• Lapine­tte
    Äldre 25 Oct 10:50
    100094 visningar
    566 svar
    566
    100094
  • Svar på tråden Tur & retur
  • Lapine­tte
    Äldre 29 Oct 11:28
    #71

    Och på tal om inredning så ska vi hämta ett nytt soffbord imorgon. Ett bord som vi spontanshoppade för två veckor sedan. Mitt gamla bord, IKEA Lack, har jag haft i 20 år och det köptes in då jag och min fd sambo aldrig hittade något soffbord som vi gillade ... och nu har jag och maken letat i typ två år. Soffbord är ett jäkla gissel .. men nu köpte vi ett på Folkhemmet. Inte dyrt, kanske passar det inte in ... men vad fasen någon gång måste vi komma över vår soffbordsspärr. Gillar vi det inte får vi väl sälja det på blocket.

  • Tinga
    Äldre 29 Oct 12:34
    #72

    Lappis - typ allting verkade gott hos Ramsay (föga förvånande ), så jag tror att problemet blir att välja. Tror vi siktar på att välja olika rätter, så att vi kan smaka lite av varandra (får man göra det på en så fin restaurang ). Man vill ju få ut mesta möjliga av upplevelsen.

    Kul med nytt soffbord! Ibland får man chansa lite, och testa. Blocket är ju en bra utväg för saker man inte gillar, och särskilt om man inte har betalat så mycket är det ju OK.

  • Lapine­tte
    Äldre 29 Oct 13:08
    #73

    Tinga - så klart man får smaka av varandra. Vi gör det jämnt!

    Blocket är min vän ... har en sodastreamer och 31 boda line glas som snart åker iväg. Tjohoo!!

  • Piggel­in1
    Äldre 29 Oct 15:12
    #74

    Lappis, kan du inte länka till soffbordet ni köpte?!


    Senaste inredningsköpet för vår del var en taklampa från BSweden i somras - kostade en rejäl slant, men åh, vad nöjda vi blev över att ÄNTLIGEN hitta en lampa vi ville ha!


    Åh, vad roligt med Gordon Ramsey, Tinga! Lova att rapportera när ni varit där! Körde förbi Swedish Taste när jag var på stan innan idag & längtade tillbaka till vår middag där Ser fram emot matlagningskvällen där så småningom - det lär nig bi grymt det med!


    Här blir det lammfärsbiffar med ugnsrostade rotfrukter ikväll. Har inte bestämt ännu om det ska vara fetaost i biffarna & tzatziki vid sidan av, eller köra biffar utan feta & & istället en röra med fetaost till, istället för tzatziki. I-landsproblem Är sugen på att testa Lappis plommondessert också - både plommon & mynta & honung finns hemma, så det är väl egentligen inte mkt att tveka på

  • Lapine­tte
    Äldre 29 Oct 15:18
    #75

    Piggelin - så klart du ska köra plommonen. Enkelt och så gott!

    Det här soffbordet blev det - vi tittade lite snabbt på det, frågade om leveranstid och så sa vi köp! http://www.folkhemmet.com/shop.pab?category=0|326|333&id=7709 När vi kom hem började vi mäta och fundera .

  • Lapine­tte
    Äldre 29 Oct 15:21
    #76

    Bordet som jag egentligen vill ha men som inte riktigt får plats är detta ... men i svart http://www.fogia.se/sv/sortiment/bord_skap/bas_2.shtml

  • Piggel­in1
    Äldre 29 Oct 16:12
    #77

    Hmm, fick inte upp första länken, vad heter bordet?

  • Tinga
    Äldre 29 Oct 16:18
    #78

    Lappis - snyggt bord! Vi har ett nästan likadant hemma, fast lite längre och lite smalare (160 x 50). Det är verkligen praktiskt med en hylla undertill att kunna lägga diverse prylar på - om man ínte har två 2-åringar hemma, förstås. Glasskiva är snyggt, men jag skulle aldrig kunna tänka mig att ha det själv - skulle springa där och torka femtioelva gånger om dagen för att den skulle se snygg ut, oavsett småbarn i huset.

    Om jag skulle ha ett bord med glasskiva skulle jag välja det här: http://www.miljogarden.se/Produkter/tabid/77/CategoryID/9/List/0/Level/a/ProductID/813/Default.aspx

  • Tinga
    Äldre 29 Oct 16:18
    #79

     


    Piggelin1 skrev 2010-10-29 16:12:34 följande:
    Hmm, fick inte upp första länken, vad heter bordet?

    Tango

  • Lapine­tte
    Äldre 29 Oct 16:32
    #80

    Tinga - gillar också Newton och så det där japanska som ser nästan likadant ut. För stressad just nu för att komma på namnet. Återkommer.

Svar på tråden Tur & retur