river sönder strumbyxorna på, men vi kommer att hyra klädda stolar. Det blir bara 10sek per stol. Det gör jättemycket åt rummet att ha klädda stolar men såna där stolsöverdrag har aldrig sett riktigt lyckade ut, i mina ögon. 

    Vi får se om vi tar den här lokalen, men den är i varje fall ett helt okej alternativ och bara 10min med buss från kyrkan, i närheten finns stugbyar, men det är lite för långt för promenad mitt i mörka natten, så vi får nog fixa buss från festen om vi slår till på den här. Nåja, skönt att ha ett alternativ i varje fall! Glad
    Har oxå turen att där är många vänner som hjälper med olika saker så som hår, blommor och fotografering. Jag är så himla tacksam. Glad

    Skönt att lokalen har fixat sig. För oss är det faktiskt nästan det viktigaste. =0)
  • caruba
    Äldre 5 Feb 20:01
    #31

    Nu har vi varit på öppet hus på Strand Hotell i Arild vilket till vår glädje vi upptäckte var ett underbart litet ställe som passar oss perfekt. =0) Något mindre än vi tänkt oss. Men det gör inte så mycket.
    Nu börjar saker och ting kännas verkligt.

  • caruba
    Äldre 6 Feb 17:46
    #34
    Tokig skrev 2012-02-05 20:29:54 följande:
    Caruba: Vad roligt! Strand Hotell var ett av våra alternativ innan. Det är verkligen jättefint. Och kapellet är helt underbart.
    Ja eller hur. =0) Blev glad av att höra att någon annan tycker om Strand Hotell också. Tyvärr verkar nämligen "svärfar" inte gilla det då vi behöver hyra hotellet också. (han tror väl att det är han som ska betala....
  • caruba
    Äldre 6 Feb 17:58
    #35

    Förresten, fick hem ett prov ifrån kortdesign.se och jag är så himla nöjd. Hoppas att gubben är det med. ;0)

  • caruba
    Äldre 15 Feb 12:38
    #42
    Pyttsan skrev 2012-02-14 10:04:41 följande:

     Caruba, härligt! När tänker ni skicka ut inbjudningarna? Vi gör det antagligen så att folk får dem precis innan midsommar, vi har också många som ska boka resor och ev ta ut ledighet för att kunna komma.
    Ja så långt har vi inte riktigt tänkt än. Men antagligen i juli någon gång då vi ändå tänkt skicka ut save the date magneter nästa vecka..  =0)
  • caruba
    Äldre 15 Feb 15:57
    #44
    Tokig skrev 2012-02-15 13:13:19 följande:
    Var har ni hittat magneter? Har letat men kan inte hitta det någonstans.
    Vi tänkte beställa på vistaprint. 99 kr för 25 stycken och så blir det väl frakt på det.
Svar på tråden Oktober 2012