Inlägg från: caruba |Visa alla inlägg
  • caruba

    Oktober 2012

    Camilla837 skrev 2012-09-09 08:18:30 följande:
    Hur går det med era nerver? Jag vet inte om jag riktigt fattat att det inte är så långt kvar nu. Kommer nog slå till veckan innan. Vi är duktiga på att skjuta på saker här. Vi satt och tittade igenom allt som var kvar att göra igår och listan blev väldigt lång. Nu har vi gjort upp en plan vecka för vecka. Får vi se om vi kan hålla oss till den bara.

    Inga nerver än. Men jag är räd för att där är något viktigt vi glömt. ;0)
  • caruba

    Jag blev oxå hippad (och gubben sexad)

    Vi var hemma hos mina föräldrar i tron om att det skulle bjudas på fläskesteg. Men på förmiddagen så hördes plötsligt festtutor utanför och vem som inte där. Jo gänget... Det började med frukost. (vilken tur att vi inte ätit något specielt) Sedan fick vi fick band för ögonen, delades och vi åkte iväg i var sin bil för att återförenas på Laserdome i Helsingborg. Där fick vi först storstryck då det var alla emot oss. Vi skulle lära oss att samarbeta. Hm, det gick nog inte så bra. Senare blev det vi emot ett annat gäng. Det gick nog inte så bra heller. Jag råkade nog skjuta några i mitt eget lag. ;0)

    Därefter åkte vi tjejer vidare var jag fick en härlig massage.  Efter massagen och en välbehövd dusch så målade vi vinglass . Nu har vi verkligen ett sätt ovanliga och "vackra" vinglas att ta fram vid speciella tillfällen. ;0) Sedan fick jag även en sminkning och fixning av håret då jag skulle fotas till en kalender för min blivande. Med allt ifrån iförd tomteluva till kräfthatt. Förhoppningsvis kommer den att bli lite småsexig.. Jag fick inte lov att se bilderna. Kalendern kommer han att få till bröllopet.

    Självklart så blev det ju öl, cider och shots mellan varven...

    Efteråt så träffade vi killarna igen. Där blev det middag och kladdkaka. Självklart så behövde vi ju friskas upp med ett dop i poolen så jag fick lite payback så jag hm låna en väääällldddigggt sexig bikini. *host host* Min blivande fick låna en lika sexig mankini. *host host* Vattnet i sig var inte kallt. Men fy va det var jobbigt att ta sig i vattnet. *ler* Därefter blev det lekar av olika slag och vi avslutade med lite dans och sång spel på diverse spelkonsoler. Man märker att man inte är tjugo längre. Så denna möhippa var nog på helt rätt nivå. *skrattar*

    Vi kom hem efter en tretton timnmar så idag är man inte riktigt pigg.. Det kommer att bli skönt att gå och lägga sig sen. ;0)

  • caruba
    stjärnfrukt skrev 2012-09-21 12:15:55 följande:
    Hej! 

    Igår var det sista osa datumet och det är folk som fortfarande inte har hört av sig..bland annat min bror :(
    Är såå himla ledsen över att här har vi suttit och "valt ut" de som betyder allra allra mest för oss och som vi vill dela vår stora dag med och sen får man inte höra ett grattis och få veta om de kan komma eller inte! Så upptagen kan man väl ändå inte vara???  Nu undrar jag, ska jag ringa runt och fråga eller planera att jag tror att de kommer, eller planera att de inte ska komma? Och om jag ska ringa runt, ska jag göra det idag så jag kan bli klar med placeringskort i helgen eller ska jag ringa kanske på måndag? eller på torsdag då det gått en vecka? 
    Det känner jag tyvärr igen lite... Min m2b släkt visade mycket lite intresse vilket tyvärr gör att han kommer ignorera den delen av släkten i framtiden. Vilket fall som helst så ringde vi dom som kontaktat oss i stort sett med det samma. Dom kom med ursäkter att dom hade mailat toastmasterna etc.. Men men.

    Vi hade OSA för ett bra tag sedan vilket jag är ganska tacksam för.
    Dock har gästlistan ändrats en hel del sedan dess pga av par som gått isär, arbete etc..
  • caruba

    När vi berättat till folk att vi ska ha spotify så har där varit en del åsikter om vilken sorts musik som ska det ska finnas under kvällen. Helt ok hade det varit om dom bara hade ett par låtar. Men nu känns det lite så som att dom vill att det bara ska vara deras musik. (äldre musik då, ;0) ) Det gör mig lite irriterad. (bröllopsnerver antagligen) Men jag kom på en väldigt bra ursäkt (inte för att jag behöver en ursäkt egentligen) och det är att vi faktiskt är femtio/femtio äldre och yngre. ;0) Och därför måste man ha blandat.. ;0)

  • caruba
    stjärnfrukt skrev 2012-09-23 09:21:15 följande:
    Vad det gäller tårta, så vill vi ha efterrättsbuffé! Hur tänker ni andra, vad ska ni ha? Svärmor köper en bröllopstårta (hade vi också räknat en tusenlapp), min äldsta syster har jobbat som konditor och ska göra två tårtor (choklad/körsbäs & citron), sen hade jag tänkt göra cheescake och marängtårta (glutenfri), cupcakes och fruktsallad...vad kan man mer ha tror ni?

    Vad ligger er budget på? Vår ligger på 35.000, ca 85 gäster. 
    Efterrättsbuffé låter underbart. Och så är där något för alla.

    Eftersom att vi köpte färdigt paket så hade vi inte mycket till val till vad vi skulle ha för tårta. ;0)
  • caruba

    Visst e man trött på bröllop, man längtar efter bröllopet och man vill egentliegn bara att det ska vara över. Väldigt dubiösa känslor för alltihoppa. ;0) 13 dagar kvar för min del.....

  • caruba
    Camilla837 skrev 2012-09-25 11:53:35 följande:
    Allt har känts så himla bra och sen kom smällenRynkar på näsan

    Fick idag reda på att fyra personer ifrån min sida nu inte tänkler komma. De har inte tänkt berätta det själva heller utan får reda på det ifrån mina föräldrar. 
    Vi har redan gjort färdigt båfe festprogram och bordsplacering med tavlaRynkar på näsan är Ju inte många dagar kvar!

    Grejen är den att jag inte har så stor släkt eller så många nära vänner. Nästan alla gäster kommer ifrån min M2b familj och vänner.

    Detta är något jag tycker är jättejobbigt och det blev inte bättre när jag förlorar 4 gäster. Har ju inga alls känns det som.

    Varken mina föräldrar eller min m2b fattar varför jag blev ledsen för det här. Är det verkligen så konstigt? Vi har tusen saker att göra nu de sista dagarna och det var så skönt att bordsplaceringen  som vi redan gjort om 4 gånger! var färdig. Har ingen lust att göra om festprogramen heller. Överdriver jag?

    Man måste väl få lov att vara ledsen?

    Förlåt om jag gnäller, behövde bara någon som lyssnade. Detta får nog lägga sig i någon dag så får jag ta nya tag sen! 
    Här har du rätta att gnälla hur mycket du vill. (har själv gnällt en del)
    Tycker de borde skämmas, och så att dom inte kan meddela sig till er..Hade typ aldrig pratat med dom igen...
  • caruba
    Tokig skrev 2012-09-25 18:41:12 följande:

    Jag kom precis hem från jobbet och tog posten på vägen in. Då ligger det en avi från posten från min M2B, rekommenderat brev från min "favorit"juvelerare.... Kan det verkligen vara så att min M2B lyckats pricka in mina drömmarsring helt på eget bevåg?


    Hur ska jag kunna hålla mig en vecka till innan jag vet?


    He he man kan hoppas. =0)
Svar på tråden Oktober 2012