• Lapinette

    Tur & retur

    Vilken gång i ordningen öppnar jag en restråd??!! Här fortsätter vi komma med restips, mattips och allt annat som förgyller tillvaron.

    Kläder safari:
    All around the world:

    Been there, done that:

    En värld full av möjligheter:

    Upp och ned, hit och dit:
    ...
    Restråden som aldrig tar slut:

    Nästa anhalt:

    Go to gate

    Resa mera
    Omwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3727430.html
    Så långt borta men ändå så nära www.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3484455.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3365062.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3208871.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2532440.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2372831.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2212224.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2036077.html

  • Svar på tråden Tur & retur
  • Telis

    koko, jag läste scooter i betydelsen vespa och tyckte att det var ju en helt klart annorlunda helgaktivitet.

  • Lapinette

    Ha, ha .. vespahelg .. why not?!!

    Själv gillade jag b&b i Kalifornien där vi satt och åt frukost med de andra gästerna. Hade otroligt frispråkiga, politiska diskussioner med ett par och satt kvar länge med vårt kaffe och te för att disktuera. En del av resan som jag gillade mycket .. sweet Carmel!

    Piggelin - jag såg att sommelier var på Grand Hotel och så att Frantzen Lindberg hade blivit utnämnd till bästa krog. Krog känns dock lite fel bemärkelse på en restaurang som har Michelin stjärna.

  • Lapinette

    Ahhh.. på tal om resa så köpte jag Lonely Planet Japan Discovery igår . En orsak till varför jag är lite trött idag. Låg och bläddrade i den till klockan passerat midnatt.

  • Telis

    Gak, politiska diskussioner till frukost! Kan inte tänka mig något värre. Frukost ska intas i stillhet tillsammans med maken och en tidning.

  • Piggelin1

    Lappis, Telis - vi har samma erfarenhet från flera av de guest houses vi bodde på i Sydafrika, speciellt Bickley House, då vi bla pratade mkt med ett gäng sthlmare som var där & fotade för en kokbok (som kom ut knappa året senare & numera återfinns i vår kokbokssamling).  Just det, på safarin i Madikwe pratade vi mkt med de andra som var där med, speciellt ett två engelska män, som var grymmetrevliga. Eller förresten, australienasare var de nog. Åkte ju ut i Landrover på safariturer med dem flera ggr också & då blev det att vi började prata en massa. Kul!

  • Piggelin1

    Telis förresten - nu kom jag på att jag glömt kommentera en grej du skrev häromveckan (fast det var nog i andra tråden) - att du kunde tänka dig att vara Telis-lärare & ngt med puder. Innan jag fattade att du pratade om Telemark & pudersnö var jag helt lost Vill minnas att Koko missuppfattade på samma vis som jag

  • snaily

    Lägger mig i i den här tråden också dårå


    Koko
    Tällberg är ju också jättefint! Lite längre bort än Högbo bruk bara.
    Klockargården har vi bott på, väldigt mysigt och god mat har jag för mig att det var. Enda missen var att vi blev vinterkräksjuka 1-2 dagar efter att vi bott där, men det var säkert bara en tillfällighet.
    Helgen där var en julklapp till maken och vi hade också hästkrafter som aktivitet, fast islandhästridning istället för skoter.

  • Lapinette

    Telis - jag och maken är verkligen ensamvargar i vanliga fall. Vi letar inte upp sällskap när vi har varandra men det var otroligt trevligt i Carmel och det blev en mycket intressant Obama, Europa-diskussion med ett trevligt par som var både beresta och kunniga (inte så där som Stockholm ligger i Schweiz och där går det isbjörnar på gatorna). Sen hade vi en äldre dam vid frukostbordet som var där för att hon sjöng i någon kör och ett par som åkte motorcykel runt i Kalifornien. Mycket trevligt!

  • Telis

    Tror iofs att det kanske är lite skillnad på att äta frukost med andra på en safaritur i Sydafrika och en gråmulen höstmorgon i Mariefred.


    Piggelin, ja jag såg att koko fattat fel på något sätt också även om det övergår mitt förstånd hur man kan tolka telis, puder och sol fel.

Svar på tråden Tur & retur