• Lapinette

    Tur & retur

    Vilken gång i ordningen öppnar jag en restråd??!! Här fortsätter vi komma med restips, mattips och allt annat som förgyller tillvaron.

    Kläder safari:
    All around the world:

    Been there, done that:

    En värld full av möjligheter:

    Upp och ned, hit och dit:
    ...
    Restråden som aldrig tar slut:

    Nästa anhalt:

    Go to gate

    Resa mera
    Omwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3727430.html
    Så långt borta men ändå så nära www.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3484455.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3365062.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3208871.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2532440.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2372831.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2212224.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2036077.html

  • Svar på tråden Tur & retur
  • Lapinette

    Jo det var Åkerblads jag hade bokat för oss. Försökte dock först på detta ställe http://www.jonsandersgarden.se/ som flera här inne hade pratat sig mycket varma om. Tror dock de har bytt ägare sedan dess så jag har ingen aning om de är lika bra. Var nu inne och tittade på deras hemsida och såg att de har stängt för säsongen .

  • Piggelin1
    Lapinette skrev 2010-11-04 09:44:19 följande:
    Tinga - var det inte du som bodde i en fyr i Kalifornien? www.smygehukhostel.com/index.html
    Lappis - vi var precis intill här häromveckan, ism Österlenturen! Mannen hade aldrig varit i Smygehuk förut, så vi passade på att ta den vägen när vi ändå var i krokarna. Har haft planer på att lägga upp lite bilder på FB, men som vanligt har jag så himlans svårt att komma till skott...

     


    Muffins, sen kommentar, men OJ, vilken grej med din mamma när ni var ute & åt häromveckan! Jag gillar sniglar förresten!


    Använder nästan bara kort när vi är ute & reser, men brukar gardera mig med att använda kreditkort istället för bankkortet som är kopplat till kontot. Om ngn skulle hitta på ngt fuffens så kan inga pengar plockas från kontot iaf. 


    Brukar också ha lite euros liggande & tror att vi har dolares liggande med, om inte så brukar jag växla till mig en mindre mängd på Forex innan vi drar.


     

  • Lapinette

    Komiskt! Där bodde (In my garden) makens ena kompis efter vårt bröllop. För självfallet tipsade vi om boende i Mariefred för dem som ville stanna över natten och Gripsholm är ju inte världens billigaste ställe.

  • Piggelin1

    Ja just det, Lappis - funderade just på vad det där stället hette - vill minnas att Rosen var en av de som brukade prata sig varm för det.


    PÅ tal om matupplevelser senaste tiden, denna recensionen fanns i Gp häromhelgen


    www.gp.se/matdryck/krog/lyx/1.477887-swedish-taste


    Lite annat kul på samma tema - läste att det var Restauranggala förra veckan:


    Årets Krögare: Swedish Taste.


    Årets Förnyare: Bastrad i Malmö (vi hamnade ju där lite av en slump i maj - en grym kväll!)


    Årets Matsalsteam: Kock & Vin (kul att Gbg:arna håller hög profil!)

  • Piggelin1

    Det var det säkert, fast jag brydde mig inte om dem så mkt

  • Telis

    koko, och? Du kan väl åka dit en tredje gång? Äsch, jag förstår att du vill prova nytt. Synd att du hade varit på Mauritzberg dock, det har slagit alla andra ställen jag har varit på tror jag.


    In my garden har vi bott på men det var lite för "blommigt" i min smak och så tyckte jag att det var jobbigt att äta frukost på glasverandan vid samma bord som dom andra gästerna samtidigt som familjen själva satt i köket bakom om åt. Det var lite väl intimt för min smak, jag är inte till min fördel på morgnarna.

Svar på tråden Tur & retur