• Lapinette

    Tur & retur

    Vilken gång i ordningen öppnar jag en restråd??!! Här fortsätter vi komma med restips, mattips och allt annat som förgyller tillvaron.

    Kläder safari:
    All around the world:

    Been there, done that:

    En värld full av möjligheter:

    Upp och ned, hit och dit:
    ...
    Restråden som aldrig tar slut:

    Nästa anhalt:

    Go to gate

    Resa mera
    Omwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3727430.html
    Så långt borta men ändå så nära www.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3484455.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3365062.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m3208871.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2532440.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2372831.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2212224.htmlwww.brollopstorget.se/Forum-1-6/m2036077.html

  • Svar på tråden Tur & retur
  • _koko_

    lappis - Ja, just det, undrar om det finns hotell vid väsjöbacken...? Tycker förresten ni borde kika på hus i vårt område.

    Jag har ju inte ens kommit så långt att jag frågat någon om skoter ännu...

  • Lapinette

    kokisen - jag hittade ett hus igår som maken HÖR OCH HÄPNA faktiskt gillar och som uppfyller alla hans krav. Vi får se om snön smälter till näst, nästa helg så kanske vi åker och tittar (men jag tror fortfarande inte vi är beredda att köpa).

    Tinga - ser fram emot att höra mer från London. Tyckte vår helg i maj var superhärlig dock utan kulinariska upplevelser eller teaterbesök. Nästa gång ska vi åka själva och boka in lite sånt också.

    Anne - ja, nu är det vinter! Och inga resor till varmare breddgrader blir det . Hade man bara obegränsat med pengar och semesterdagar skulle vi absolut dra iväg så som vi gjorde förra året ... en vecka i Thailand med böcker, massage, bollek i poolen och underbar mat. Så nu är det bara att bita ihop och stå ut! Vad gör ni för att härda ut i mörkret?

  • _koko_

    lappis - Vardå? Jag vill ju helst att snön ligger kvar över jul förstås.
    Vad har ni för vacuumpump förresten? Funderar på att köpa en till mina föräldrar i julklapp.

  • Lapinette

    koko - det kan ju komma snö igen! Frågade maken om pumpen men han tror att den är köpt i Österrike. Kan kolla märket när jag är hemma ikväll.

    Huset ligger inte i era trakter och inte heller i de trakter jag normalt kollar utan österut.

  • anne på grönkulla

    tja, just nu biter jag ihop. Vi myser i soffan med Mad Men på lediga kvällar, typ. Men det är rätt fullt upp (2 kvällsengagemang i jobbet bara nästa vecka...) också.

  • Lapinette

    Anne - här blir det också mycket mys i soffan med allehanda dvd-boxar. Har avverkat säsongsavslutningen av 24, en säsong av Californiacation och så lite filmer hit och dit, typ Shutter Island, Sherlock Holmes. Sen försöker vi lyxa till det med god mat och gott vin ... fast jösses känner att jag måste bredda vinteraktiviteterna. Kanske lite museum (fast vi inte är några museityper)? Kanske börja med någon ny aktivitet typ långfärdsskridsko eller tennis? Eller bara luta sig tillbaka i soffan och dra en filt över sig .. som jag mest av allt känner för när snön yr utanför.

  • Lapinette

    koko - har nu kollat in vad vi har och jag är ganska så säker på att maken köpte pumpen när han bodde i Österrike. Den är av märket Swissmar och heter Bottle Tool. Det går att pumpa både vin och champagne .. i vinet pumpas luft ur medan man pumpar i luft i champagnen.

  • anne på grönkulla

    Museer måste inte vara tråkigt - väl producerade utställningar kan vara fantastiskt inspirerande. Alla är inte det, men de finns! Nya Fotografiska lär vara häftigt, även om jag inte varit där än.

    Konserter är mysigt också.

    Jag är själv dålig på vintersport (till skillnad från många av er - jag vet), men rasslar Sveavägen ner varje morgon i snålblästen så lite motion får jag väl i vardagen.

  • Lapinette

    kokisen - japp så ser det ut fast den står inte i något vacker ställ längre utan ligger i en kökslåda.

Svar på tråden Tur & retur