Inlägg från: caruba |Visa alla inlägg
  • caruba

    Oktober 2012

    Har ni andra köpt kläder än? Tänkte vi skulle beställa ifrån Lyxery dresses men han har fått så mycket negativ kritik den senaste tiden... Känns som att det börjar bli i sista sekunden...

  • caruba
    Linda L skrev 2012-04-08 22:40:41 följande:
    hej! har inte bestämt datum än men siktar på september,oktober så jag hoppar in här Caruba, jag har beställt min drömklänning från talent på tradera. tittade bara runt på tradera och såg denna och fick rysningar! love it! impulsköpte den och ska skicka in mina mått imorgon.. nervöst!
    Uh, håller tummarna för dig att det blir din drömklänning. =0)
  • caruba
    Tokig skrev 2012-04-09 10:18:36 följande:
    Lite så här tänkte jag servettringarna... fast då med en hälsning/ett tack till varje gäst. Vad tror ni om det?


    Jag gillar idéen. =0)
  • caruba
    Tokig skrev 2012-05-29 18:26:40 följande:


    Ur en lite annan vinkel.
    Dom är verkligen jättesnygga. =0)
  • caruba
    lillama skrev 2012-06-11 17:20:03 följande:


    Den är jättefin. Hoppas att den passar..
  • caruba

    Här känns det lite tråkigt, därför har jag väl inte varit sådär aktiv den senaste tiden.
    Svärfar som lovade att hjälpa till verkar dra sig ur. Det kommer att funka ändå, (hoppas jag) men det kommer att bli jobbigt... Som tur är så har vi svärmor och mina föräldrar.

    Och så har jag skadat knäet så nu är jag sjukskriven. Det ska väl ha ordnat upp sig till oktober. Men jag oroar mig för att menisken ska opereras. Men jag får veta mer på måndag var jag ska till sjukgymnasten. Hen borde nog kunna svara på alla mina dumma frågor. Men det blir nog inte att springa upp på stolarna och under bordet på bröllopet. *skrattar* (Har en korsbandsskada i samma knä sedan innan)

    Annars väntar vi "fortfarande" på våra kläder. Det har bara gått sex veckor. Men man vill gärna ha dom här och nu. ;0)

    Vad vi ska ha för dekerationer på bordet har vi diskuterat fram och tillbaka. Men det verkar som att det typ blir vildäpplen, dekerationspumpor och dyligt annat man kan hitta i naturen. Billigt och bra. ;0)

    Och så har jag hela tiden velat göra min egen brudbuket i papper, tyg och band men hela tiden tyckt det verkat vara för svårt.. Men nu tror jag faktiskt jag vet hur jag ska göra....  Som det kliar i fingrarna.

Svar på tråden Oktober 2012