Inlägg från: caruba |Visa alla inlägg
  • caruba

    Oktober 2012

    Tokig skrev 2012-06-15 10:18:42 följande:
    Letar ju fortfarande skor.

    Just nu är jag inne på en av dessa www.elegantsteps.co.uk/products/Else-Metropol...
    www.elegantsteps.co.uk/products/Rainbow-Club-...
    www.elegantsteps.co.uk/products/Rainbow-Club-...

    Och sedan färga dom i den färgen som heter saffron www.elegantsteps.co.uk/products/Dye-to-Premix...

    Vad tror ni om det?

    Försöker dock att ha tålamod. Min klänning kommer med all sannolikhet nästa vecka. Då kan jag ju kolla så att längden stämmer. Annars kan jag ju justera lite med högre eller lägre klack därför avvaktar jag lite. Men vad tror ni? Det lutar just nu åt de sista skorna, de som heter Sylvie.
    Ingen av länkarna funkar hos mig. =0( Kan vara datorn..
    Jag tänker vänta tills jag fått min klänning för att köpa skorna.. Men nu är jag lite mesig. ;0)
  • caruba
     

    Funderar också på att ha lite "godisskålar"/glasburkar vid kaffebordet. Typ: Brudens Favorit, Brudgummens favorit, Svärfars favorit etc. Mest som en kul detalj men också för att det kan vara gott med lite sött framåt småtimmarna.
    Vilken kul idé..
  • caruba
    Tokig skrev 2012-06-25 11:22:14 följande:
    Ja, jag måste erkänna att det är 100 % stulen. Men jag minns inte vart ifrån. Såg nån bild någon gång från ett bröllop, måste ha varit amerikanskt eller nånting där de hade det. Såg så fint ut med de små lapparna "Brides favourite" "Mother in laws favourite" och så vidare. Tänkte att det kan vara ett sätt att få in lite socker framåt småtimmarna samtidigt som det blir lite personligt.

    Håller på att leta glasburkar nu för fullt. De ska ju vara fina men ändå lagom stora. Vi blir ju lite drygt 100 gäster så det får inte vara för små skålar. Och brudnäbbens (och brudens, min alltså) favorit är chokladbollar så det måste vara en STOR burk :)
    *host host*
    är inte det mesta stulet? ;0)

    Ikea hittar man alltid bra glasburkar,
    Tiger här nere i skåne brukar oxå ha trevliga glasburkar.. (dock små)

    Så kul att din klänning har kommit.. Fjärillar i magen?
    Hoppas på bild. =0)
  • caruba
    Ja, det blir nog någon IKEA burk, men eftersom jag har tid så vill jag gärna leta lite först. Skulle gärna vilja ha litre chabby chick stuck på dom och att de ser olika ut. Men får se hur det blir. Måste ju komma på gottis som alla gillar också. Jag och brudgummen är ju enkelt. Men sen tänker jag att det vore smidigt om man bara kunde ha en svärmor och en svärfar. Inte dubbel. Hur ska man särskilja dom annars? För jag tänker, brud, brudgum, tärna, bestman, brudnäbb, svärmor och svärfar. Det blir sju burkar... det är mycket nog tycker jag.
    Hm, min första tanke var ju att man skulle skriva brudens mor, brudgummens mor etc. Men som du säger så får man ju hundra burkar.
  • caruba
    Jag är sjukt nervös för klänningen. Eftersom jag ALDRIG ens provat en brudkänning, än mindre denna jag nu beställt så kan det ju verkligen vara väldigt fel. Inte bara storlek och så som jag självklart är livrädd för. Men tänk om modellen helt enkelt inte passar mig. Usch det skulle vara så himla jobbigt att börja leta. Detta är den enda klänning som jag hittintills sett som har känts "jag".
    Men som sagt... får facit ikväll... förhoppningsvis är den helt underbar och det är bara lite småjusteringar som behöver göras :)
    Jag är oxå nervös för jag har inte heller provat. Har ingen aning om något överhuvudtaget när det gäller brudklänningar. Vad jag har förstått så börjar dom sy på den nu.. Hoppas att den och kostymen till m2b kommer snart.
  • caruba
    Tokig skrev 2012-06-25 15:33:44 följande:
    Vilken härlig! Ska du göra den själv? Vilka färger?

    Jag har faktiskt helt lagt min bukett i floristens händer. Ska ge de lite bilder på min brudklänning och så så att det blir en bra storlek men annars har de fria händer.

    Men jag älskar färgkombinationerna i dessa buketter. Och jag gillar typ nejlikor och krysantemum så det kommer jag kanske berätta.
    Jepp jag hade tänkt göra den själv. Om det nu bliv av får tiden visa.
    Men om den blir av så blir den ju förstås i temafärgerna brunt och grönt. Kanske blir där något rött, orange eller guld i det med..

    Om inte jag kommer att göra buketten själv i papper så kommer jag nog också att ha i alla fall krysantemum. Dom är fina och en verklig höstblomma..

    Buketterna är jättefina Tokig. Man blir verkligen glad när man ser dom. =0)
  • caruba
    Tokig skrev 2012-06-25 19:26:48 följande:

    Har precis fått hem, pakat upp och provat mina klänningar... och de är underbara. Lite småjusteringar behövs som ni ser. T ex så är de för stora över bysten och holkarmarna behöver rättas till lite men på det stora hela är jag jättenöjd.


    Funderar på om underklänningen eventuellt behöver läggas ner en centimeter. Och så ska jag eventuellt ha ett annat band i midjan. Detta var för brett och väldigt styvt = svårt att knyta.


     


    Den är verkligen jättefin, men ja en annan rosett eller ett skärp av något slag. =0)
  • caruba
    lillama skrev 2012-06-27 17:27:27 följande:
    ÅÅÅÅÅ e så glad fick hem klänningen idag. Betalade 330kr för klänningen inkl frakt.

    O ja tyckte den va lite sådär men till festen skulle den duga för dom pengarna tänkte ja. Vill inte ha en jätte dyr då ja har 2 små barn som kladdar ganska bra : )

    Men ååå den va så fin. Nu väntar ja bara på att sambon ska komma hem från jobbet så ja kan få prova den på oxå :) Åååå nu blev de en lycklig dag idag oxå : )
    Åh så kul.. Visa gärna oss en bild sen...
  • caruba
    lillama skrev 2012-06-27 17:54:16 följande:
    De gör ja absolut, måste bara hitta kameran. tog me mobilen men nja blev ingen höjdare.
    bättre än inget. ;0)
Svar på tråden Oktober 2012